Είστε εδώ

News

13 Οκτωβρίου 2018
Ευρώπη

Μετά το dieselgate οι κυβερνήσεις άρχισαν να είναι δύσπιστες απέναντι στους κινητήρες πετρελαίου ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται σταδιακά και μερίδα του αγοραστικού κοινού, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις.

13 Οκτωβρίου 2018
Βρετανία

Όταν τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα άρχισαν να είναι διαθέσιμα προς πώληση οι κυβερνήσεις επιδοτούσαν σημαντικό ποσοστό από την τιμή τους επειδή επρόκειτο για κάτι εντελώς καινούριο το οποίο ο πολύς κόσμος δεν επέλεγε.

10 Οκτωβρίου 2018
Ισραήλ

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει με πολύ θετική διάθεση και σχεδιάζει να απαγορεύσει από το 2030 την εισαγωγή οχημάτων που θα έχουν κινητήρες πετρελαίου ή βενζίνης.

10 Οκτωβρίου 2018
ECOΕLASTIKA

Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών, Ecoelastika ΑΕ, εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος, από την Pirelli.

5 Οκτωβρίου 2018
Pirelli P Zero World

Το τρίτο εξειδικευμένο κατάστημα Pirelli P Zero World, μετά του Λος Άντζελες και του Μονάχου βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο, στη στροφή “Portier” του σιρκουί της Formula 1, λίγο πριν το τούνελ. 

4 Οκτωβρίου 2018
Ευρωκοινοβούλιο

Νέες πιέσεις προς τους κατασκευαστές ασκεί η κεντρική διοίκηση της ΕΕ ως προς το θέμα των εκπομπών ρύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτή τη φορά το Ευρωκοινοβούλιο ήταν εκείνο που αυστηροποίησε το στόχο.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Pirelli - Παιδικά Χωριά SOS

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η Pirelli, συνεχίζει και φέτος την προσφορά της στον κλάδο της ασφαλούς οδήγησης.

27 Σεπτεμβρίου 2018
Peugeot

Ο πιο γνωστός εκπρόσωπος της Peugeot δεν είναι κάποιο φυσικό πρόσωπο, αλλά το διάσημο της έμβλημα με τον όρθιο λέοντα.

25 Σεπτεμβρίου 2018
Toyota

Μας έχει γίνει σαφές πλέον ότι η Toyota δεν επιθυμεί το όνομά της να είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με τα αυτοκίνητα, αλλά με ότι αφορά την κινητικότητα.

24 Σεπτεμβρίου 2018
Toyota

Κάπου στη Ρώμη υπάρχει ένα ξεχωριστό πάρκο για skate, το Bunker, το οποίο φέρει την υπογραφή της Toyota.

18 Σεπτεμβρίου 2018
Mercedes Ισμαήλος

Η Α Ισμαήλος Α.Ε εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε ξεχωριστή λάμψη στο αστέρι που αντιπροσωπεύει με την κίνηση «Υιοθεσίας του Βορειότερου Σχολείου της Ελλάδος», στα ακριτικά Δίκαια του νομού Έβρου.

14 Σεπτεμβρίου 2018
Hyundai

Εντονότερο γίνεται το ενδιαφέρον για τα υδρογονοκίνητα φορτηγά, καθώς μετά την Toyota καταθέτει και η Hyundai τη δική της σχετική πρόταση.

11 Σεπτεμβρίου 2018
Volkswagen

Στο Volkswagen Group σχεδιάζουν να προβούν σε δομικές αλλαγές οι οποίες θα έχουν θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά όλου του ομίλου να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κερδοφορία.

10 Σεπτεμβρίου 2018
Lexus

Είναι αρκετοί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων οι οποίοι κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και με τη δημιουργία σκαφών για τη θάλασσα με εκείνους που δραστηριοποιούνται στα premium  μοντέλα να δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους projects.

6 Σεπτεμβρίου 2018
Λαθρεμπόριο υγραερίου

Περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ το χρόνο εκτιμάται ότι χάνει το δημόσιο από το λαθρεμπόριο  στο υγραέριο, ένα φαινόμενο που συνεχώς λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Υγραέριο χαμηλότερης ποιότητας και φορολογίας (βιομηχανικό) πωλείται σε πρατήρια ως υγραέριο κίνησης χωρίς παραστατικά.

28 Αυγούστου 2018
Dieselgate

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από το ξέσπασμα του σκανδάλου dieselgate νέα στοιχεία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο η έρευνα προχωράει.

23 Αυγούστου 2018
Volkswagen

Η Volkswagen σε παρουσίαση που πραγματοποίησε στο Βερολίνο αναφέρθηκε στη νέα μορφή που παίρνει η εταιρεία καθώς θέλει να μετατραπεί από κατασκευάστρια αυτοκινήτων σε εταιρεία παροχής λύσεων μετακίνησης.

22 Αυγούστου 2018
Βόμβα Ντόναλτ Τραμπ στην αυτοκινητοβιομηχανία

Την πρόθεσή του να επιβάλει δασμούς 25% σε κάθε αυτοκίνητο που προέρχεται από την Ευρώπη γνωστοποίησε ο Ντόναλτ Τραμπ, σύμφωνα με το CNBC. 

7 Αυγούστου 2018
Ferrari

Το όνομα του Στηβ Μακ Κουίν είναι συνδεδεμένο στο νου του κοινού με την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα οπότε δεν προκαλεί εντύπωση ότι η Ferrari χρησιμοποίησε το όνομά του για να ονομάσει ένα από τα χρώματά της.

4 Αυγούστου 2018
SEAT

Σίγουρα έχετε κοιτάξει με δέος κάποια στιγμή μεγάλα φορτηγά στους αυτοκινητόδρομους, ωστόσο θα εκπλαγείτε αν δείτε από κοντά το φορτηγό που χρησιμοποιεί η SEAT για τις μεταφορές της.