Είστε εδώ

Αγώνες

13 Νοεμβρίου 2018
Ανάβαση Πιτίτσας

Tελευταία παράσταση του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων στην Πιτίτσα, τη γνωστή διαδρομή της Πάτρας,

Η Βάσω Κουρτίδου πίσω από το τιμόνι του ασημί Toyota Yaris της δεν συμμετείχε απλώς, αλλά “έγραψε” μια καλή επίδοση και αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά με ένα κύπελλο.

13 Νοεμβρίου 2018
Jaguar F-Type Convertible

Τα χνάρια της Jaguar υπάρχουν αποτυπωμένα εδώ και χρόνια σε Ειδικές Διαδρομές, καθώς έχει ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν.

12 Νοεμβρίου 2018
Nτακάρ 2019

Μπορεί η επίσημη ομάδα της Peugeot Sport να αποσύρθηκε από τους αγώνες στυλ μαραθωνίου, όπως το Ντακάρ, όπως υπάρχουν και οι ομάδες δορυφόροι που συνεχίζουν το έργο των εργοστασιακών ομάδων. 

10 Νοεμβρίου 2018
Dirt games

Ο 4ος γύρος του Dirt game διεξάγεται 17-18 Νοεμβρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του rally cross για τις χωμάτινες φόρμουλες, ενώ για  τα αυτοκίνητα θα υπάρχει ατομική χρονομέτρηση. 

10 Νοεμβρίου 2018
Ανάβαση Πιτίτσας

Με 88 συμμετοχές στην ανάβαση της Πάτρας (10-11 Νοεμβρίου), ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα που περιελάμβανε 8 συναντήσεις.

Μάλιστα η ανάβαση Πιτίτσας προσμετρά ως 4ος και τελευταίος γύρος και για το κύπελλο αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος .

10 Νοεμβρίου 2018
Ράλι Ακρόπολις

Η χαριστή βολή εδόθη για το ράλι Ακρόπολις, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στο υποβαθμισμένο ERC (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι) για το 2019.

Ο αγώνας λοιπόν με ιστορία 60 και πλέον χρόνια στα μεγάλα σαλόνια του WRC, θα τον θυμόμαστε μέσα από τα φωτογραφικά άλμπουμ και τις ταινίες.

9 Νοεμβρίου 2018
Porsche

Οι εταιρείες ενδυμάτων είχαν ανέκαθεν στενές σχέσεις με τον κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων και η πρόσφατη συνεργασία που υπεγράφη μεταξύ Porsche και Hugo Boss το επιβεβαιώνει.

8 Νοεμβρίου 2018
Ανάβαση Πιτίτσας

Η Βάσω Κουρτίδου συμμετέχει στο πρωτάθλημα αναβάσεων με Toyota Yaris.

Δεμένη στο μπάκετ του οδηγού συναγωνίζεται επί ίσοις όροις με τους άνδρες συναδέλφους της και παλεύει για το καλό πλασάρισμα, την επιτυχία.

8 Νοεμβρίου 2018
Kartodromo

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην πίστα των Αφιδνών συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα με 38 συμμετοχές στις πέντε κατηγορίες.

Είναι η πρώτη από τις δύο τελικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

8 Νοεμβρίου 2018
Πρωτάθλημα ταχύτητας

Από το σωματείο ELLADA RACING CLUB που διοργανώνει τον αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα ανακοινώνονται τα εξής:

3 Νοεμβρίου 2018
Nismo

Στις 2 Δεκεμβρίου στην πίστα του Φούτζι, η Nismo, το αγωνιστικό τμήμα της Nissan, θα γιορτάσει 60 χρόνια συμμετοχή στο παγκόσμιο motorsport. 

Αυτοκίνητα πίστας, αυτοκίνητα ράλι, πρωτότυπα αλλά και σύγχρονα αγωνιστικά θα παρελάσουν στην ιαπωνική πίστα θυμίζοντας άλλες εποχές.

2 Νοεμβρίου 2018
Dakar 2019

Mετά τη νίκη των Σεμπαστιάν Λεμπ-Ντανιέλ Ελενά με Citroen C3 WRC στο ράλι Ισπανίας, οι πληροφορίες «έδιναν και έπαιρναν» για το μέλλον του Λεμπ στο WRC, με τον ίδιο να αφήνει πολλά υπονοούμενα για μια πιο ενεργή συμμετοχή για το 2019.

2 Νοεμβρίου 2018
Cupra e-Racer

Από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να οδηγήσουν το νέο αγωνιστικό αμιγώς ηλεκτροκίνητο Cupra e-Racer είναι οι αναβάτες της Ducati στο MotoGP.

29 Οκτωβρίου 2018
Πίστα Σερρών-Ενιαίο Skoda Fabia

Η πίστα των Σερρών φιλοξένησε μετά από 13 χρόνια αγώνα του Ενιαίου πρωταθλήματος που για την περίπτωση ήταν τα Skoda Fabia.

Ήταν ένας διπλός αγώνας με τον Στράτο Κυρλαγκίτση να επικρατεί στον πρώτο αγώνα.

22 Οκτωβρίου 2018
3ος γύρος Dirt Games

Ο 3ος γύρος του Dirt Games πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Χαλκίδας στην περιοχή του Δοκού.

21 Οκτωβρίου 2018
Aνάβαση Μακρυράχης

Στη διαδρομή της Μακρυράχης, που επέστρεψε μετά από 9 χρόνια, συνεχίστηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων με 22 συμμετοχές. 

19 Οκτωβρίου 2018
Peugeot

Τα «χαρτιά» της ανοίγει η Peugeot σχετικά με το πλάνο που έχει καταστρώσει σχετικά από την επερχόμενη ηλεκτροκίνηση.

18 Οκτωβρίου 2018
39ο ράλι Παλάδιο

Στις 24 Νοεμβρίου διεξάγεται το ράλι Παλάδιο. Ο αγώνας προσμετρά στο πρωτάθλημα ράλι ασφάλτου Ελλάδος και κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, στο πρωτάθλημα και κύπελλο ράλι ιστορικών αυτοκινήτων και στο «Rally Cup Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ», με  κέντρο το λιμάνι της Νέας Περάμου.

18 Οκτωβρίου 2018
Bloodhound SSC

Το να σπάσεις το απόλυτο ρεκόρ μέγιστης ταχύτητας δεν είναι κάτι εύκολο και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι η ομάδα που αναπτύσσει το Bloodhound SSC από το 2007 με το οποίο ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να κινηθεί πάνω από τα 1.000 μίλια/ώρα ή 1.609 χλμ./ώρα.

18 Οκτωβρίου 2018
20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς

H ανάβαση Μοσχοκαρυάς μετά από 10 χρόνια επιστρέφει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας όμως μόνο 27 συμμετοχές. Στην κατηγορία Α συμμετέχουν  8 αγωνιζόμενοι και οι κατηγορίες Ε και Formula Saloon έχουν από 9 συμμετέχοντες και μια στην ομάδα Ν.