Είστε εδώ

News

21 Μαΐου 2019
Ηλεκτρικά πατίνια

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών (e-scooters) τόσο σε δρόμους όσο και σε ποδηλατόδρομους επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τη δραστηριοποίηση εταιρειών που σχετίζονται μόνο με αυτό το αντικείμενο αλλά και αυτοκινητοβιομηχανιών που έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο χώρο.

20 Μαΐου 2019
Όμιλος Σφακιανάκη

Μάζεψε τις ζημιές τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και στη μητρική, η Σφακιανάκης, στο α' τρίμηνο του έτους ενώ εμφάνισε σημαντική βελτίωση των EBITDA, παρά την πτώση των πωλήσεων.  Ειδικότερα, οι ζημίες προ φόρων για τον Όμιλο ήταν €3,9 εκ.

17 Μαΐου 2019
Rolls-Royce

Για τους περισσότερους στη σημερινή Ελλάδα το να απολαύσουν ένα παγωμένο ποτήρι ακριβής γαλλικής σαμπάνιας σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σπίτι τους είναι σχεδόν απαγορευτικό.

16 Μαΐου 2019
Citroen

Τον περασμένο Ιούλιο η Citroen παρουσίασε τα ειδικά γυαλιά Seetroen, τα οποία  αντιμετωπίζουν την έντονη ζαλάδα, ναυτία και τάση για εμετό που εμφανίζουν ταξιδιώτες όταν βρίσκονται σε διάφορα μεταφορικά μέσα.

16 Μαΐου 2019
De Tomaso

Στις 4 Ιουλίου συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυση μίας ιδιαίτερα ιστορικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων η οποία τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 γνώρισε στιγμές μεγάλης δόξας.

15 Μαΐου 2019
Aston Martin Goldfinger DB5 Continuation

Η Aston Martin αποφάσισε να αναβιώσει το πιο ιστορικό της (ίσως) μοντέλο, την DB5 που οδηγεί ο Σον Κόνερι υποδυόμενος τον Τζέιμς Μποντ στην ταινία Goldfinger του 1964 και η οποία έχει μείνει στην ιστορία για τα gadgets που διαθέτει με πιο χαρακτηριστικό εκείνο της εκτίναξης του καθίσματος του συν

15 Μαΐου 2019
Mercedes

Το θέμα των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένα από τα σημαντικότερα τόσο κατά τη διάρκεια της χρήσης των αυτοκινήτων όσο και κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους.

15 Μαΐου 2019
Peugeot

Το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά  και όλοι έχουμε στο μυαλό μας την πρώτη βουτιά, την οποία η Peugeot έχει ήδη κάνει.

14 Μαΐου 2019
Mercedes

Τα τελευταία χρόνια η Mercedes διαγράφει πολύ θετική πορεία με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν να συνεργαστούν μαζί της, ωστόσο, κανείς δεν εκδηλώνει πιο έντονα αυτό το ενδιαφέρον από τους Κινέζους.

9 Μαΐου 2019
Ford

Μια νέα πρόσληψη έκανε το εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας, ωστόσο δεν υπογράφηκε κάποια σύμβαση εργασίας με υπάλληλο.

9 Μαΐου 2019
Land Rover

Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα υποστηρίξει η Land Rover.

6 Μαΐου 2019
Volvo

Παράδειγμα προς μίμηση γίνεται η Volvo ως εργοδότης, καθώς ανακοίνωσε ότι πλέον στους υπαλλήλους πωλήσεων της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική θα προσφέρεται εξάμηνη γονική άδεια για την ανατροφή νέου τέκνου.

6 Μαΐου 2019
Άμστερνταμ

Όσον αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάποιες χώρες, ειδικά στην Ευρώπη, δείχνουν μεγαλύτερη προθυμία προς την υιοθέτησή τους και μία από αυτές είναι η Ολλανδία.

3 Μαΐου 2019
Ταξί

«…απαγορεύεται η είσπραξη του κομίστρου από κάθε διαμεσολαβητική εταιρία. Το κόμιστρο το εισπράττει μόνο ο ταξιτζής.

3 Μαΐου 2019
Porsche

Δυο νέα «όπλα» απέκτησε η Porsche που θα τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της, να κάνει το εργοστάσιο της στο Τσούφενχαουζεν «κλιματικά ουδέτερο», δηλαδή με μηδενικές εκπομπές C02.

2 Μαΐου 2019
SEAT

Κάλεσμα στους νέους που θέλουν να εγγραφούν στην Επαγγελματική της Σχολή απήφθυνε η SEAT, διοργανώνοντας μια ανοιχτή εκδήλωση.