Είστε εδώ

News

19 Ιουλίου 2019
BMW

Η BMW ανακοίνωσε επίσημα τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Χάραλντ Κρούγκερ στην προεδρία της εταιρείας και πρόκειται για τον Όλιβερ Τσίπσε, με την αλλαγή σκυτάλης να πραγματοποιείται στις 15 – 16 Αυγούστου.

16 Ιουλίου 2019
Peugeot

Μετά τα ιστιοπλοϊκά η Peugeot περνάει στα μηχανοκίνητα και πιο γρήγορα σκάφη, παρουσιάζοντας το Crewliner, μήκους 36 μέτρων.

13 Ιουλίου 2019
Ford - Volkswagen

Η Ford ανακοίνωσε επίσημα ότι θα δημιουργήσει ένα νέο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως βάση την πλατφόρμα ΜΕΒ της VW η οποία έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτοκίνητα που κινούνται με ρεύμα.

10 Ιουλίου 2019
Karsan Atak Electric

Για δεύτερη φορά ταξιδεύουμε στο Μόναχο για να γνωρίσουμε ένα καινούργιο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο της Karsan. Tι είναι, όμως, η Karsan;

10 Ιουλίου 2019
Volkswagen Amarok

Η Volkswagen προσφέρει 28 ειδικά διαμορφωμένα Amarok, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορες παραλίες της Πορτογαλίας ώστε να συμβάλλουν στο έργο των συνεργείων διάσωσης.

9 Ιουλίου 2019
Ford - Volkswagen

Η συνεργασία μεταξύ Ford και Volkswagen που ξεκίνησε έχοντας ως πρωταρχικό αντικείμενο τα επαγγελματικά οχήματα, πλέον επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

8 Ιουλίου 2019
Volkswagen

Μπορεί η Volkswagen να διαθέτει αυτή τη στιγμή κάποια ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της, όμως η πραγματική είσοδος των Γερμανών στην κατηγορία γίνεται με το λανσάρισμα του I.D. 3, του πρώτου μοντέλου της οικογένειας I.D. η οποία θα αποτελείται μόνο από ηλεκτρικά.

8 Ιουλίου 2019
FCA

Η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) υπέγραψε μία νέα συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής συστημάτων μεταδοσης, ZF, για την προμήθεια ενός νέου αυτόματου κιβωτίου με οχτώ σχέσεις, το οποίο θα έχει ενσωματωμένο έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα.

6 Ιουλίου 2019
BMW - Daimler

Μπορεί να θεωρούνται αιώνιοι εχθροί όμως οι BMW και Daimler δεν αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο η μία την άλλη, αντίθετα, τα στελέχη των δύο εταιρειών βλέπουν στην απέναντι όχθη κάποιον με τον οποίον μπορούν να συνεργαστούν.

5 Ιουλίου 2019
Auteco

Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθηνών απένειμε τιμητική πλακέτα στην Auteco, αλυσίδα KTEO, για την συμβολή της εταιρείας στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

5 Ιουλίου 2019
Ιούνιος, ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων

Η ανοδική πορεία της αγοράς καινούργιών αυτοκινήτων συνεχίστηκε  και τον Ιούνιο καθώς ταξινομήθηκαν 13.215 νέα αυτοκίνητα  καταγράφοντας αύξηση 5,16% καθώς ταξινομήθηκαν 649  αυτοκίνητα περισσότερα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018, μηναία  επίδοση που αποτελεί την δεύτερη υψηλότερη των τε

4 Ιουλίου 2019
Nissan

Το 2013 η Nissan στο εορταστικό πλαίσιο για τα 80 της χρόνια καθιέρωσε το βραβείο “Nissan Art”, το οποίο αναδεικνύει αναδυόμενους καλλιτέχνες της Ιαπωνίας, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την τέχνη.

2 Ιουλίου 2019
Lexus

Για τη δεύτερη βουτιά της στα νερά των θαλασσών ετοιμάζεται η Lexus, καθώς θα κατασκευάσει ένα ακόμα πολυτελές γιοτ, μετά το Sport Yacht που μας σύστησε σε πρωτότυπη μορφή τον Ιανουάριο του 2017.

2 Ιουλίου 2019
Euro Repar Car Service

Το νέο κατάστημα της Euro Repar Car Service στην Αθήνα, υπό την επωνυμία Ντάσιος, βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, Ευσταθίου Λάμψα 45 και Μ. Χατζηκωνσταντή σε ένα πολύ εργονομικό και φιλικό χώρο.

2 Ιουλίου 2019
Ιούλιος, μήνας διακοπών

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι προετοιμασίες για τις διακοπές έχουν αρχίσει, καθώς ο Ιούλιος μαζί με τον Αύγουστο είναι οι δύο παραδοσιακοί μήνες των διακοπών.

1 Ιουλίου 2019
Mercedes

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένει η Mercedes να υποδεχτεί έναν εκλεκτό επισκέπτη στο μουσείο της.

27 Ιουνίου 2019
Αττική οδός

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η υπηρέτηση των συμφερόντων των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών υπήρξε αταλάντευτα απόλυτη προτεραιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Κυβέρνησης».

25 Ιουνίου 2019
EKO – Ducati

Κάτω από τον έναστρο  καλοκαιρινό ουρανό τα Αθήνας, παρακολουθήσαμε την όμορφη εκδήλωση απονομής των δώρων στους νικητές του διαγωνισμού EKO Racing 100 .

25 Ιουνίου 2019
Συγχώνευση FCA-Renault

Οι Renault και FCA είναι ανοιχτές στην επανεκκίνηση των συνομιλιών μεταξύ τους για μια πιθανή συγχώνευση, όμως στελέχη και των δύο ομίλων εμφανίζονται επιφυλακτικά σχετικά με παράγοντες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την επίτευξη συμφωνίας.

25 Ιουνίου 2019
FCA

Η FCA θέλοντας να αυξήσει τις δυνατότητες του infotainment των αυτοκινήτων της, δημιούργησε μία πλατφόρμα μέσω της οποίας οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της θα μπορούν να κάνουν κάποιες αγορές χωρίς να βγουν από το αυτοκίνητό τους.