Είστε εδώ

News

15 Μαρτίου 2019
BMW

Σύσσωμη η οικογένεια BMW X μας προσκάλεσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για να μας δείξει τις ικανότητες των SUV της, μέσα από μια σειρά οδηγικών ασκήσεων, κάτω από τον συννεφιασμένο Αττικό ουρανό.

Το «παρών» έδωσαν τα μοντέλα, X1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5.

14 Μαρτίου 2019
Mitsubishi

Πολλοί είναι εκείνοι που λησμονούν τις εποχές που η Mitsubishi κατασκεύαζε αυθεντικά σπορ μοντέλα όπως το Lancer Evo και ελπίζουν ότι κάποια στιγμή η ιαπωνική μάρκα θα επανέλθει στην κατηγορία όμως οι ελπίδες τους διαψεύδονται κατηγορηματικά.

13 Μαρτίου 2019
Infiniti

Η Infiniti, το πολυτελές παρακλάδι της Nissan, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2020 θα σταματήσει να πουλάει τα αυτοκίνητά της στην Ευρώπη, κίνηση που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

13 Μαρτίου 2019
Renault - Nissan - Mitsubishi

Η συμμαχία των Renault – Nissan – Mitsubishi έχει υποστεί αρκετούς κλυδωνισμούς με την υπόθεση του Κάρλος Γκον όμως, σταδιακά, φαίνεται ότι βρίσκει τον τρόπο με τον οποίο θα συνέλθει.

9 Μαρτίου 2019
Ιαπωνία

Η Ιαπωνία ετοιμάζεται το 2030 να στείλει μια επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη και για να ετοιμαστεί αυτό το ταξίδι η υπηρεσία διαστήματος της χώρας, 0J0apan Aerospace Exploration Agency (η αντίστοιχη NASA) επιστρατεύει εταιρείες από διάφορους τομείς.

7 Μαρτίου 2019
Ιαπωνία

Μετά από 109 μέρες υπό κράτηση από τις ιαπωνικές αρχές με την κατηγορία της απόκρυψης εσόδων από τη Nissan ο Κάρλος Γκον κατάφερε να αποφυλακιστεί αφού κατέθεσε υψηλότατη εγγύηση και συμφώνησε σε αρκετά σκληρούς περιοριστικούς όρους.

5 Μαρτίου 2019
Κάρλος Γκον

Μετά από δύο αποτυχημένες αιτήσεις αποφυλάκισης το δικαστήριο της Ιαπωνίας έκανε δεκτή την τρίτη αίτηση του Κάρλος Γκον ο οποίος κατηγορείται για απόκρυψη εσόδων ως επικεφαλής των Renault, Nissan και Mitsubishi.

2 Μαρτίου 2019
BMW - Daimler

Η ανάπτυξη τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης είναι ένας τομέας ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερα μεγάλες επενδύσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βλέπουμε συχνά εταιρείες του χώρου να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

26 Φεβρουαρίου 2019
Porsche

Η Porsche διαθέτει αυτή τη στιγμή το δικό της δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων το οποίο εκτείνεται σε πέντε χώρες. Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία και Φινλανδία.

22 Φεβρουαρίου 2019
BMW - Daimler

Οι BMW και Daimler ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία ενός εταιρικού σχήματος το οποίο θα ασχολείται με υπηρεσίες μετακίνησης που βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη.

22 Φεβρουαρίου 2019
Montblanc - BMW

Μπορεί να μοιάζει με υπερβολή όμως η Montblanc δημιούργησε ένα σετ από βαλίτσες και τσάντες σε συνεργασία με την BMW οι οποίες κοστίζουν περισσότερο από ένα καινούριο αυτοκίνητο.

20 Φεβρουαρίου 2019
Citroen

Η Citroen μας είχε προετοιμάσει για τις εκπλήξεις που θα δούμε από αυτή εντός του 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 ετών της, ωστόσο αυτό δεν το περιμέναμε.

16 Φεβρουαρίου 2019
Cigarette Racing - AMG

Η Mercedes – AMG και η εταιρεία κατασκευής σκαφών Cigarette Racing εργάστηκαν από κοινού για τη δημιουργία ενός νέου σκάφους το οποίο θα είναι το ενδέκατο μιας συνεργασίας που μετράει αρκετά χρόνια.

14 Φεβρουαρίου 2019
Hyundai

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ρομαντική, για τους περισσότερους τουλάχιστον, ενώ πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται τι δώρο να κάνουν στο ταίρι τους.

13 Φεβρουαρίου 2019
Ford

Aν η φράση «κάνε λίγο πιο πέρα, έχεις πέσει πάνω μου», ακούγεται αρκετά συχνά στο κρεβάτι σας όταν κοιμάστε με το ταίρι σας, η Ford σας ενημερώνει ότι μπορεί να μην ξαναειπωθεί.

9 Φεβρουαρίου 2019
Amazon

Η Amazon, η εταιρεία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων το εμπόριο και η συνδρομητική μουσική, όμως τώρα θέλει να επεκταθεί και σε εκείνον των αυτόνομων οχημάτων.

9 Φεβρουαρίου 2019
Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover (JLR) ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του 2018 στα οποία καταγράφονται απώλειες της τάξης των 3.4 δις λιρών (3.89 δις ευρώ).

8 Φεβρουαρίου 2019
Citroen

Συνηθώς αναφερόμαστε σε ρεκόρ πωλήσεων που έκανε κάποιο νέο μοντέλο της Citroen, ωστόσο αυτή τη φορά η γαλλική εταιρεία ξεχώρισε για ένα προϊόν της που δεν έχει τροχούς.

1 Φεβρουαρίου 2019
Βρετανία

Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (το γνωστό Brexit) θα επηρεάσει μεταξύ άλλων και τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ειδικά αν γίνει χωρίς την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

31 Ιανουαρίου 2019
Κάρλος Γκον

Ο Κάρλος Γκον μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά σχετικά με τη σύλληψή του και τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.