Είστε εδώ

Super Cars

22 Ιουνίου 2018
Bentley Continental GT

Ανάλογα με τη διάθεση μας επιλέγουμε για παράδειγμα την ένταση στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μας, ενώ η Bentley Continental GT για το σκοπό αυτό προσφέρει αντίστοιχα ηχητικά προγράμματα.

20 Ιουνίου 2018
Polestar

Το βάρος είναι ο εχθρός που προσπαθούν να κερδίσουν όλες οι εταιρείες και καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία θα ασχολείται ολοένα και περισσότερα με τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα τόσο θα αυξάνονται οι προσπάθειες για τη μείωσή του.

17 Ιουνίου 2018
Piloti Ferrari

Η Ιταλική φίρμα με την ένδοξη πορεία της στο χώρο της αυτοκίνησης όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε ως φόρο τιμής, να κατασκευάσει ένα στα επιτεύγματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής του 2017, κατασκευάζοντας μία ειδική έκδοση της 488 Pista, η οποία λέγεται ΄΄Piloti Ferrari΄΄ και η οποία έκανε το ν

16 Ιουνίου 2018
McLaren Senna

Αν και θα κατασκευαστούν μόλις 500 McLaren Senna θα την οδηγήσουν πολλοί περισσότεροι. Πώς θα γίνει όμως αυτό;

15 Ιουνίου 2018
Goodwood Festival of Speed

Στις 28 Ιουνίου η McLaren θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό στις 12 Ιουλίου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Γκουντγουντ (Goodwood Festival of Speed).

15 Ιουνίου 2018
Bentley

Τα περίτεχνα χειροποίητα σχέδια πάνω στα καθίσματα των μοντέλων της Bentley αποτελούν μια ακόμα πιστοποίηση για την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα τους.

15 Ιουνίου 2018
Rolls-Royce Phantom

Η Rolls-Royce Phantom που βλέπετε την παραπάνω φωτογραφία διαθέτει μια ειδική βάση για ποτά ενσωματωμένη στο πορτμπαγκάζ της, ώστε ένας διακεκριμένος σομελιέ κονιάκ να δίνει συμβουλές και γευστικές πρακτικές.

14 Ιουνίου 2018
Porsche Taycan

Παράδοση και τεχνολογία επισημαίνει για ακόμα μα φορά ότι παντρεύει η Porsche μέσα από τη νέα Taycan, η οποία θα είναι το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

13 Ιουνίου 2018
Aston Martin

Όταν η Aston Martin αποφασίζει να εξοπλίσει κάποιο μοντέλο της με κορυφαία ισχύ τα διακριτικά που τοποθετεί επάνω του είναι τα γράμματα AMR και με τις δημιουργίες που έχουν φτιάξει κατά καιρούς οι Βρετανοί αυτά τα τρία γράμματα έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις.

13 Ιουνίου 2018
Porsche

Η 911 είναι το μοντέλο που έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλο με το όνομα της Porsche με την τρέχουσα γενιά, την 991 να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του μοντέλου.

13 Ιουνίου 2018
Tesla

Όταν ο Έλον Μασκ παρουσίασε το Tesla Roadster 2 είχε αναφέρει πως όταν κατασκευαστεί θα είναι το ταχύτερο και το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο του πλανήτη ενώ είχε υπονοήσει και ότι θα χρησιμοποιηθεί τεχνολογία σχετική με πυραύλους.

12 Ιουνίου 2018
Polestar

Η Polestar αποτελούσε πάντα το αγωνιστικό παρακλάδι της Volvo όμως τα τελευταία χρόνια οι Σουηδοί άλλαξαν κατεύθυνση στην εταιρεία και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με την κυκλοφορία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

11 Ιουνίου 2018
Aston Martin

Όπως επιβάλλει η μόδα της εποχής η Aston Martin θα προχωρήσει και αυτή στη δημιουργία ενός SUV με την ονομασία DBX το οποίο θα είναι το πρώτο που κατασκευάζει η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία στη μακρά ιστορία της.

11 Ιουνίου 2018
Porsche

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Porsche που θα λανσαριστεί την επόμενη χρονιά θα βασίζεται στην πρωτότυπη Mission E.

8 Ιουνίου 2018
McLaren

Ένα νέο μοντέλο της McLaren ακούγεται να βρυχάται θυμωμένο πίσω από το συρματόπλεγμα, καθώς θέλει να ορμίσει στην άσφαλτο.

7 Ιουνίου 2018
Porsche

Ένα μικρό αφιέρωμα αποφάσισε να κάνει η Porsche στους ανθρώπους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις δοκιμές των νέων της μοντέλων.

6 Ιουνίου 2018
McLaren

Η McLaren είναι αυτή τη στιγμή μία από τις μεγαλύτερε εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο και μία από τις πιο καταξιωμένες μάρκες σε ό,τι αφορά τη δημιουργία εξωτικών supercars με εκρηκτικές επιδόσεις.

6 Ιουνίου 2018
Κόντρα 2.700 ίππων

Η Bugatti μας έχει συνηθίσει στην κατασκευή πολύ ακριβών, πανίσχυρων και ταχύτατων αυτοκινήτων με αποκορύφωμα το 2010 όταν η Super Sport έκδοση της Veyron έγινε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο του κόσμου.

6 Ιουνίου 2018
McLaren 720S

Πριν από ένα χρόνο περίπου η McLaren παρουσίασε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ μια εντελώς διαφορετική 720S.

Η διαφορά της δεν εντοπίζονταν τόσο στην εικόνα, αλλά στο υλικό με το οποίο ήταν κατασκευασμένη, καθώς είχε χτιστεί αποκλειστικά με τα διάσημα τουβλάκια της Lego.

5 Ιουνίου 2018
Bugatti

Η Bugatti παράγει χειροποίητα τη Chiron και αυτό ισχύει και για το συγκεκριμένο αντίγραφο της υπό κλίμακα 1:8.