Είστε εδώ

Super Cars

1 Απριλίου 2020

Αν ψάχνετε να βρείτε κάποιο αυτοκίνητο το οποίο να έχει έτσι κι αλλιώς συλλεκτική αξία, όμως ταυτόχρονα θέλετε να διαθέτει και κάποια μοναδικά στοιχεία, τότε σταματήστε την αναζήτηση και κοιτάξτε πιο προσεκτικά τη συγκεκριμένη Lamborghini Miura SV.

1 Απριλίου 2020

Κόντρα στον άνεμο με χαμηλότατη αντίσταση μπορεί να ταξιδεύει η νέα Porsche 911 Turbo S, όπως θα δείτε στο παρακάτω video.

29 Μαρτίου 2020
Lamborghini Urus

Η Ιταλία πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

28 Μαρτίου 2020

Μια ανείπωτη τραγωδία βιώνει η πατρίδα της Ferrari, καθώς η λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία μοιάζει δυστυχώς ατελείωτη.

26 Μαρτίου 2020

Με μια αρκετά σύντομη ανακοίνωση η McLaren γνωστοποιεί την αναστολή λειτουργίας των μονάδων παραγωγής της στη Βρετανία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19).

26 Μαρτίου 2020

Τα αυστηρότερα μέτρα που λαμβάνονται, κάπως καθυστερημένα μάλλον στη Βρετανία, για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, οδηγούν τα εργοστάσια της Aston Martin σε αναστολή της παραγωγικής τους δραστηριότητας.

26 Μαρτίου 2020

Η Lamborghini ετοιμάζει ένα νέο hypercar που θα προορίζεται για χρήση αποκλειστικά σε περιβάλλον πίστας, για το οποίο θέλει να μας δώσει μια ιδέα σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες της εμφάνισής του αλλά και με τον ήχο του, μέσω του βίντεο που ακολουθεί. 

24 Μαρτίου 2020

Την ανάπτυξη ενός καινούριου κινητήρα έχει ξεκινήσει η Aston Martin, ο οποίος προς το παρόν φέρει την ονομασία TM01 και θα είναι V6, διπλά υπερτροφοδοτούμενος, με κυβισμό 3.0 λίτρων. 

23 Μαρτίου 2020

Η Aston Martin παρουσίασε πρόσφατα την DBX, το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της, η οποία όσον αφορά το μέγεθος τοποθετείται στην ίδια κατηγορία με την Porsche Cayenne, όμως οι Βρετανοί θα δημιουργήσουν και κάποιο πιο μικρό μοντέλο; 

19 Μαρτίου 2020

Αλλαγές στα πλάνα της Maserati έφερε ο κορωνοϊος (Covid-19), καθώς η προγραμματισμένη της εκδήλωση με τίτλο “MMXX: The Way Forward” αναβάλλεται.

19 Μαρτίου 2020

Ακόμα ένα πλήγμα επέφερε η εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19), καθώς και η Porsche ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα αναστέλλει την παραγωγική της δραστηριότητα.

18 Μαρτίου 2020

Στους περισσοτέρους δρόμους του κόσμου η κυκλοφορία πολιτών και αυτοκινήτων έχει μειωθεί σημαντικά, καθώς ο κορωνοϊός (Covid-19) εξαπλώνεται ανησυχητικά.

17 Μαρτίου 2020

Μέχρι τώρα βλέπαμε κυρίως ορισμένα εξωτερικά τμήματα αυτοκινήτων να κατασκευάζονται μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης.

H Porsche όμως έρχεται να μας συστήσει μια εναλλακτική χρήση της τρισδιάστατης εκτύπωσης, η οποία εφαρμόζεται στα μπάκετ καθίσματα, αντικαθιστώντας τη συμβατική επένδυση.

17 Μαρτίου 2020

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των επιστημόνων δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο κορωνοϊός (Covid-19) μεταδίδεται σε ζώα.

Ωστόσο το όρθιο άλογο, το έμβλημα δηλαδή της Ferrari, φαίνεται ότι «νόσησε», καθώς προσωρινά σταματά να καλπάζει.

16 Μαρτίου 2020

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 η Lotus αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο sports car, το οποίο θα έχει υβριδικό κινητήριο σύνολο με V6 θερμικό μοτέρ και εμφάνιση που θα αντλεί έμπνευση από την Evija, το ηλεκτρικό hypercar των 2.000 ίππων που ετοιμάζει η βρετανική μάρκα.

16 Μαρτίου 2020

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) που έχει ως αποτέλεσμα τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων στην Ιταλία, οδήγησαν την Pagani στην απόφαση να αναστείλει για μια εβδομάδα κάθε παραγωγική της δραστηριότητα στην πατρίδα της.

13 Μαρτίου 2020

Η Hispano – Suiza παρουσίασε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, ένα ηλεκτρικό hyper GT με την ονομασία Carmen, το οποίο εντυπωσίασε τόσο με την ισχύ, όσο κυρίως με τη σχεδίασή του.

13 Μαρτίου 2020

Η λίστα με τα εντυπωσιακά supercars που δημιουργούνται από νεοσύστατες μικρές εταιρείες και όχι από γνωστούς με πολυετή εμπειρία κατασκευαστές, αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.

9 Μαρτίου 2020

Σπιθαμή προς σπιθαμή μπορούν πλέον να ανακαλύψουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες τη νέα Porsche Taycan, ακόμα και δεν την έχουν μπροστά τους σε φυσική υπόσταση. 

9 Μαρτίου 2020

H νέα ειδική έκδοση της Bentley Continental GT Convertible καλπάζει σε στυλ και πολυτέλεια αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο των ιππικών αγώνων και συγκεκριμένα από το Φεστιβάλ Cheltenham.