Είστε εδώ

Motorshow

31 Μαρτίου 2020

Για την έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 - 11 Οκτωβρίου, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναβολή ή ακύρωση, όμως οι διοργανωτές έβγαλαν μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση.

29 Μαρτίου 2020

Το North American International Auto Show (NAIAS), η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου που ήταν προγραμματισμένη τον Ιούνιο στη Μέκκα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, στο Ντιτρόιτ, αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού. 

11 Μαρτίου 2020

Αν και μέχρι πριν λίγες μέρες οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης διαβεβαίωναν ότι θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, τώρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι αναβάλλεται λόγω του κορωνοϊού.

4 Μαρτίου 2020

Οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ή IAA, όπως είναι η επίσημη ονομασία της, είχαν ανακοινώσει στο τέλος Ιανουαρίου ότι εντός λίγων εβδομάδων θα έκαναν γνωστή την πόλη στην οποία θα μετακομίσει η έκθεση από το 2021.

3 Μαρτίου 2020

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης γεμάτο με φώτα, όμορφα και πολλά αυτοκίνητα, στελέχη εταιρειών και πλήθος κόσμου να πηγαίνει από το ένα περίπτερο στο άλλο θαυμάζοντας τα εκθέματα, όμως φέτος αυτή η εικόνα δεν υπάρχει.

29 Φεβρουαρίου 2020

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Volkswagen χαιρετίζει την απόφαση των διοργανωτών να ακυρώσουν το Σαλόνι της Γενεύης λόγω του κορωνoϊού.

28 Φεβρουαρίου 2020

Τελικά οι προβολείς δε θα ανάψουν στο προγραμματισμένο (5-15 Μαρτίου) φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

27 Φεβρουαρίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός με την ονομασία Covid – 19, έχει προκαλέσει την αναβολή ή ακύρωση εκδηλώσεων στις οποίες θα υπήρχε συγκέντρωση μεγάλου πλήθους ανθρώπων, όπως η έκθεση τεχνολογίας Mobile World Congress που θα γινόταν στη Βαρκελώνη και η έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, όμως δε θα γίνει το ίδιο με

26 Φεβρουαρίου 2020

Με τον κορωνοϊό COVID-19 να εξαπλώνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες, οι εκδηλώσεις όπου συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος κόσμου δημιουργούν ανησυχίες, αφού σε τέτοια περιβάλλοντα η διάδοση του ιού είναι πιο εύκολη.

21 Φεβρουαρίου 2020

Με το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης να απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες (5 – 15 Μαρτίου) οι εταιρείες έχουν αρχίσει να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους, με τη Mercedes να επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τρία νέα μοντέλα με τα σήματα της AMG.

19 Φεβρουαρίου 2020

Στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Λ. Κηφισίας διεξάγεται 3-5 Απριλίου η πρώτη έκθεση που αφορά το elecrtromobility. Ότι δηλαδή έχει ρόδες και κινείται με ρεύμα.

6 Φεβρουαρίου 2020

Στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης θα υπάρχουν ηχηρές απουσίες, αλλά και δυνατές παρουσίες, όπως αυτή της Lexus.

2 Φεβρουαρίου 2020
Geneva Motor Show

Η έκθεση της Γενεύης που διεξάγεται 5-15 Μαρτίου και θεωρείται από τις πλέον σημαντικές καθώς δίνει το «παρών» κάθε χρόνο, το 2020 με τις τόσες σημαντικές απουσίες δείχνει ότι οι εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, χάνουν το ενδιαφέρον τους. 

30 Ιανουαρίου 2020
Έκθεση Φρανκφούρτης

Η έκθεση της Φρανκφούρτης, μία από τις τρεις πιο σημαντικές που γίνονται στον ευρωπαϊκό χώρο, θα πρέπει να αλλάξει όνομα αφού πλέον θα πραγματοποιείται σε άλλη πόλη.

23 Ιανουαρίου 2020
Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης

Μια πίστα μέσα στον εκθεσιακό χώρο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα βρουν οι επισκέπτες, η οποία σίγουρα θα δημιουργήσει εντυπώσεις, αφού πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλη έκθεση.

23 Ιανουαρίου 2020
PSA

Στις 5 – 15 Μαρτίου γίνεται στην Ελβετία ίσως η σημαντικότερη έκθεση της χρονιάς, το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, στο οποίο θα συμμετέχουν πάρα πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται οι Opel και Peugeot.

8 Ιανουαρίου 2020
Las Vegas –CES 2020

Στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών η Nissan παρουσίασε την τεχνολογία διπλού μοτέρ με το σύστημα ελέγχου όλων των τροχών.

7 Ιανουαρίου 2020
Las Vegas - CES 2020

Τι να σημαίνει άραγε για τη Mercedes ένα showcar; Μια ιδέα για το πώς η γερμανική εταιρία με σήμα το αστέρι φέρνει το μέλλον στο σήμερα; Ή μήπως δείχνει ότι μέσα από τα φουτουριστικά αυτά σχέδια, μας κλείνει πονηρά το μάτι σε designκαι τεχνολογία;

17 Νοεμβρίου 2019
Αυτοκίνηση –Anytime 2019

Η Κυριακή 17 Νοεμβρίου είναι η τελευταία μέρα της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019».

Διεξάγεται στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού στην αίθουσα ξιφασκίας. 

16 Νοεμβρίου 2019
Αυτοκίνηση –Anytime 2019

Η γιορτή του αυτοκινήτου συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στην αίθουσα ξιφασκίας.