Racing

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Ο Κίμι έχει κερδίσει το Γκραν Πρι του Μονακό, μόνο μια φορά το 2005 με McLaren.

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια που δεν έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στις ελεύθερες δοκιμές έχει σημειώσει τον 5ο χρόνο με την κατακόκκινη Ferrari.

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Οι οδηγοί της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στις ελεύθερες δοκιμές που στο Πριγκιπάτο γίνονται Πέμπτη και όχι Παρασκευή καθώς τόσο στο FP1 όσο και στο FP2 βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις.

25 Μαΐου 2018
Βάλτερι Μπότας

Ο Βάλτερι Μπότας, ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes στο Γκραν Πρι του Μονακό θα «τρέξει» με κράνος που φέρει διαφορετικούς χρωματισμούς, από τα κράνη που χρησιμοποιούσε στους μέχρι τώρα αγώνες.

Σας θυμίζει τίποτα αυτό το κράνος;

25 Μαΐου 2018
Citroen Racing

Η ανατριχιαστική έξοδος του Κρις Μικ στο ράλι Πορτογαλίας που είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθούν αυτός και ο συνοδηγός του Πωλ Ναγκλ στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και την ολική καταστροφή του Citroen C3 WRC, ήταν η αιτία για τη λήξη της συνεργασίας με το πλήρωμα, σύμφωνα με την ανακοίν

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το Μονακό υποδέχεται τον 6o γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 την Κυριακή 27 Μαΐου.  

25 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Η πίστα άνοιξε στο Μόντε Κάρλο και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία για την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Δεν έχει λοιπόν ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή του αγώνα στο Γκραν Πρι του Μονακό.

24 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό - FP2

Η Red Bull φαίνεται ότι βολεύεται ιδιαίτερα στην πίστα του Μονακό αφού και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Πέμπτης κυριάρχησε και μάλιστα φάνηκε να το κάνει με ευκολία.

24 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό - FP1

Αν και έχουμε συνηθίσει τις ελεύθερες δοκιμές να γίνονται Παρασκευή το Γκραν Πρι του Μονακό αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και σε αυτόν τον τομέα αφού τα μονοθέσια βγαίνουν για πρώτη φορά στην πίστα την Πέμπτη.

24 Μαΐου 2018
Νίκο Ρόσμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μπορεί να άφησε τις πίστες αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1 του 2016 όμως από τότε έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα συλλογής views καθώς ανεβάζει συνεχώς νέα εντυπωσιακά βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

23 Μαΐου 2018
Τίτο Ραμπάτ

Η Michelin είναι ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών στο MotoGP και αυτές τις ημέρες ζήτησε από τις ομάδες να γίνουν δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης γιατί έχει στρωθεί νέα άσφαλτος και η γαλλική εταιρεία χρειάζεται να συλλέξει δεδομένα σχετικά.

23 Μαΐου 2018
Ferrari

Η τοποθέτηση του Halo στα μονοθέσια του 2018 έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την εμφάνιση των αυτοκινήτων όμως οι ομάδες έχουν αρχίσει να βρίσκουν τρόπους για να το εκμεταλλευτούν.

23 Μαΐου 2018
RX RallyCross 2018

Το πρωτάθλημα του RX RallyCross τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Συνδυάζει πίστα και ράλι σε ένα πράγμα. Είναι εντυπωσιακό και ελκύει πολύ κόσμο. Δεν είναι συντηρητικό σαν θέαμα, απεναντίας προσφέρει πολλές και εντυπωσιακές μάχες.

23 Μαΐου 2018
Ράλι Πορτογαλίας

Στον πρώτο χωμάτινο αγώνα για το 2018 στην κατηγορία Junior WRC, ο Ντένις Ράντστρομ ήταν ο κυρίαρχος του ράλι Πορτογαλίας καθ΄ όλη τη διάρκεια του.

22 Μαΐου 2018
McLaren

Όλες οι εταιρείες δέχονται με ιδιαίτερη χαρά την προσθήκη νέων κεφαλαίων και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Formula 1 όπως είναι η McLaren καθώς η συμμετοχή τους στο άθλημα έχει πολύ μεγάλα κόστη.

22 Μαΐου 2018
Σαουδική Αραβία

Τα τελευταία χρόνια οι Αραβικές χώρες έχουν ολοένα και εντονότερη παρουσία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και τώρα η Σαουδική Αραβία έρχεται να ενισχύσει αυτή την τάση υπογράφοντας συμφωνία με τη Formula E.

22 Μαΐου 2018
Ράλι Πορτογαλίας

Ο νεαρός Φινλανδός οδηγός της Toyota ολοκλήρωσε στην 4η θέση στο ράλι Πορτογαλίας.

21 Μαΐου 2018
Ράλι Ακρόπολις

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές του ράλι Ακρόπολις, 34 είναι αυτές που μετράνε για το ERC, 25 για το Ελληνικό πρωτάθλημα και 7 για τον αντίστοιχο των Ιστορικών αυτοκινήτων.

21 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το Γκραν Πρι που μισούν όλοι οι οδηγοί, αλλά και που όλοι θέλουν να κερδίσουν, καθώς μια νίκη στους στενούς δρόμους του Μόντε Κάρλο έχει περισσότερη φήμη, ακόμα και από το ίδιο το πρωτάθλημα.

21 Μαΐου 2018
Γκραν Πρι Μονακό

Το τριήμερο 25-27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Γκραν Πρι του Μονακό και η Mercedes εμφανίζεται ανήσυχη σχετικά με την απόδοσή της στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου δεδομένης και της κακής περσινής της εμφάνισης.

21 Μαΐου 2018
Βαθμολογίες παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι

Μετά τη νίκη του στο ράλι Πορτογαλίας ο Τιερί Νεβίλ ξέφυγε κατά 19 βαθμούς του 5 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ, που από τον αγώνα της Ιβηρικής χερσονήσου έφυγε χωρίς κανέναν βαθμό.