Είστε εδώ

News

24 Ιουνίου 2018
Pirelli P Zero Velo

Στο πλαίσιο του Γαλλικού Γκραν Πρι, η Pirelli παρουσίασε το καινούργιο ελαστικό για το αγωνιστικό ποδήλατο, το P Zero Velo. Ένα ελαστικό που για την εξέλιξή του συμπληρώθηκε ένας κύκλος δύο χρόνων. 

22 Ιουνίου 2018
Tesla

Η Tesla αυξάνει συνεχώς τη διαθέσιμη γκάμα της όμως εκτός από περισσότερα μοντέλα θέλει να επεκταθεί και σε περισσότερες χώρες πέραν των Ηνωμένων Πολ

22 Ιουνίου 2018
Ford vs Ferrari

Ο 24ωρος αγώνας του Λε Μαν ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο “σκληρά” αλλά και από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά γεγονότα στο κόσμου του αυτοκινήτου και ήταν μεγάλο κατόρθωμα για μια εταιρεία να κερδίσει εκεί.

21 Ιουνίου 2018
Harley-Davidson

Η Harley-Davidson είναι γνωστή για τις μεγάλες και με ιδιαίτερο ήχο μοτοσυκλέτες της όμως ξέρατε ότι στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με άλλες κατηγορίες όπως τα scooter στη δεκαετία του ’60 αλλά και τα ποδήλατα στα πρώτα της βήματα;

19 Ιουνίου 2018
Porsche 356

Αν θέλετε πάντα να φτάνετε έγκαιρα και με στυλ στα ραντεβού σας, τότε εμπιστευτείτε το νέο κομψό ρολόι που φέρει τη σφραγίδα της Porsche.

19 Ιουνίου 2018
Mercedes

Η παραγωγή του θηριώδη κινητήρα φορτηγών που βλέπετε στις φωτογραφίες μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση, για την Mercedes όμως δεν είναι.  

14 Ιουνίου 2018
Ford

Το να κυκλοφορείς με ποδήλατο στους δρόμους της πόλης είναι μερικές φορές αρκετά επικίνδυνο, εκτός αν φοράς το πρωτότυπο αυτό μπουφάν της Ford.

11 Ιουνίου 2018
Volvo

Τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας της Volvo δε βρίσκουν πεδίο εφαρμογής μόνο στα επιβατικά της μοντέλα, αλλά και στα φορτηγά της.

7 Ιουνίου 2018
Volvo Car Hellas

Στο πλαίσιο της απόφασης που έλαβε η σουηδική εταιρία για απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης στις εγκαταστάσεις της, η Volvo Car Hellas ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία.

6 Ιουνίου 2018
Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise

Θα συνεχιστεί το κλίμα εξωστρέφειας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise, αφού επιβραβεύτηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μελών του.

1 Ιουνίου 2018
Volvo Ocean Race

Η σουηδική εταιρία έχει συνδέσει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια το όνομά της με τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες Volvo Ocean Race.

30 Μαΐου 2018
Volvo FH

Μια στάση στα δρομολόγια που εκτελεί καθημερινά κάνει το φορτηγό FH της Volvo, ώστε να γιορτάζει τα 25α γενέθλια του.

23 Μαΐου 2018
Autohellas

Σημαντική αύξηση 53,7% στον κύκλο εργασιών σε ενοποιημένο επίπεδο, ο οποίος ανήλθε σε €96,9 εκ. έναντι €63,0 εκ. το 2017 κατέγραψε η Autohellas το πρώτο τρίμηνο του 2018.

21 Μαΐου 2018
Volvo

Τα σύγχρονα φορτηγά της Volvo εξοπλίζονται, όπως και τα επιβατικά της μοντέλα με πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, με αποτέλεσμα τα εγχειρίδια χρήσης τους να έχουν γίνει πολυσέλιδα.

18 Μαΐου 2018
Toyota

Η Toyota γνωρίζει πολύ καλά ότι τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίζουν πέρα από σπιτάκια και ανθρωπάκια και τις εικόνες που πλάθουν με την αστείρευτη φαντασία τους, όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο με υπερφυσικές ικανότητες.

17 Μαΐου 2018
Σε ηλικία 78 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε ο Θεόδωρος Βασιλάκης, βασικός μέτοχος της Aegean και ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. 

Στην ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνεται:

10 Μαΐου 2018
Uber

Η Uber είναι γνωστή για την υπηρεσία διαμοιρασμού του αυτοκινήτου που προσφέρει και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όμως θέλει να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να κατέχει ηγετική θέση και στο μέλλον.

10 Μαΐου 2018
MINI

Η Βρετανία ετοιμάζεται για το γάμο του πρίγκιπα Harry ο οποίος για τη χώρα θα είναι ίσως το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς οπότε και η καλύτερη ευκαιρία για διάφορες εταιρείες να κλέψουν λίγη από την πριγκιπική δόξα.

10 Μαΐου 2018
Σαουδική Αραβία

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν είναι ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας και από πέρυσι έχει ορίσει ένα πρόγραμμα το οποίο ονομάζει Prince’s Vision 2030 (Όραμα του Πρίγκιπα για το 2030).

9 Μαΐου 2018
Ατύχημα Uber

Σχεδόν δύο μήνες μετά από την ημέρα που ένα αυτόνομο αυτοκίνητο της Uber χτύπησε θανάσιμα μια 49χρονη στο Τέμπε της Αριζόνα έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος.