Είστε εδώ

F1

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Ο Κίμι έχει κερδίσει το Γκραν Πρι του Μονακό, μόνο μια φορά το 2005 με McLaren.

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια που δεν έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στις ελεύθερες δοκιμές έχει σημειώσει τον 5ο χρόνο με την κατακόκκινη Ferrari.

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Οι οδηγοί της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στις ελεύθερες δοκιμές που στο Πριγκιπάτο γίνονται Πέμπτη και όχι Παρασκευή καθώς τόσο στο FP1 όσο και στο FP2 βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις.

25 Μαΐου 2018
Βάλτερι Μπότας

Ο Βάλτερι Μπότας, ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes στο Γκραν Πρι του Μονακό θα «τρέξει» με κράνος που φέρει διαφορετικούς χρωματισμούς, από τα κράνη που χρησιμοποιούσε στους μέχρι τώρα αγώνες.

Σας θυμίζει τίποτα αυτό το κράνος;

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το Μονακό υποδέχεται τον 6o γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 την Κυριακή 27 Μαΐου.  

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Η πίστα άνοιξε στο Μόντε Κάρλο και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία για την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Δεν έχει λοιπόν ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή του αγώνα στο Γκραν Πρι του Μονακό.

24 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό - FP2

Η Red Bull φαίνεται ότι βολεύεται ιδιαίτερα στην πίστα του Μονακό αφού και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Πέμπτης κυριάρχησε και μάλιστα φάνηκε να το κάνει με ευκολία.

24 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό - FP1

Αν και έχουμε συνηθίσει τις ελεύθερες δοκιμές να γίνονται Παρασκευή το Γκραν Πρι του Μονακό αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και σε αυτόν τον τομέα αφού τα μονοθέσια βγαίνουν για πρώτη φορά στην πίστα την Πέμπτη.

23 Μαΐου 2018
Ferrari

Η τοποθέτηση του Halo στα μονοθέσια του 2018 έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την εμφάνιση των αυτοκινήτων όμως οι ομάδες έχουν αρχίσει να βρίσκουν τρόπους για να το εκμεταλλευτούν.

22 Μαΐου 2018
McLaren

Όλες οι εταιρείες δέχονται με ιδιαίτερη χαρά την προσθήκη νέων κεφαλαίων και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Formula 1 όπως είναι η McLaren καθώς η συμμετοχή τους στο άθλημα έχει πολύ μεγάλα κόστη.

21 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το Γκραν Πρι που μισούν όλοι οι οδηγοί, αλλά και που όλοι θέλουν να κερδίσουν, καθώς μια νίκη στους στενούς δρόμους του Μόντε Κάρλο έχει περισσότερη φήμη, ακόμα και από το ίδιο το πρωτάθλημα.

21 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το τριήμερο 25-27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Γκραν Πρι του Μονακό και η Mercedes εμφανίζεται ανήσυχη σχετικά με την απόδοσή της στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου δεδομένης και της κακής περσινής της εμφάνισης.

17 Μαΐου 2018
Δοκιμές Βαρκελώνης

Μετά το Γκραν Πρι της Βαρκελώνης οι ομάδες δεν έφυγαν από την Καταλανική πρωτεύουσα αλλά έμειναν για να πραγματοποιήσουν διήμερες δοκιμές εξέλιξης.

16 Μαΐου 2018
Δοκιμές Βαρκελώνης

Ο Φερστάπεν ήταν ο οδηγός που βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων μετά το πέρας της πρώτης από τις δύο προγραμματισμένες ημέρες δοκιμές που γίνονται στην πίστα της Βαρκελώνης, λίγες μέρες μετά το Γκραν Πρι που έγινε εκεί.

16 Μαΐου 2018
Arrows

Η ομάδα Arrows των μαθητών του Γυμνασίου της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης», προκρίθηκε για τον παγκόσμιο τελικό της διοργάνωσης “F1 in Schools”, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το ομώνυμο Γκραν Πρι της Formula 1.

14 Μαΐου 2018
Σεμπάστιαν Φέτελ

Στο τέλος του Απριλίου η FIA ψήφισε νέους κανονισμούς σχετικά με την αεροδυναμική των μονοθεσίων του 2019 με σκοπό να μειώσει την εκμετάλλευση του αέρα κυρίως στην εμπρός πτέρυγα ώστε τα μονοθέσια να μπορούν να κινούνται για περισσότερη ώρα το ένα πίσω από το άλλο.

14 Μαΐου 2018
Άιρτον Σένα

Τελικά όταν σε έναν άνθρωπο αρέσει κάτι πάρα πολύ δεν έχει σημασία σε ποια ηλικία βρίσκεται ούτε αν οι συνθήκες του επιτρέπουν να βρίσκεται στο επίκεντρο, αυτός θα συνεχίσει να ασχολείται.

14 Μαΐου 2018
Μαϊάμι- Φλόριντα

Από τότε που πήραν οι Αμερικάνοι στα χέρια τους τη Formula 1, εκτός από το να γίνει ασφαλέστερη, έχουν σαν στόχο να της δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να αποφέρει περισσότερα δολάρια στα ταμεία της.

13 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Ισπανίας

Η Formula 1 πήγε στη Βαρκελώνη για τον 5ο αγώνα της χρονιάς από τους 21 που είναι προγραμματισμένοι για φέτος στον οποίο η Mercedes επανήλθε στην κορυφή με εμφατικό τρόπο αφού κατάφερε να κάνει το 1-2 για πρώτη φορά φέτος.

13 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Ισπανίας

Πρώτος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους το ισπανικό Γκραν Πρι στην πίστα της Βαρκελώνης. 4.655 χλμ. είναι το μήκος της πίστας και οι οδηγοί θα τη «γυρίσουν» 66 φορές συμπληρώνοντας 307.104 χλμ., με 368 μ. το pit-lane.

12 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Ισπανίας

Με αυτά  τα πανό που αναγράφουν “Vamos Carlos 55”  είναι γεμάτη η πίστα της Βαρκελώνης, όπου την Κυριακή διεξάγεται ο 5ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και ο πρώτος επί ευρωπαϊκού εδάφους.