Είστε εδώ

Αγώνες

Eυβοιωτικό ράλι: Αναπολιωτάκης-Τσιούκας οι νικητές

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Τον τρίτο στη σειρά αγώνα μετά το ράλι Ηπειρωτικό και ράλι ΔΕΘ κερδίζουν οι Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με το Ford Fiesta R5, 5ος γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου. 

Από τις 8 Ειδικές Διαδρομές του Eυβοιωτικού ράλι, (3 επαναλαμβανόμενες) η μια ακυρώθηκε καθώς κάτοικος της περιοχής έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, οι νικητές κέρδισαν τις 6 ενώ τις υπόλοιπες δύο, τις Υπερειδικές εντός της πόλης της Θήβας κέρδισαν οι Αλυγιζάκης-Αμαξόπουλος με Mitsubishi Evo IX, που τερμάτισαν στη 2η θέση, μπροστά από τους Πλάγο-Ρέντη(Honda Civic) πρώτη F2. 

Μια θέση πιο κάτω οι αφοί Κτιστάκη με Peugeot 306 S16 και στην 5η θέση οι πατέρας και γιός Kαρπάνου με Mitsubishi Evo X. 

Τη 10α συμπλήρωσαν Σταματόπουλος-Δρίτσας(Peugeot 106), Κανδηλιώτης-Χασιώτης(Mitsubishi Evo VI), Ντέκας-Χειλάκης(Citroen Saxo), Περάκης-Κουρουγκιαούρης(Peugeot 206), Μπενούκας-Λαμπράκης(Peugeot 106). 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Στους σκορπιούς δεν αρέσουν τα ταξίδια, καθώς ζουν στον ίδιο τόπο μέχρι να πεθάνουν.

Η Ferrari διαχρονικά χρησιμοποιεί team orders για να ελέγξει τις μάχες των οδηγών της μέσα στην πίστα, κάτι το οποίο πρόκειται να κάνει και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο Μπινότο αρχικά είχε κάνει άλλες δηλώσεις.

Για τους επαγγελματίες οδηγούς που θέλουν να αποπνέει το όχημα της εργασίας τους μια σπορ αύρα, μερίμνησε η Renault.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τη Volkswagen να εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας κάποιου sports car, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά με ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Όπως αναμενόταν η γκάμα της DS Automobiles απέκτησε τρίτο μέλος, τη νέα ναυαρχίδα DS 9, η οποία πλαισιώνει πλέον τα δυο SUV, DS 3 Crossback και DS 7 Crossback.

Στην αφρικανική χώρα θέλησαν να δημιουργήσουν ένα pick-up το οποίο θα ήταν πολύ ισχυρότερο από τον μέσο όρο, οπότε σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα να μη βελτιώσουν τον υπάρχοντα κινητήρα, αλλά να τοποθετήσουν έναν άλλο.

Την επόμενη γενιά των πρωταθλητών ράλι σκέπτεται η FIA και σε συνεργασία με τις 144 Ομοσπονδίες-μέλη που βρίσκονται υπο την ομπρέλα της FIA, ανακοίνωσε το πρόγραμμα “rally star”  

Το εννιαθέσιο Mercedes Vito Tourer απέκτησε νέα έκδοση, η οποία ονομάζεται Dark Edition και βασίζεται στη Vito Tourer PRO 110 CDI Extra Long. Σε αυτή ξεχωρίζει το χρώμα OBSIDIAN Black που είναι η μοναδική επιλογή και ο πλούσιος εξοπλισμός.

 Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την αεροπορική και επιβατική κίνηση των αεροδρομίων τον Ιανουάριο του 2020 προκύπτουν τα εξής:

Με ήπιο υβριδικό σύστημα διατίθεται πλέον το 500, στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού που πραγματοποιεί στη γκάμα της η Fiat.