Είστε εδώ

Classic Cars

12 Νοεμβρίου 2018
SEAT

Συγκίνηση και περηφάνια αισθάνεται η SEAT, καθώς γιορτάζει την 65η επέτειο από τότε που δημιούργησε το πρώτο της αυτοκίνητο.

7 Νοεμβρίου 2018
SEAT

Όσοι οδηγοί είναι μεγαλύτερης ηλικίας σίγουρα θα θυμούνται ότι τα τιμόνια που έχουν πιάσει τα χέρια τους με το πέρασμα των χρόνων έχουν αλλάξει σημαντικά, ενώ τους νεότερους οδηγούς φροντίζει να ενημερώσει η SEAT.

3 Νοεμβρίου 2018
Ιστορικό ράλι Ισπανίας

Ταυτόχρονα με το ράλι Ισπανίας του WRC, διεξήχθη στις ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές και ο αντίστοιχος αγώνας για Ιστορικά αυτοκίνητα.

Το τι αυτοκίνητα είδαμε δεν περιγράφεται ενώ θα είναι ψέματα αν σας πούμε ότι δεν ζηλέψαμε.

30 Οκτωβρίου 2018
Fiera di Padova, Auto d’Epoca

Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του ιστορικού και κλασικού αυτοκινήτου που διεξάγεται στην Ευρώπη, παραδοσιακά το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

30 Οκτωβρίου 2018
Land Rover Defender

Πριν από μερικές μέρες η Land Rover μας είχε μιλήσει για το ένα δύσκολο εγχείρημα που είχε αναλάβει.

29 Οκτωβρίου 2018
Ferrari

Στις διάφορες δημοπρασίες που γίνονται κατά καιρούς αλλάζουν χέρια διάφορα μοντέλα τα οποία είναι σπάνια και ιδιαίτερα όμως μερικά από αυτά ξεχωρίζουν καθώς αποτελούν μοναδικά κομμάτια.

22 Οκτωβρίου 2018
Toyota

Καθημερινά ασχολούμαστε με τα νέα μοντέλα και τις σύγχρονες τεχνολογίες τους, ωστόσο η Toyota θέλει να μας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιστορία.

19 Οκτωβρίου 2018
Lamborghini Espada

Για προσέξτε καλύτερα τη φωτογραφία με την μαύρη Lamborghini Εspada; 

11 Οκτωβρίου 2018
Citroen 2CV

Ένα deja vu βιώνει αυτές τις μέρες η Citroen στο Σαλόνι του Παρισιού, καθώς στο ίδιο μέρος πριν από 70 ολόκληρα χρόνια έδινε το «παρών» με ένα μοντέλο που φιλοξενείται και σήμερα στο περίπτερο της.

11 Οκτωβρίου 2018
Land Rover Defender

Μια δύσκολη επιχείρηση ανέλαβε το τμήμα κλασσικών μοντέλων της Land Rover.

29 Σεπτεμβρίου 2018
Jaguar XJ

Ένα κομβόι αποτελούμενο από Jaguar XJ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του, με σκοπό να τιμήσει την πενηντάχρονη ιστορία του πολυτελούς βρετανικού μοντέλου.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Citroen

Άρωμα μιας άλλης εποχής θα μυρίσει στη γαλλική πρωτεύουσα, στους δρόμους της οποίας θα ξεχυθούν ιστορικά μοντέλα της Citroen.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Volkswagen

Τις ρίζες του με την ηλεκτροκίνηση ανέδειξε με επιτυχία το ιστορικό τμήμα της Volkswagen και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε.

Η σπίθα της ηλεκτροκίνησης «χτύπησε» χρόνια πριν τη Volkswagen παρότι η εναλλακτική αυτή μορφή ενέργειας γνωρίζει σημαντική άνοδο και εξέλιξη στις μέρες μας.

26 Σεπτεμβρίου 2018
Ferrari

Περισσότερες από 70 απίθανες Ferrari γύρισαν πίσω το χρόνο στην όμορφη Σαρδηνία, καλύπτοντας περισσότερα από 800 χλμ. με τους κατοίκους να θαυμάζουν τα μοναδικά αριστουργήματα του Μαρανέλο.

11 Σεπτεμβρίου 2018
Alfa Romeo

Όσοι από τους φίλους μας βρεθούν στην Ιταλία το σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτούν το μουσείο της θρυλικής εταιρίας από το Μιλάνο.

11 Σεπτεμβρίου 2018
Porsche 597 Jagdwagen

Ίσως δε το γνωρίζετε αλλά η Cayenne και η Macan δεν είναι τα μοναδικά off-road οχήματα που έχει κατασκευάσει η Porsche.

10 Σεπτεμβρίου 2018
Jaguar-Land Rover

Την πλούσια κληρονομιά τους διαφυλάσσουν Jaguar-Land Rover, καθώς φροντίζουν για την αναγέννηση και συντήρηση των ιστορικών τους οχημάτων μέσα από διάφορες ενέργειες.

3 Σεπτεμβρίου 2018
Ferrari 250 GTO

Την διαβάσαμε και την ξαναδιαβάσαμε πολλές φορές την είδηση. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάτι το αδιάφορο όταν σε δημοπρασία η αγοροπωλησία αγγίζει τα 48 εκατομμύρια δολάρια.

31 Αυγούστου 2018
Nissan-Datsun

Στην πίστα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια, η Nissan σε μια ειδική εκδήλωση, γιόρτασε τα 50 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας.

28 Αυγούστου 2018
Alfa Romeo 8C 2900B Touring

Στον ετήσιο διαγωνισμό Pebble Beach Concours d'Elegance που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια, η μεγάλη νικήτρια ήταν από την Ιταλία. Τη χώρα του design και του στυλ.