Είστε εδώ

News

4 Απριλίου 2020

Τη δική της μάχη στον πόλεμο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού δίνει η Volkswagen, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές της υποδομές.

3 Απριλίου 2020

Ένας νέος αόρατος εχθρός για την ανθρωπότητα, ο κορωνοϊός, έχει αφαιρέσει χιλιάδες ζωές και έχει αλλάξει ακόμα περισσότερες, επομένως πρέπει να αμυνθούμε και η Volvo προτείνει την καλύτερη μέθοδο.

3 Απριλίου 2020

Σε ηλικία 52 ετών, ο Νίκος Σπανός, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Good Year-Dunlop έφυγε για το μακρινό ταξίδι. Ο κορωνοϊός τον πήρε μαζί του.  

Ο Νίκος Σπανός ήταν πατέρας δύο παιδιών και  δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

2 Απριλίου 2020

Τα περισσότερα εργοστάσια στην Ευρώπη έχουν αναστείλει την παραγωγή λόγω του κορωνοϊού, αλλά και από έλλειψη προμηθειών σε εξαρτήματα, αφού και αυτά τα εργοστάσια από την ίδια αιτία έχουν κλείσει. 

Πώς λοιπόν μεταφράζεται το κλείσιμο των εργοστασίων σε άτομα αλλά και σε παραγωγή.

2 Απριλίου 2020

Σύμφωνα με τo Kaspersky Family Report, πάνω από ένας στους τέσσερις (28%) γονείς με παιδί ηλικίας μεταξύ επτά και 12 ετών θεωρούν το επιβλαβές (βίαιο ή σεξουαλικό) περιεχόμενο ως τον σημαντικότερο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά ενώ βρίσκονται online.

2 Απριλίου 2020

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ίσως χρειαστούν ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

2 Απριλίου 2020

Η χάραξη πορείας σε περιόδους μεγάλων κρίσεων, όπως αυτή που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού, απαιτεί ψυχραιμία, μεθοδικότητα και γνώσεις.

1 Απριλίου 2020

Δεκαπέντε scooter Honda Supra GTR150 παραχώρησε ο όμιλος Σαρακάκη στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου της Αθήνας, για τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργούνται λόγω κορωνοϊού.  

1 Απριλίου 2020

Ο όμιλος PSA συμμετέχει και αυτός στην προσπάθεια να κατασκευαστούν αναπνευστήρες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην υποστήριξη των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

1 Απριλίου 2020
Συνήγορος του Καταναλωτή

Η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” γίνεται το τελευταίο διάστημα αποδέκτης πολύ μεγάλου αριθμού έγγραφων αναφορών και τηλεφωνικών παραπόνων-καταγγελιών σχετικά με προβλήματα που συναντούν οι καταναλωτές με τις διαδικτυακές αγορές τους, ιδίως προϊόντων τεχνολογίας (κινητών τηλεφώνων, τάμ

1 Απριλίου 2020

Παρατηρείτε μήπως κάτι διαφορετικό στο διάσημο λογότυπο της Mercedes, όπως αποτυπώνεται στην παραπάνω φωτογραφία;

1 Απριλίου 2020

Σε αναστολή της παραγωγής έχει προχωρήσει από 13 Μαρτίου η Lamborghini, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού κυριολεκτικά θερίζει στην πατρίδα της με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται καθημερινά.

31 Μαρτίου 2020

Πέρα από τα 11 αυτοκίνητα που παραχώρησε η εταιρία στον Ερυθρό Σταυρό Νοτίου Αφρικής, παραχώρησε άλλα 65 οχήματα στον Ερυθρό Σταυρό σε Ισπανία, Αυστραλία, Γαλλία και 57 στον Ερυθρό Σταυρό της Βρετανίας.

31 Μαρτίου 2020

Η κορυφαία εταιρία συστημάτων φρένων Brembo (Formula 1, WRC, MotoGP) για την καταπολέμηση του κορωνοϊού θα διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ, σε τρία ινστιτούτα στην περιοχή του Μπέργκαμο, την πόλη στη Βόρεια Ιταλία, που κυριολεκτικά επιδοκιμάζεται από τον θανατηφόρο ιό.

31 Μαρτίου 2020

Με τον κορωνοϊό να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, πολλοί από εμάς δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει με την τιμή του πετρελαίου, η οποία έχει κατρακυλήσει σε πάρα πολύη χαμηλά επίπεδα.

31 Μαρτίου 2020

Η Ford θα συνεργαστεί με την GE Healthcare, θυγατρική του αμερικανικού ομίλου General Electric η οποία ασχολείται με τον τομέα της υγείας, ώστε να κατασκευάσουν από κοινού 50.000 αναπνευστήρες μέσα στις επόμενες 100 μέρες.

31 Μαρτίου 2020

Η Ισπανία βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με τα περισσότερα κρούσματα της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19) και η Seat ανέλαβε δράση ώστε να βοηθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της στην κρίσιμη αυτή μάχη.

30 Μαρτίου 2020

Η Ιταλία δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε από τον θανατηφόρο ιό, και όπως είναι φυσικό οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων παρουσιάζουν μια ξέφρενη πτωτική πορεία. 

30 Μαρτίου 2020

Το πιο σημαντικό “όπλο” που έχει το ιατρικό προσωπικό ώστε να βοηθήσει όσους νοσούν από τον κορωνοϊό είναι ειδικές συσκευές παροχής οξυγόνου, οι λεγόμενοι αναπνευστήρες, με τις ομάδες της Formula 1 να αναλαμβάνουν πριν λίγες μέρες να συνδράμουν στην παραγωγή τους, ώστε να υπάρξει επαρκής αριθμός

30 Μαρτίου 2020

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Volkswagen,Χέρμπερτ Ντις, παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανικό κανάλι στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε και τις χρηματικές απώλειες που έχει ο γερμανικός όμιλος, κάθε εβδομάδα που περνάει και δεν παράγει αυτοκίνητα.