Είστε εδώ

Classic Cars

13 Μαρτίου 2019
Toyota

Τρεις δεκαετίες λειτουργίας γιορτάζει το μουσείο της Toyota, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Άισι της Ιαπωνίας.

12 Μαρτίου 2019
Volkswagen

Με αφορμή το τελευταίο έτος παραγωγής του υφιστάμενου Volkswagen Beetle και τη συμπλήρωση 70 ετών από τότε που ο πρώτος Σκαραβαίος πουλήθηκε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ώστε να τιμηθεί η σπουδαία ιστορία του.

20 Φεβρουαρίου 2019
Πινακίδες Ιστορικών Αυτοκινήτων

Από την ΕΛΠΑ λάβαμε την εξής επιστολή που έχει να κάνει με τη χρήση των αυτοκινήτων που φέρουν ιστορικές πινακίδες.

Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Προς: τον Κο Υπουργό Μεταφορών Και Υποδομών

Κοιν: Κο Γενικό Γραμματέα Μεταφορών

18 Φεβρουαρίου 2019
Porsche 911 SC

Για κάθε πατέρα η μέρα που ο γιος του γίνεται 18 ετών είναι σίγουρα ξεχωριστή και θέλει να του κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο για τον υποδεχτεί στην ενήλικη ζωή.

15 Φεβρουαρίου 2019
Ιστορικά αυτοκίνητα

Η τροποποιημένη Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος δημοσιεύτηκε, επιτέλους.

12 Φεβρουαρίου 2019
Fiat 500 F

Τους Αμερικάνους τους έχουμε συνηθίσει να οδηγούν μεγάλα αυτοκίνητα με κινητήρες πολλών κ.εκ. και θεόρατα pick-up.

Σκεφτείτε λοιπόν την έκπληξή τους όταν βρεθούν μπροστά σε ένα «αυτοκινητάκι» με μήκος μόλις 3 μ., και κινητηράκι στο πίσω μέρος.

11 Φεβρουαρίου 2019
ΧΧΙΙ Histori que Rallye Monte Carlo

Το ιστορικό ράλι του Μόντε Κάρλο αποτελεί πλέον μια ανάμικτη γεύση για τα ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν. Δεν κατάφεραν να διακριθούν, όμως στους αγώνες κάθε μέτρο, κάθε χλμ. αποτελεί μια καινούργια εμπειρία για την επόμενη συμμετοχή, και με αυτό επέστρεψαν στη βάση τους. 

7 Φεβρουαρίου 2019
Lamborghini Miura SV

Κάτω από τον Πύργο του Άιφελ ποζάρει μια ξεχωριστή Lamborghini Miura SV, τι κάνει όμως εκεί;

Βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς δίνει το «παρών» στην Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων “Retromobile 2019” που πραγματοποιείται στο Παρίσι από 6 έως 10 Φεβρουαρίου.

5 Φεβρουαρίου 2019
BMW M1 Gr.4

Ο Piotr R. Frankowski είναι Πολωνός συνάδελφος, που ζει μόνιμα στην Αγγλία. Εκεί έχει την ευκαιρία να οδηγεί αυτοκίνητα που το κάθε ένα αποτελεί και μια ξεχωριστή ιστορία στον χρυσό τόμο της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

5 Φεβρουαρίου 2019
Fiat 130 Familiare

Αυτή η φιγούρα του Fiat 130 Familiare, ή station-wagon, είναι από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα του ιταλικού κολοσσού, με τους συλλέκτες να το ψάχνουν μετά μανίας, αλλά να μην μπορούν να το βρουν…

5 Φεβρουαρίου 2019
Citroen

Με αφορμή τα εκατοστά της γενέθλια η Citroen ετοίμασε μια ξεχωριστή έκθεση στο ψηφιακό της μουσείο, το οποίο μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.

4 Φεβρουαρίου 2019
Alfa Romeo Giulietta SZ

Η πρώτη γενιά της Giulietta η οποία παραγόταν από το 1954 μέχρι το 1965 είναι από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην ιστορία της Alfa Romeo όμως μερικά “κομμάτια” είχαν κάπως μεγαλύτερη αξία την οποία διατηρούν μέχρι σήμερα.

1 Φεβρουαρίου 2019
Volkswagen Golf cabriolet

Παρά το σκληρό ανταγωνισμό στη μικρομεσαία κατηγορία το Volkswagen Golf καταφέρνει να ξεχωρίζει, ενώ δεν  πρέπει να ξεχνάμε ότι σε παλαιότερες γενιές του προσφέρονταν και με cabriolet αμάξωμα.

31 Ιανουαρίου 2019
Skoda Octavia

Το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια μας κάνουν να το καταλάβουμε τα γενέθλια της Skoda Octavia.

31 Ιανουαρίου 2019
Iστορικό ράλι Μόντε Κάρλο

Μια συμμετοχή με πολλή διάθεση ξεκίνησε από την Αθήνα για τη χειμερινή περιπέτεια του ιστορικού ράλι Μόντε Κάρλο στις διαδρομές της Νότιας Γαλλίας.

Πλήρωμα της μπλε Lancia Fulvia 1.3 Coupe με το Νο 285 στις πόρτες, ένας φίλος από τα παλιά, ο Παντελής Ποσειδών, με την κόρη του Κατερίνα.

30 Ιανουαρίου 2019
Εκκίνηση Ιστορικού ράλι Μόντε Κάρλο

Μετά από 44 χρόνια η εκκίνηση του ράλι Μόντε Κάρλο, για την ιστορική έκδοση του αγώνα, επέστρεψε στην Αθήνα.

Τι και αν τότε, το 1975 που ήταν η τελευταία χρονιά της εκκίνησης από την Αθήνα  χωρίς κανένα ελληνικό πλήρωμα, δεν είμαστε καν σαν ιδέα στο μυαλό των γονιών μας.

29 Ιανουαρίου 2019
Ιστορικό ράλι Μόντε Κάρλο

Μετά από 44 χρόνια, η εκκίνηση του θρυλικού ράλι Μόντε Κάρλο επιστρέφει στην Αθήνα.

28 Ιανουαρίου 2019
Peugeot

Στη φετινή έκθεση Retromobile η Peugeot ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθούν σημαντικά ιστορικά μοντέλα της.

28 Ιανουαρίου 2019
Porsche 917, 914 και Panamera

Πριν από πέντε δεκαετίες γεννήθηκε η Porsche 917, η οποία έφερε στη γερμανική εταιρεία των supercars το πρώτο από τα συνολικά δεκαεννέα χρυσά μετάλλια της στο 24ωρο αγώνα από του Λε Μαν.

25 Ιανουαρίου 2019
Citroen

Μέσα από το motori.gr παρακολουθείτε καθημερινά τις τρέχουσες εξελίξεις στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης, αλλά και τις εντυπωσιακές μελλοντικές τεχνολογίες.