Είστε εδώ

News

7 Αυγούστου 2018
Ferrari

Το όνομα του Στηβ Μακ Κουίν είναι συνδεδεμένο στο νου του κοινού με την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα οπότε δεν προκαλεί εντύπωση ότι η Ferrari χρησιμοποίησε το όνομά του για να ονομάσει ένα από τα χρώματά της.

4 Αυγούστου 2018
SEAT

Σίγουρα έχετε κοιτάξει με δέος κάποια στιγμή μεγάλα φορτηγά στους αυτοκινητόδρομους, ωστόσο θα εκπλαγείτε αν δείτε από κοντά το φορτηγό που χρησιμοποιεί η SEAT για τις μεταφορές της.

2 Αυγούστου 2018
BMW

Η BMW αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων στην Ουγγαρία και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πόλη Debrecen (Ντέμπρετσεν) η οποία θα είναι η πρώτη που κατασκευάζει στην Ευρώπη τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

1 Αυγούστου 2018
Αυτοκινητοβιομηχανίες

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει απειλήσει επανειλημμένως ότι θα επιβάλλει αυστηρούς δασμούς στα αυτοκίνητα που εισάγονται στη χώρα καθώς πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει τις θέσεις εργασίας αλλά και τα έσοδα του κράτους.

1 Αυγούστου 2018
Toyota Project Portal 2.0

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Toyota μέσω του πρωτότυπου Project Portal μας έδειξε ότι έχει βλέψεις να περάσει την υδρογονοκίνηση και στα μεγάλα φορτηγά.

27 Ιουλίου 2018
Kosmocar

Δωρεάν για δύο μήνες προσφέρει η Kosmocar (αντιπροσωπεία στη χώρα μας των Audi, Skoda, Volkswagen) αυτοκίνητα στους πυρόπληκτους.

300 αυτοκίνητα θα διατεθούν για δωρεάν χρήση δύο μηνών από αρχές Αυγούστου.

27 Ιουλίου 2018
Bentley

Όχι η Bentley δεν κάνει στροφή στην επιτυχημένη της καριέρα, καθώς συνεχίζει να παράγει πολυτελή supercars.

26 Ιουλίου 2018
Καμμένα αυτοκίνητα

Μετά την τεράστια αυτή καταστροφή στην περιοχή της Αττικής, εκτός από τη θλίψη και την απόγνωση, έρχεται η ώρα των αποζημιώσεων.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα καμμένα αυτοκίνητα και ποια η θέση των ασφαλιστικών εταιριών;

20 Ιουλίου 2018

Νέος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει πινακίδες λόγω αδυναμίας να τα συντηρήσουν και να τα κυκλοφορούν (υψηλή κατανάλωση καυσίμου, τέλη, φόροι πολυτέλειας κλπ).

18 Ιουλίου 2018
Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

17 Ιουλίου 2018
Autoduder

Αυτός είναι ο βασικός στόχος της νέας πλατφόρμας Autoduder (autoduder.com), καθώς για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα της γρήγορης, εύκολης και οικονομικής αναζήτησης και σύγκρισης συνεργείων.

17 Ιουλίου 2018
Λιμάνι του Πειραία

Ντυμένο στα γιορτινά του, το Cruise Ferry MYKONOS PALACE υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του.

17 Ιουλίου 2018
EXTREMA Athens

Μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που ενημερώνει για τα πιο δροσερά σημεία στην Αθήνα, παρουσιάζει ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

17 Ιουλίου 2018
Aston Martin

Τα φτερά της σκέπτεται να ανοίξει κυριολεκτικά η Aston Martin, καθώς το νέο της μοντέλο δεν προορίζεται για την άσφαλτο αλλά για τον ουρανό.

14 Ιουλίου 2018
Renault

Μια συνηθισμένη τακτική διαφήμισης για τις αυτοκινητοβιομηχανίες είναι μέσω μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων, οι οποίοι συνήθως έχουν την έδρα τους στην ίδια χώρα με την εταιρεία, καθώς το ποδόσφαιρο είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη.

13 Ιουλίου 2018
Pirelli

Την Pirelli επιλέγουν πολλές premium εταιρίες για την τοποθέτηση στα μοντέλα τους ελαστικών run flat.

12 Ιουλίου 2018
Volkswagen Group

Η Volkswagen έχει παρουσία στην κινεζική αγορά μέσω μιας κοινοπραξίας που έχει κάνει με την τοπική αυτοκινητοβιομηχανία JAC και τώρα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτήν την κοινοπραξία για να βάλει και τη SEAT στη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

6 Ιουλίου 2018
Volvo

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πιστεύουν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η σχέση μας με το πιο διαδεδομένο μέσο μετακίνησης θα αλλάξει και αντί να μας ανήκουν θα τα χρησιμοποιούμε σε κοινή βάση.

6 Ιουλίου 2018
Citroen

H άνεση ήταν πάντα βασική προτεραιότητα της Citroen και αυτό αποδεικνύουν τα νέα γυαλιά που κατασκεύασε, τα οποία θα κάνουν τα ταξίδια πολλών επιβατών πιο ήρεμα.

5 Ιουλίου 2018
Mercedes

Οι καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια έχουν τη δική τους μαγεία, η οποία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν λάμπει από πάνω σου και το αστέρι της Mercedes.