Είστε εδώ

News

8 Νοεμβρίου 2019
Δυστύχημα Uber στην Αριζόνα

Τον Μάρτιο του 2018 συνέβη ένα θανατηφόρο ατύχημα στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα αυτοκίνητο της Uber, το οποίο έκανε δοκιμές για την εξέλιξη τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης, χτύπησε μία γυναίκα που περνούσε το δρόμο πεζή.

7 Νοεμβρίου 2019
Ford v Ferrari

Η ταινία Ford v Ferrari είναι από τα πιο “καυτά” γεγονότα του Νοεμβρίου, τουλάχιστον για τους φίλους του αυτοκινήτου, αφού θα δούμε να ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη μία από τις εντονότερες αντιπαλότητες στην ιστορία των αγώνων.

7 Νοεμβρίου 2019
SEAT

Για όσους θέλουν κάτι ευέλικτο και άνετο στη στάθμευση μέσα στα στενά της πόλης η SEAT διαθέτει το Mii, το οποίο πρόσφατα είναι αυτό που έβαλε πρώτο την ισπανική εταιρεία στην πρίζα της ηλεκτροκίνησης.

6 Νοεμβρίου 2019
Toyota

Το μέλλον αυτού του κόσμου είναι τα παιδιά και για το λόγο αυτό η Toyota βασίζεται στην άποψη και στις ιδέες τους.

5 Νοεμβρίου 2019
Κυβέρνηση Τραμπ

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει αρκετές φορές ότι θα επιβάλει αυξημένους δασμούς στα αυτοκίνητα που εισάγονται στη χώρα από την Ευρώπη, όμως τώρα φαίνεται να αλλάζει άποψη.

4 Νοεμβρίου 2019
Auteco KTEO

Η γνωστή αλυσίδα ΚΤΕΟ, «Auteco», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέρει δωρεάν σε όλους τους ιδιοκτήτες που θα περάσουν για έλεγχο το αυτοκίνητό τους, από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ένα σετ υαλοκαθαριστήρων Bosch.

31 Οκτωβρίου 2019
ΙΟΒΕ

Τη σημασία των ιδιωτικών επιβατικών οχημάτων χαμηλών εκπομπών στην επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων για την απανθρακοποίηση των οδικών μεταφορών στην Ελλάδα, μέσω του σχεδιασμού και εφαρμογής προγράμματος παροχής κινήτρων, εξετάζει μελέτη του ΙΟΒΕ, παρέχοντας ευκαιρία στην κεντρική εξουσία να πάρει

31 Οκτωβρίου 2019
Hyundai

Πριν από μερικές μέρες η Hyundai μας είχε δείξει τα σκίτσα ενός πρωτότυπου και υδρογονοκίνητου φορτηγού της.

31 Οκτωβρίου 2019
Lexus

Τρικυμίες πλέον προκαλεί η Lexus όχι μόνο στην άσφαλτο αλλά και στις θάλασσες, καθώς σάλπαρε το νέο της πολυτελές γιότ, ονόματι LY 650.

31 Οκτωβρίου 2019
FCA - PSA

Τελικά οι όμιλοι FCA και PSA ανακοίνωσαν ότι θα συγχωνευθούν σε μία νέα εταιρεία, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο, σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις.

30 Οκτωβρίου 2019
FCA – PSA

Οι όμιλοι FCA και PSA ανακοίνωσαν επίσημα ότι υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ τους οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγχώνευσή τους, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο διεθνή τύπο και

30 Οκτωβρίου 2019
Bloodhound LSR

Η ομάδα του Bloodhound LSR, του οχήματος δηλαδή που θα επιχειρήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στη στεριά, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των δοκιμών, επιτυγχάνοντας ταχύτητα 537 χλμ.ώρα.

30 Οκτωβρίου 2019
FCA - PSA

Οι όμιλοι FCA και PSA, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, βρίσκονται σε συνομιλίες έχοντας στο επίκεντρο την πιθανότητα συγχώνευσης με τη δημιουργία μία νέας εταιρείας.

25 Οκτωβρίου 2019
Aston Martin

Η Aston Martin που μέχρι πριν λίγα χρόνια κατασκεύαζε αποκλειστικά sports cars και supercars, πλέον έχει επεκταθεί στο χώρο των hypercars και ετοιμάζει το πρώτο της SUV, όμως φαίνεται ότι θα δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των μοτοσυκλετών.

24 Οκτωβρίου 2019
Ford

Ταινία θα μπορούσε να γίνει η ζωή ενός τεχνικού από το εργαστήριο μηχανικής της Ford, καθώς όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ζωή δεν έχει μόνο άσπρο ή μαύρο χρώμα.  

24 Οκτωβρίου 2019
FCA

Ο όμιλος FCA, στο πλαίσιο της στροφής προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών το οποίο θα βρίσκεται στο Τορίνο, στη μονάδα Μιραφιόρι.

22 Οκτωβρίου 2019
Hyundai

Την τεχνογνωσία της πάνω στην υδρογονοκίνηση σκοπεύει να μεταλαμπαδεύσει η Hyundai στα επαγγελματικά της οχήματα.

22 Οκτωβρίου 2019
Γερμανία - Πρόταση επιβολής ορίων στην Autobahn

Η Γερμανία αποτελεί κατά κάποιον τρόπο τον παράδεισο όσων έχουν κάποιο αυτοκίνητο επιδόσεων και θέλουν να κινηθούν με μεγάλες ταχύτητες, αφού είναι το μοναδικό μέρος στην Ευρώπη όπου υπάρχουν μεγάλα τμήματα αυτοκινητόδρομου χωρίς όριο ταχύτητας.

22 Οκτωβρίου 2019
Renault

Η Renault αυτές τις μέρες ψάχνει να βρει έναν καινούριο διευθύνοντα σύμβουλο, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, να απαλλάξει από τα καθήκοντά του

21 Οκτωβρίου 2019
Toyota - Lexus

Η Toyota είναι πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά τα υβριδικά και σίγουρα δε θέλει να μείνει πίσω και στον τομέα των αμιγώς ηλεκτρικών, οπότε μαζί με τη Lexus, το πολυτελές παρακλάδι της, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τρία νέα μοντέλα μέχρι το 2021.