Είστε εδώ

Auto News

23 Ιουνίου 2018
Skoda

Ο καταμερισμός σημαντικών αρμοδιοτήτων στον Όμιλο Volkswagen επεκτείνεται και στη Skoda.

23 Ιουνίου 2018
Δανία

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μέσα τους μία τόσο ισχυρή θέληση για ζωή που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους κοιτάξουμε και να παραδειγματιστούμε καθώς μπορούν να μας προσφέρουν με τη συμπεριφορά τους τη δύναμη που καμιά φορά μας λείπει απέναντι στις καθημερινές αντιξοότητες.

22 Ιουνίου 2018
SEAT

Μια σημαντική αποστολή ανέλαβε η SEAT για λογαριασμό του Ομίλου Volkswagen, στον οποίο ανήκει.

22 Ιουνίου 2018
Renault

Η Renault ήταν από τις πρώτες εταιρείες που θέλησαν να μπουν στη διαδικασία να κάνουν μεγάλα ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ και μάλιστα είχε το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο στη γερμανική πίστα με το Megane RS μέχρι που άρχισαν στον ανταγωνισμό να μπαίνουν και εταιρείες όπως η VW, η Honda και η SEAT.

22 Ιουνίου 2018
Toyota

Η επερχόμενη αυτόνομη οδήγηση απαιτεί την πραγματοποίηση νέων εξειδικευμένων σεναρίων στους προσομοιωτές οδήγησης.

22 Ιουνίου 2018
Volvo

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού βρίσκεται το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Volvo.

21 Ιουνίου 2018
Porsche

Ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα supercars της Porsche είναι αρκετά μεγάλος.

21 Ιουνίου 2018
Toyota Camry

Το Toyota Camry υφίσταται ως μοντέλο από το 1982 μέχρι σήμερα, ωστόσο διατίθεται κυρίως στις αγορές της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας.

21 Ιουνίου 2018
Νέο Ford Focus

Προφανώς το νέο Ford Focus δεν θα είναι οπλισμένο με πύραυλους, καθώς άλλος είναι ο κοινός παρονομαστής του με τα μαχητικά αεροσκάφη.

21 Ιουνίου 2018
Νέοι κινητήρες

Όλοι μπορούμε να παρατηρήσουμε γύρω μας ότι η κατανάλωση των αυτοκινήτων μειώνεται συνεχώς ενώ η ιπποδύναμή τους βελτιώνεται και αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει μία έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α.

21 Ιουνίου 2018
Jeep Renegade

Στις αρχές Ιουνίου η Jeep μας ενημέρωσε με το σταγονόμετρο για το ανανεωμένο Renegade. δίνοντας μας μόλις τρεις φωτογραφίες του και ελάχιστες πληροφορίες.

21 Ιουνίου 2018
SEAT

Σίγουρα η Ελλάδα μας είναι από τις χώρες που ο ήλιος της έχει αδυναμία, ωστόσο και η πατρίδα της SEAT, η Ισπανία, απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό τις ζεστές ακτίνες του.

20 Ιουνίου 2018
DS 7 Crossback

Οι κύριοι θα πρέπει να φορέσουν ένα κομψό σμόκιν και οι κυρίες ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα, ώστε να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι για το διαφορετικό «μέγαρο μουσικής» του DS 7 Crossback.

20 Ιουνίου 2018
Honda

Το Honda Civic Type R έχει κερδίσει εδώ και καιρό τον τίτλο του πιο γρήγορου προσθιοκίνητου μοντέλου παραγωγής που έχει γυρίσει ποτέ την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ όμως φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό για τους Ιάπωνες.

20 Ιουνίου 2018
Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης

Τη νεανική καινοτομία στηρίζει έμπρακτα η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, αποκλειστικός εισαγωγέας των ιαπωνικών μοντέλων στη χώρα μας.

20 Ιουνίου 2018
Nissan

Το φιλικό της «πρόσωπο» απέναντι στο περιβάλλον η Nissan το δείχνει με διάφορους τρόπους και έτσι κατάφερε να αποσπάσει και ένα σχετικό βραβείο.

20 Ιουνίου 2018
Mazda MX-5

Η Mazda αποφάσισε να ενημερώσει σε διάφορους τομείς το MX-5, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την εξωτερική του εικόνα.

20 Ιουνίου 2018
Η.Π.Α.

Όλοι όταν πήραμε το δίπλωμα οδήγησης είχαμε μάθει ότι στους αυτοκινητόδρομους πρέπει να κινούμαστε δεξιά και ότι χρησιμοποιούμε την αριστερή λωρίδα μόνο όταν θέλουμε να προσπεράσουμε όμως βλέπουμε πάρα πολλούς που δεν το τηρούν.

20 Ιουνίου 2018
Renault

Φυσικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το επόμενο βήμα στην αυτοκίνηση και η Renault είναι από τις εταιρείες που έχουν κάνει από νωρίς βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με την παρουσίαση του Zoe.

20 Ιουνίου 2018
Το dieselgate και το νέο Audi A1

Η υπόθεση του dieselgate ουδείς γνωρίζει (;)μέχρι που θα φτάσει.