Είστε εδώ

New Models

18 Ιουλίου 2019
Νέο Toyota APM

Παρατηρήστε αυτό το νέο όχημα της Toyota, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, που θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της ιαπωνικής εταιρείας.

18 Ιουλίου 2019
CLA 45 Shooting Brake και CLA 45 S Shooting Brake

Η επέκταση της γκάμας της AMG, του τμήματος της Mercedes που ασχολείται με τις ισχυρότερες εκδόσεις της μάρκας, επεκτείνεται και αυτή τη φορά η εταιρεία από το Αφάλτερμπαχ παρουσιάζει τις CLA 45 Shooting Brake και CLA 45 S Shooting Brake.

11 Ιουλίου 2019
Volkswagen ID.3

Τα τελευταία χρόνια δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τις επίσημες παρουσιάσεις των νέων μοντέλων για να δούμε τη μορφή τους, αφού με τις διαρροές στο internet τα βλέπουμε αρκετα νωρίτερα.

3 Ιουλίου 2019
Νέο Renault Captur

Αφού η Renault μας σύστησε το νέο Clio ήταν καθαρά θέμα χρόνου να προβεί και στην αποκάλυψη του νέου Captur.

27 Ιουνίου 2019
Kia XCeed

Και όταν αναφερόμαστε σε SUV η σκέψη πηγαίνει αμέσως στην απόσταση από το έδαφος, καθώς όπως και να το κάνουμε ένα όχημα ελευθέρου χρόνου, ασχέτως εάν είναι 4Χ4 ή όχι, πρέπει να συνεχίζει και λίγο πιο πέρα από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

26 Ιουνίου 2019
Νέο Ford Puma

Με όνομα από το παρελθόν και με στόχο τη σύγχρονη δημοφιλή κατηγορία των συμπαγών crossover το νέο Ford Puma αποτελεί πλέον γεγονός.

24 Ιουνίου 2019
VW T-Roc

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Volkswagen ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει το πρώτο crossover με ανοιχτή οροφή στην ιστορία της κατηγορίας, για το οποίο θα χρησιμοποιούσε ως βάση το T-Roc και τώρα έχουμε πλάνα από τις πρώτες δοκιμές αυτού του μοντέλου, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε μορφή πρωτό

20 Ιουνίου 2019
Kia Seltos

Μετά από αρκετές αποσπασματικές φωτογραφίες πλέον βλέπουμε ολόκληρο το νέο Seltos, καθώς η Kia πραγματοποίησε την επίσημη αποκάλυψη του.

19 Ιουνίου 2019
Peugeot

Μετά τη διαρροή που είχαμε νωρίτερα, η Peugeot επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες που είδαμε αντιστοιχούν στην πραγματικότητα και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη γενιά του crossover της.

19 Ιουνίου 2019
Peugeot 2008

Στο internet και συγκεκριμένα στο forum “WorldScoop” διέρρευσαν φωτογραφίες των οποίων η περιγραφή αναφέρει πως το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι το ολοκαίνουριο Peugeot 2008.

10 Ιουνίου 2019
BMW

Η BMW ετοιμάζει την έκτη γενιά της M3 με το μοντέλο των Γερμανών να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών, κατά τη διάρκεια των οποίων δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το Νίρμπουργκρινγκ.

5 Ιουνίου 2019
Mercedes CLA 35 Shhoting Brake

Τα μοντέλα με shooting brake αμάξωμα έχουν ως βασικό τους ατού την προσφορά μεγάλων χώρων και κατά συνέπεια την αύξηση της πρακτικότητας, τι γίνεται όμως αν ο υποψήφιος κάτοχος ενός τέτοιου μοντέλου θέλει και οδηγική ευχαρίστηση;

3 Ιουνίου 2019
Nέο Skoda Mountiaq

Έτοιμο είναι πλέον το Skoda Mountiaq, ένα νέο pickup που κατασκεύασαν οι σπουδαστές από την Επαγγελματική Σχολή της τσέχικης εταιρείας.  

29 Μαΐου 2019
Volkswagen

Σε λίγο καιρό η Volkswagen θα παρουσιάσει την όγδοη γενιά του Golf, ενώ λίγο μετά περιμένουμε να δούμε και την πιο γρήγορη έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου, που χαρακτηρίζεται από το γράμμα R.

27 Μαΐου 2019
Skoda Mountiaq

Η αλήθεια είναι ότι από τη γκάμα της Skoda απουσιάζει ένα pickup, ωστόσο το κενό αυτό δεν πρόκειται να καλυφτεί από το νέο Mountiaq.

27 Μαΐου 2019
BMW

Η BMW παρουσίασε την ολοκαίνουρια γενιά της Σειρά 1, του μοντέλου που εκπροσωπεί τη γερμανική μάρκα στην κατηγορία των μικρομεσαίων η οποία εκτός από τον αισθητικό τομέα φέρνει μαζί της και μία τεράστια αλλαγή, για πρώτη φορά η κίνηση θα μεταδίδεται στον εμπρός άξονα και όχι στον πίσω.

22 Μαΐου 2019
Opel

Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Opel Corsa είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου όμως στον κόσμο του internet οι διαρροές είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του γερμανικού μικρού.

18 Μαΐου 2019
BMW

Η BMW έχει κανονίσει για τις 27 Μαΐου την παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 1 η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές στο γερμανικό μικρομεσαίο, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι ότι πλέον η κίνηση δε θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα αλλά στον μπροστινό.

17 Μαΐου 2019
VW Golf

Η Volkswagen ετοιμάζεται όσο περνάει ο καιρός να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Golf, ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της και τώρα αποκάλυψε τη μορφή που θα έχει το υβριδικό σύστημα με το οποίο θα εξοπλίζονται κάποιες εκδόσεις.

15 Μαΐου 2019
Tesla Model Y

Η Tesla ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός ακόμα ηλεκτρικού SUV το οποίο θα ονομάζεται Model Y.