Είστε εδώ

Motorshow

20 Απριλίου 2019
Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

19 Απριλίου 2019
4o Thessaloniki Auto Festival

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 4ο Auto Festival, τη μεγάλη  γιορτή του αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6-9  Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

15 Μαρτίου 2019
Citroen

Για την παρουσία της στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης ξεχώρισε η Citroen, καθώς έλαβε βραβείο για το περίπτερο της.

13 Μαρτίου 2019
Porsche

Αυτές τις μέρες (συγκεκριμένα από 7-17 Μαρτίου) διεξάγεται το 89ο Σαλόνι της Γενεύης και η Porsche για ακόμα μια χρονιά δίνει το «παρών».

8 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Skoda Klement Concept

Το μέλλον των αστικών μετακινήσεων απασχολεί και τη Skoda, καθώς στο Σαλόνι της Γενεύης παρουσιάζει το νέο ποδήλατο Klement Concept που είναι ξεχωριστό για πολλούς λόγους.

8 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Koenigsegg Jesko

Ελεύθερο είναι πλέον το νέο «θηρίο» της Koenigsegg, καθώς έσπασε τις «αλυσίδες» που το κρατούσαν αιχμάλωτο μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι της Γενεύης.

8 Μαρτίου 2019
Replicar Car Hellas

Στην Κατερίνη υπάρχει η μοναδική αυτή τη στιγμή εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκευάζει αυτοκίνητα, ονομάζεται Replicar Car Hellas και δίνει αυτές τις μέρες το “παρών” στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

8 Μαρτίου 2019
Volkswagen T-Cross

Αν και η παρουσίασή του έγινε τον Οκτώβριο, από το περίπτερο της Volkswagen στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης δε θα μπορούσε να λείπει το νεότερο μέλος της γκάμας των SUV της γερμανικής μάρκας, το T-Cross.

8 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019-Kia e-Soul

Απόβαση στις ευρωπαϊκές αγορές θα κάνει το νέο Kia e-Soul, μετά την πρεμιέρα του, που πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι της Γενεύης.

8 Μαρτίου 2019
Toyota

Η Toyota ήταν από τις πρώτες εταιρείες που αγκάλιασαν τα υβριδικά αυτοκίνητα με την παρουσίαση του Prius το 1997 (αρχικά μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας) όμως από τότε η γκάμα των Ιαπώνων έχει μεγαλώσει.

8 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Mercedes CLA Shooting Brake

Δεν αποκλείεται η νέα CLA Shooting Brake να μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που χρειάστηκε η Mercedes για να στήσει το περίπτερο της στο Σαλόνι της Γενεύης. 

7 Μαρτίου 2019
Έκθεση Γενεύης

Όπως έχετε διαπιστώσει από τις φωτογραφίες το ωραίο φύλο απουσιάζει πλέον από τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων.

Το ωραίο χαμόγελο, η λάγνα ματιά δίπλα στα αστραφτερά μοντέλα των δρόμων, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

7 Μαρτίου 2019
Έκθεση Γενεύης –Skoda Fabia R5

Είναι το πλέον πετυχημένο μοντέλο στην κατηγορία R5. Οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο σε εθνικά όσο και στο WRC2.

7 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Ferrari F8 Tributo

Δε ξέρουμε αν στο Σαλόνι της Γενεύης οι προβολείς στο περίπτερο της Ferrari είναι οι δυνατότεροι, πάντως η νέα F8 Tributo που πραγματοποιεί εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα της είναι το λαμπερότερο μοντέλο.

7 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Imagine by Kia

Ο γρίφος για το μυστηριώδες νέο πρωτότυπο μοντέλο της Kia λύθηκε με την αποκάλυψη του στο Σαλόνι της Γενεύης.

Ακόμα και το όνομά του είναι ιδιαίτερο, καθώς βαπτίστηκε Imagine by Kia, δηλαδή «φανταστείτε από την Κia». Πράγματι οι σχεδιαστές της Kia εξάντλησαν πάνω του τη φαντασία τους.

7 Μαρτίου 2019
Pagani

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης εκτίθενται μοντέλα κάθε είδους από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι supercars και hypercars πολλών ίππων και ακόμα περισσότερων εκατομμυρίων.

7 Μαρτίου 2019
Skoda Scala

Μπορεί η Skoda να αποκάλυψε το νέο της hatchback με την ονομασία Scala τον Δεκέμβριο όμως στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης είναι η πρώτη φορά που το κοινό μπορεί να το δει από κοντά.

7 Μαρτίου 2019
Σαλόνι Γενεύης 2019: Bentley Continental GT Number 9 Edition

Ένας αιώνας ζωής δεν είναι μικρό χρονικό διάστημα, επομένως η Bentley πρέπει να γιορτάσει το γεγονός αυτό.

Στο Σαλόνι της Γενεύης λοιπόν παρουσίασε τη νέα συλλεκτική έκδοση Number 9 της Continental GT, αντλώντας έμπνευση και υλικό από ένα ιστορικό της αγωνιστικό όχημα.

7 Μαρτίου 2019
Έκθεση Γενεύης 2019

Η Citroen τo 2019 γιορτάζει 100 χρόνια ζωής και στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης δίπλα στα καινούργια C3, C4 Cactus, C5 Aircross και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, φιγουράρουν μερικά μοντέλα, που έγραψαν ιστορία στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης.

7 Μαρτίου 2019
Έκθεση Γενεύης 2019: Mitsubishi ASX

Η Mitsubishi δίνει το “παρών” στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και στο περίπτερό της οι επισκέπτες μπορούν να δουν την ανανεωμένη έκδοση του crossover ASX το οποίο κάνει ντεμπούτο στην ελβετική πόλη.