Είστε εδώ

Motorshow

8 Οκτωβρίου 2018
DS Automobiles

Στεναχωριέστε που δεν καταφέρνετε να ταξιδέψετε μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα για να επισκεφτείτε το Σαλόνι του Παρισιού;

6 Οκτωβρίου 2018
Υψηλές επισκέψεις

Ο 40χρονος πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται στην Πόλη του Φωτός και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου. 

6 Οκτωβρίου 2018
Lego

Πως σας φαίνεται η ιδέα να κατασκευάσετε από πλαστικά κομμάτια τη Bugatti Chiron; Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι η εταιρία Lego είχε στο περίπτερο της τη Veyron που για να την κατασκευάσει επιστρατεύτηκαν 16 άτομα τα οποία επι 10 μήνες συναρμολογούσαν ένα –ένα τα κομμάτια.

6 Οκτωβρίου 2018
Citroen

Ενδιαφέρουσες αγορές μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες στο περίπτερο της Citroen που βρίσκεται στο Σαλόνι του Παρισιού και δεν αναφερόμαστε σε μοντέλα της γαλλικής εταιρείας που δίνονται με κάποια προσφορά.

5 Οκτωβρίου 2018
Ford Mustang Sutton

Η Ford ήταν μια από τις εταιρίες που δεν συμμετείχαν στο φετινό Mondial de L’ Auto στην Πόλη του Φωτός.

Όμως ο οίκος Sutton που ειδικεύεται στα αμερικάνικα αυτοκίνητα έδωσε το δικό του στίγμα με το Mustang Sutton.

5 Οκτωβρίου 2018
VINFAST LUX SA2.0

Γούρι προφανώς εύχεται η VINFAST να της φέρει το φετινό Σαλόνι του Παρισιού, καθώς εκεί πραγματοποίησε τις παγκόσμιες πρεμιέρες των δυο πρώτων της μοντέλων που είναι ένα sedan και ένα SUV.

4 Οκτωβρίου 2018
Renault

Ραντεβού με την ιστορία είχε στην έκθεση του Παρισιού η Renault, καθώς στο περίπτερό της είχε και αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, θυμίζοντας κατά κάποιον τρόπο και την ιστορία της.

4 Οκτωβρίου 2018
Citroen

Από το Σαλόνι του Παρισιού, από το οποίο δε θα μπορούσε να απουσιάζει, καθώς παίζει εντός έδρας, η Citroen έκανε μια αποκάλυψη.

4 Οκτωβρίου 2018
SEAT Arona

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο SEAT Arona να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι οι τρεις δεξαμενές φυσικού αερίου χωρητικότητας 14,3 κιλών που βρίσκονται κάτω από το δάπεδο του.

4 Οκτωβρίου 2018
DS3 Crossback

Στην έκθεση του Παρισιού οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά το νέο δημιούργημα της DS Automobiles, της πολυτελούς μάρκας της Citroen, το DS3 Crossback.

4 Οκτωβρίου 2018
Hyundai N Option Concept

Αναμφισβήτητα η Hyundai επενδύει στο νέο της τμήμα επιδόσεων “N”, καθώς την αρχή έκανε το i30 N με hatchback αμάξωμα, ενώ στο Σαλόνι του Παρισιού κάνει επίσημη πρεμιέρα το νέο i30 Fastback N.

4 Οκτωβρίου 2018
Dacia Duster

Παρά το γεγονός ότι η δεύτερη γενιά του Dacia Duster παρουσιάστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο η ρουμάνικη εταιρεία που είναι θυγατρική της Renault προχωράει σε κάποιες αναβαθμίσεις ώστε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

4 Οκτωβρίου 2018
Smart Forease Concept

Τις αστικές μετακινήσεις του παρελθόντος, του σήμερα και του μέλλοντος εκφράζει το νέο Smart Forease Concept, το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού.

4 Οκτωβρίου 2018
Honda CR-V Hybrid

Η Honda παρουσιάζει στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού την υβριδική έκδοση του CR-V με την οποία η ιαπωνική εταιρεία λανσάρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη SUV που συνδυάζει για την κίνησή του κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικό.

4 Οκτωβρίου 2018
Renault K-ZE

Το βασικό μήνυμα που θέλει να στείλει η Renault με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου Κ-ΖΕ στο Σαλόνι του Παρισιού, είναι ότι πρόκειται για μια προσιτή πρόταση στην κατηγορία.

3 Οκτωβρίου 2018
Bugatti Divo

Για τη Bugatti το Σαλόνι του Παρισιού χαρακτηρίζεται ως το καταλληλότερο μέρος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας Divo.

3 Οκτωβρίου 2018
Peugeot 3008 GT Hybrid4

Το Peugeot 3008 έχει τραβήξει το ενδιαφέρον με την εμφάνιση και τις ικανότητές του εντός δρόμου όμως μέχρι τώρα ο υποψήφιος αγοραστής ακόμα και αν ήθελε δεν είχε τη δυνατότητα να προσθέσει κίνηση και στους πίσω τροχούς.

3 Οκτωβρίου 2018
Kia Ceed GT-Line

Η Kia έχει ισχυρή παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού με βασικό άξονα να αποτελεί το νέο Ceed το οποίο η κορεάτικη εταιρεία έχει φέρει σε ποικιλία διαφορετικών εκδόσεων.

3 Οκτωβρίου 2018
Citroen C5 Aircross

Το μεγάλο SUV της Citroen, το C5 Aircross, από το 2020 θα διατίθεται και με plug-in υβριδική έκδοση, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε από τώρα μια ιδέα.

3 Οκτωβρίου 2018
Lexus RC

Την  πρώτη του εμφάνιση κάτω από τους προβολείς πραγματοποιεί το ανανεωμένο Lexus RC στο Σαλόνι του Παρισιού.