Είστε εδώ

WRC

13 Οκτωβρίου 2018
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Η Χιλή εντός και η Γαλλία τη «γλύτωσε» και για το 2019.

Έτσι η Χιλή γίνεται η 32η χώρα που θα φιλοξενήσει αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος από το 1973 που ξεκίνησε ο θεσμός.

11 Οκτωβρίου 2018
Ντάνι Σόρδο vs Aντρέου Λακοντέγκουϊ

Τι μπορεί να σημαίνει άραγε η συνάντηση του Ντάνι Σόρδο, επίσημου οδηγού της Hyundai Motorsport με τον Aντρέου Λακοντέγκουϊ, πρωταθλητή στο mountain bike.

11 Οκτωβρίου 2018
Mεταγραφές

Ο Κρις Μικ επανέρχεται στη δράση από το 2019 καθώς θα είναι παρέα με τους Τάνακ και Λάτβαλα στην ομάδα της Toyota Gazoo racing. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Λάπι πηγαίνει παρτενέρ του Οζιέ στη Citroen Racing, με τρίτο οδηγό τον Μπριν. 

10 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ισπανίας

Τον 3ο  προγραμματισμένο τους αγώνα για το 2018 θα κάνουν οι Λεμπ-Ελενά στην Ισπανία, 25-28 Οκτωβρίου στην Καταλονία, προτελευταίος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

7 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας – WRC 2

Οι καιρικές συνθήκες του ράλι Ουαλίας έμοιαζαν σαν να βγήκαν από κινηματογραφική ταινία. Βροχή, λάσπη, ομίχλη συνέθεσαν το παζλ του ράλι στα δάση της Ουαλίας. 

7 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Τελικά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι όλα στους αγώνες τελειώνουν μόλις τα πληρώματα αντικρύσουν την καρό σημαία. 

6 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουλίας-2ο σκέλος

Το 2ο και μεγαλύτερο σκέλος του ράλι Ουαλίας έφερε και τη μεγάλη ανατροπή. 

Πρώτα με τους Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC) που είχαν έξοδο σε χαντάκι στην 11η Ειδική Διαδρομή. Οι θεατές που βρισκόντουσαν εκεί έσπρωξαν το αυτοκίνητο και το έβαλαν στο δρόμο. 

6 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Η σειρά που θα εισέρχονται τα πρώτα πληρώματα στις Ειδικές Διαδρομές του 2ου σκέλους του ράλι Ουαλίας που είναι το μεγαλύτερη του αγώνα με 9 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 150.24 χλμ. είναι η εξής:  Μίκελσεν, Όστμπεργκ, Πάντον, Μπριν, Οζιέ, Λάπι, Λάτβαλα, Νεβιλ, Τάνακ και Έβανς.

6 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας - 1ο σκέλος

Στο δύσκολο από πλευράς καιρικών συνθηκών, οι Τάνακ –Γιερβόεγια «πετούν» στα Ουαλικά δάση έχοντας κερδίσει τις 5 από τις 9 Ειδικές Διαδρομές του 1ου σκέλους.

5 Οκτωβρίου 2018
Volkswagen Polo GTI R5

Αυτά τα χρώματα θα φέρει το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Volkswagen, το Polo GTI R5 που το ντεμπούτο του θα γίνει στο ράλι Καταλονίας, στην Ισπανία, 25-28 Οκτωβρίου. 

5 Οκτωβρίου 2018
Citroen C3 WRC

Στο περίπτερο της Citroen στο Mondial de L’ Auto στο Παρίσι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το αγωνιστικό C3 WRC.

Στο πίσω παράθυρο αναγράφονται τα ονόματα των οδηγών που συμμετέχουν στο φετινό WRC.

5 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία, με τη φωτογραφία να δείχνει τον Μάλκολμ Γουίλσον σε βαθιά περισυλλογή.

Η αλήθεια είναι ότι η M-Sportπου βρίσκεται πίσω από τη συμμετοχή της Fordστο WRCδιανύει μια πολύ καυτή περίοδο, καθώς τα πράγματα έχουν ως εξής.

5 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Τη στιγμή που ο Τάνακ κέρδιζε και την 4η Ειδική Διαδρομή, μπροστά από τα άλλα δύο Toyota boys, Λάτβαλα και Λάπι με τον Έβανς 4ο στα +3,6 δευτ. , κάτι που αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στα 9 δευτ., ο Οζιέ περνούσε δύσκολες στιγμές.

5 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Για τον βρετανικό αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, 28 ελαστικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πληρώματα με τα WRC αυτοκίνητα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

5 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Τρεις Ειδικές Διαδρομές έχουν γίνει και στις τρεις τα Toyota Yaris WRC ήταν τα ταχύτερα.

Την πρώτη Ειδική Διαδρομή την κέρδισε ο Λάπι και τις άλλες δύο ο Τάνακ  (μάλιστα η 3η είναι η μεγαλύτερη του αγώνα μήκους 29,3 χλμ.).

4 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Ο αγώνας ρουλέτα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι είναι αυτό που διεξάγεται 4-7 Οκτωβρίου στα δάση της Ουαλίας λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι συνθήκες είναι απρόβλεπτες, αλλά στο video που ακολουθεί οι συνθήκες είναι γλιστερές. 

4 Οκτωβρίου 2018
Πιερ Μπουντάρ

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Racing Πιερ Μπουντάρ βρίσκεται σε πολύ στενό μαρκάρισμα  αυτές τις μέρες που διεξάγεται το ράλι της Ουαλίας.

4 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Οι φωτογραφίες δίνουν το στίγμα πώς είναι οι Ειδικές Διαδρομές στα δάση της Ουαλίας (4-7 Οκτωβρίου). Οι Ειδικές Διαδρομές δεν είναι στεγνές, αλλά ούτε και λασπώδεις. Είναι όμως γλιστερές.

4 Οκτωβρίου 2018
Ράλι Ουαλίας

Ο 11ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι στην Ουαλία ξεκίνησε με την τελευταία επίσημη δοκιμή, το shakedown, πριν την εκκίνηση, όπου οι Λάτβαλα-Άντιλα με το ToyotaYarisWRC,  Έβανς-Μπάριτ (FordFiestaWRC) αλλά και Οζιέ-Ινγκρασιά (FordFiestaWRC) σημείωσαν τον ίδιο ακριβώς  χρόνο, 2:01.4.

28 Σεπτεμβρίου 2018
Citroen Racing

Τελικά οι πληροφορίες είχαν βάση και η Citroen Racing ανακοίνωσε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ότι οι Οζιέ-Ινγκρασιά θα οδηγούν το Citroen C3 WRC στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.