Είστε εδώ

Auto News

19 Αυγούστου 2019
Dongfeng AX-7

Τις Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν τις «προλαβαίνεις» από το πόσο γρήγορα παρουσιάζουν νέα μοντέλα, τα οποία, τα περισσότερα είναι “copy” ευρωπαϊκών κυρίως μοντέλων.

19 Αυγούστου 2019
Opel

Η Opel θα έχει έντονη παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η οποία θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πόλη από τις 12 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου με μια σειρά από πρεμιέρες.

19 Αυγούστου 2019
Ha:mo

Η αυτοκίνηση αλλάζει και οι εταιρίες ψάχνουν λύσεις για εύκολη χρήση οχημάτων.

13 Αυγούστου 2019
Beetle Sunshine Tour

Το καλοκαιρινό ραντεβού για τους φίλους του θρυλικού Σκαραβαίου έφτασε και η συνάντηση έχει οριστεί μεταξύ 16-18 Αυγούστου, στο Τραβεμούντε στη Βαλτική Θάλασσα. 

9 Αυγούστου 2019
AutoOne

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της AutoOne στη Λεωφόρο Κηφισίας 30 στο Μαρούσι (στο δαχτυλίδι) ξεκίνησαν τη λειτουργία τους σε ένα χώρο 2.100 τ. μ. προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες για αυτοκίνητα Peugeot.

9 Αυγούστου 2019
Toyota

Τα τελευταία χρόνια η Toyota έχει απομακρυνθεί από τη συντηρητική εικόνα που είχε στο παρελθόν και υιοθετεί ποιο δυναμικά πρότυπα, με τη δημιουργία μοντέλων με αυξημένη ισχύ αλλά και την πιο ενεργή συμμετοχή της σε διάφορα πρωταθλήματα.

9 Αυγούστου 2019
Mercedes

Η Mercedes θα έχει παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και εκεί ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο για το οποίο δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

8 Αυγούστου 2019
Mercedes

Ορισμένες γερμανικές πόλεις έχουν αρχίσει να επιβάλουν περιορισμούς στην κίνηση των πετρελαιοκίνητων οχημάτων, κάτι που οι αυτοκινητοβιομηχανίες της χώρας δεν επιθυμούν να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

8 Αυγούστου 2019
Volkswagen e-Crafter

Οι τελευταίες πληροφορίες για την άφιξη του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν Volkswagen e-Crafter στη χώρα μας αναφέρουν ότι ξεκίνησε η παραγωγή των οχημάτων που θα έχουν προορισμό την ελληνική αγορά.

8 Αυγούστου 2019
Skoda Scala

Tα οχήματα της Skoda έχουν ιστορία πάνω από 100 χρόνια στους στόλους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ την παράδοση αυτή ακολουθεί και το νέο Scala.

8 Αυγούστου 2019
SEAT Leon

Το Νίρμπουργκρινγκ είναι η πίστα στην οποία έχει εξελιχθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των αυτοκινήτων που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας και σε αυτά θα συμπεριλαμβάνεται στο μέλλον και το νέο Leon.

8 Αυγούστου 2019
Opel Combo Cargo

Πιο ασφαλείς μετακινήσεις υπόσχεται το Combo Cargo, καθώς η Opel πλέον το εξοπλίζει με το σύστημα περιμετρικής θέασης “Surround Rear Vision”.

7 Αυγούστου 2019
Νέα, πέμπτη γενιά του Renault Clio

Η νέα, πέμπτη γενιά του Renault Clio, μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στις εκθέσεις όμως σε ορισμένες αγορές όπως αυτή της Βρετανίας, υπάρχει πλέον η δυνατότητα για όποιον ενδιαφέρεται, να κάνει προπαραγγελία.

7 Αυγούστου 2019
Νέο Hyundai i10

Το πρώτο επίσημο σκίτσο από το νέο i10 δημοσίευσε η Hyundai και είναι οφθαλμοφανές ότι το μικρό κορεάτικο μοντέλο θα αποκτήσει μια σαφώς πιο δυναμική και σπορ εξωτερική σχεδίαση.

7 Αυγούστου 2019
Lexus

Τα αποτελέσματα από το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αποδεικνύουν ότι η Lexus τρέχει στο ράλι των πωλήσεων.

7 Αυγούστου 2019
Renault Sandero

Στη χώρα μας το Sandero είναι γνωστό ως μοντέλο της Dacia, στη Nότια Αμερική όμως φέρει τα σήματα της μητρικής Renault.

Στην τοπική αγορά λοιπόν παρουσιάστηκε η ανανεωμένη κορυφαία έκδοση R.S. του Sandero. Αναμενομένη κίνηση καθώς πρόσφατα προηγήθηκε η αναζωογόνηση του απλού Sandero.

7 Αυγούστου 2019
Peugeot 3008

Καλοκαιρινές διακοπές σε ένα ιδιαίτερο μέρος αποφάσισε να κάνει φέτος το Peugeot 3008, καθώς ταξίδεψε στο Βιετνάμ, προκειμένου να διασχίσει το βόρειο τμήμα της  διάσημης διαδρομής Ho Chi Minh.

6 Αυγούστου 2019
Λονδίνο

Τα μεγάλα SUV δεν προσφέρονται για γρήγορη οδήγηση, ειδικά στους στενούς δρόμους μιας πόλης όπως το Λονδίνο, κάτι που έμαθε με τον δύσκολο τρόπο ο οδηγός ενός Audi Q7.

6 Αυγούστου 2019
Mitsubishi

Στην ιστορία περνάει πλέον το Pajero (γνωστό και ως Montero ή Shogun), ενώ το τελευταίο όχημα που κατασκευάστηκε απέκτησε μια θέση στη συλλογή ιστορικών οχημάτων της Mitsubishi Βρετανίας.