Είστε εδώ

WRC

22 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαφάρι

Την ώρα που το ράλι Ακρόπολις μοιάζει διπλοκλειδωμένο έξω από τα μεγάλα σαλόνια του WRC, οι πόρτες φαίνεται να ανοίγουν και πάλι για το ράλι Σαφάρι.

21 Ιουνίου 2018
Citroen Racing

Η Citroen Racing μετά τη διακοπή του συμβολαίου με τον Κρις Μικ, αιχμή του δόρατος για τους επόμενους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι θα είναι ο Ματς Όστμπεργκ και ο Κρεγκ Μπριν στο τιμόνι των C3 WRC.

16 Ιουνίου 2018
Οζιέ

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Γάλλο πέντε φορἐς παγκόσμιο πρωταθλητή να προσεγγίζεται από την Citroen για το 2019, μιας που ο Κρις Μικ αποτελεί παρελθόν για την Γαλλική ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και το ακούσαμε δια στόματος Οζιέ. 

Συγκεκριμένα ο Σεμπ είπε:

16 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Τα πολλά έξοδα και η μικρή προβολή είναι κυριότεροι λόγοι που θέλουν οι ομάδες του WRC το Ράλι Σαρδηνίας να φύγει από το νησί και να μεταφερθεί στην ηπειρωτική χώρα.

15 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Όπως θα θυμώμαστε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ράλι Σαρδηνίας, οι Σεμπαστιάν Οζιέ - Ζουλίεν Ινγκρασιά  τελειώνοντας την 19η Ειδική Διαδρομή και φτάνοντας στο STOP της Ειδικής Διαδρομής ο Ζουλιέν Ινγκρασιά ξεχνά το καρνέ του στους κριτές. 

12 Ιουνίου 2018
Μίκα Άντιλα

Ο μόνιμος συνοδηγός του Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, ο Μίκα Άντιλα γιόρτασε στο ράλι Σαρδηνίας τις 200 συμμετοχές του στο WRC.

Ο 45χρονος πλέον Άντιλα ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το 1999 και έχει κερδίσει 17 αγώνες στο WRC.

12 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Τι έπαθαν οι Ιταλίδες μόλις είδαν να πλησιάζει το Citroen C3 WRC με τους Όστμπεργκ-Έρικσεν;

12 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Σερί έχει πάρει η Skoda με τα Fabia R5 το πρώτο σκαλί του βάθρου καθώς είτε με τον Κοπέτσκι (νικητής στη Σαρδηνία), είτε με τον Τίντεμαν έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλους τους αγώνες, εκτός από το ράλι Σουηδίας, όπου στα χιόνια του βορρά κέρδισε ο Ιάπωνας Kατσούτα με Ford Fiesta R5.

11 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Έντεκα χρόνια πριν, στον αγώνα της Νέας Ζηλανδίας, ο Μάρκους Γκρόνχολμ οδηγώντας το Ford Focus WRC κατακτούσε τη νίκη 3/10 ταχύτερος του Σεμπάστιαν Λεμπ με Citroen C4 WRC.

10 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Σενάριο Χίτσκοκ είχε το φινάλε το ράλι Σαρδηνίας με νικητές τους Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC), με διαφορά 8/10 από τους δεύτερους Οζιέ-Ινγκρασιά με το Ford Fiesta WRC.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και πως εξελίχθηκαν στο 4ο και τελευταίο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας. 

9 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας - 3ο σκέλος

Το τρίτο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας περιελάμβανε 7 Ειδικές Διαδρομές. Το μεγαλύτερο του αγώνα με σειρά εκκίνησης να είναι η εξής:

Εβανς, Μπριν, Πάντον, Όστμπεργκ, Λάπι, Λάτβαλα, Νεβίλ, Οζιέ, Τάνακ, Σουνίνεν, Μίκελσεν (οι τρείς τελευταίοι με rally 2 καθώς είχαν εγκαταλείψει).  

9 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας 2018 – 3η Μέρα

Η τρίτη μέρα στο Ράλι Σαρδηνίας πλησιάζει προς το τέλος της με 2 Ειδικές Διαδρομές να απομένουν. Μέχρι το πρώτο σκέλος ο Οζιέ ήταν πρώτος, αλλά έχασε πολύτιμο χρόνο, με αποτέλεσμα ο Νεβίλ να μειώσει την διαφορά τους στα 4,9 δευτερόλεπτα. 

9 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας

Μια ωραία εικόνα γεμάτη συναίσθημα. Η νεαρή Σαρδηνέζα ράβει αναμνηστικά του WRC, που πουλώντας τα θα βοηθηθεί στο να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα για λόγους φυσικά βιοποριστικούς, και πολύ καλά κάνει η νεαρή Ιταλίδα…

9 Ιουνίου 2018
Οτ Τάνακ

Έτσι είναι οι αγώνες. Περισσότερο λύπη παρά χαρά. 

Η φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της. Είναι η στιγμή που ο Τάνακ εγκαταλείπει από υπερθέρμανση του κινητήρα  ύστερα από μια άτσαλη προσγείωση η οποία κατέστρεψε το σύστημα ψύξης στο Toyota Yaris WRC. 

9 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας - 2η Μέρα

Η δεύτερη μέρα του ράλι Σαρδηνίας ολοκληρώθηκε και άφησε μία αρκετά περίεργη γεύση σε οδηγούς και ομάδες. Το πρώτο loop των Ειδικών Διαδρομών ήταν καλό για τους περισσότερους, με μικρές διαφορές μεταξύ των οδηγών, αλλά κυρίως ήταν πιο σταθερό σε χρόνους από αυτά που έγιναν στο δεύτερο.

8 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας 2018 - 2η Μέρα

Μετά την χθεσινή πρώτη μέρα του Ράλι Σαρδηνίας με την διεξαγωγή του shakedown και της σούπερ Ειδικής Διαδρομής στο Ιτίρι, σειρά είχε η δεύτερη μέρα με τις 4 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές μήκους 124,18 χιλιομέτρων.

8 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας 2018

Το Ράλι Σαρδηνίας ξεκίνησε χτες με την 1η μέρα να ολοκληρώνεται με την διεξαγωγή της Υπερειδικής στο Ιτίρι Αρένα και με νικητή τον παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Νεβίλ και Αντρέας Μίκελσεν. 

7 Ιουνίου 2018
Ράλι Σαρδηνίας 2018

Το Ράλι Σαρδηνίας ξεκίνησε κι επίσημα σήμερα με την διεξαγωγή του προγραμματισμένου shakedown. Ο Λάτβαλα κατετάγη στην πρώτη θέση της γενικής. Όπως δήλωσε ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά με το αυτοκίνητο. Βέβαια, έτσι είχε πει και σε άλλους αγώνες, αλλά τελικά εγκατέλειψε.

7 Ιουνίου 2018
Citroen World Rally Team

Μετά την αποχώρηση του Κρις Μικ από την ομάδα της Citroen Racing, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την Γαλλική ομάδα. Δεν είναι ότι πριν πετούσε, αλλά αν ο Κρις Μικ είχε μείνει μακριά από εξόδους και ατυχήματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολλούς βαθμούς.

7 Ιουνίου 2018
Citroen World Rally Team

Μετά την απομάκρυνση του Κρις Μικ από το γαλλικό στρατόπεδο η ομάδα της Citroenέμεινε χωρίς Νο.1 οδηγό. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία μεν, αλλά και αποφασιστικότητα δε.