Racing

18 Ιουλίου 2018
Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

18 Ιουλίου 2018
P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

18 Ιουλίου 2018
ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

17 Ιουλίου 2018
ERC - Ράλι Ρώμης

Μετά από δύο χωμάτινα ραντεβού σε Ελλάδα και Κύπρο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι μεταφέρεται στη Ρώμη, για τον 5ο γύρο του θεσμού σε σύνολο 8 αγώνων. Το ράλι Ρώμης διεξάγεται 20-21 Ιουλίου και περιλαμβάνει 15 ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 205.97 χλμ.

17 Ιουλίου 2018
Goodwood Festival of Speed

Να μια διαφορετική φωτογραφία που δείχνει τον Έβανς, τον έναν από τους δύο επίσημους οδηγούς της Ford M-Sport στο WRC, στο δρόμο για το φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood, στις εκτάσεις του λόρδου Μαρτς.

17 Ιουλίου 2018
Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας διεξήχθη για 17η φορά η ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου σε μια διαδρομή 2.700 χλμ. που συγκέντρωσε 64 συμμετοχές.

Ο αγώνας προσμετρούσε στο κύπελλο αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, διοργανώθηκε από το σωματείο Start Line.

17 Ιουλίου 2018
Γκραν Πρι Γερμανίας

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται το σαββατοκύριακο 21-22 Iουλίουστην πίστα του Χόκενχάιμ, μήκους 4.574 χλμ. με 17 στροφές, που φιλοξενεί Γκραν Πρι από το 1970.

16 Ιουλίου 2018
Volkswagen I.D. R Pikes Peak

Το είπε και το έκανε τελικά το Volkswagen I.D. R Pikes Peak, το οποίο μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες σημείωσε δυο ρεκόρ χρόνου.

15 Ιουλίου 2018
Γκραν Πρι Γερμανίας

Το πρωτάθλημα του MotoGP πήγε για τον ένατο αγώνα του στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πίστα του Sachsenring η οποία με τα ρεκόρ που έχει εκεί ο Μαρκέθ ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν να της δώσουν το όνομα του Ισπανού αναβάτη της Honda.

14 Ιουλίου 2018
Mercedes

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο επί κεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ, είπε ότι τα ελαστικά της Pirelli έχουν γίνει ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

14 Ιουλίου 2018
Γκραν Πρι Γερμανίας - Κατατακτήριες

Η Γερμανία είναι για δύο εβδομάδες το παγκόσμιο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς αυτό το τριήμερο γίνεται οι ένατος αγώνας του MotoGP για το 2018 και 20-22 Ιουλίου θα γίνει το ενδέκατο Γκραν Πρι της Formula 1 για φέτος.

13 Ιουλίου 2018
Ζακ Βιλνέβ

Ο Ζακ Βιλνέβ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οδηγούς στην ιστορία της Formula 1 και ο τελευταίος πρωταθλητής της Williams με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το μακρινό 1997.

12 Ιουλίου 2018
Mercedes

Στην ομάδα Formula 1 της Mercedes αποφάσισαν από το 2019 να προβούν σε κάποιες σημαντικές αλλαγές όσον αφορά την ιεραρχία στο εσωτερικό της ομάδας οι οποίες σύμφωνα με τους ίδιους ήταν προγραμματισμένες από καιρό.

12 Ιουλίου 2018
Honda

Μετά την ανακοίνωση της Honda ότι στη θέση του Πεντρόσα θα πάει ο Χόρχε Λορένθο από το 2019 υπήρχε έντονα η απορία σχετικά με το ποιο θα είναι το μέλλον του 33χρονου Ισπανού αναβάτη.

11 Ιουλίου 2018
Mercedes

Η Formula 1 για πρώτη φορά στην ιστορία της είχε τρεις συνεχόμενους αγώνες οι οποίοι έγιναν σε Γαλλία, Αυστρία και Βρετανία. Ένα κοινό στοιχείο μεταξύ των τριών αυτών αγώνων ήταν ότι οι Ferrari έκαναν πολύ καλύτερες εκκινήσεις από τις Mercedes.

11 Ιουλίου 2018
Yamaha

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους αναβάτες που έχουν περάσει ποτέ από το MotoGP όμως πάει αρκετός καιρός από όταν κατέκτησε την τελευταία του νίκη και ο ίδιος έχει επισημάνει αρκετές φορές την αιτία.

11 Ιουλίου 2018
Volkswagen

Η Volkswagen έσπασε κάθε ρεκόρ πριν από λίγες ημέρες στην ανάβαση του Pikes Peak και τώρα φαίνεται ότι θέλει να σπάσει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ με το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό I.D. R Pikes Peak.

10 Ιουλίου 2018
Γκραν Πρι Βρετανίας

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις συζύγους ή τις συντρόφους των οδηγών να παρακολουθούν τις προσπάθειες των αγαπημένων τους από τα γκαράζ των ομάδων όμως ποτέ δεν μπλέκονται σε κανένα επίπεδο είτε με τα αγωνιστικά είτε με τα εξωαγωνιστικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

10 Ιουλίου 2018
Citroen

Πενήντα ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με τα λιπαντικά Τotal γιορτάζει η Citroen, τα οποία χρησιμοποιεί στα μοντέλα παραγωγής και στα αγωνιστικά της οχήματα.

9 Ιουλίου 2018
Volkswagen Polo R5

Οι ομάδες που γνωρίζουν, στα Ελληνικά σκληρά χώματα δοκιμάζουν τα νέα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα.