Είστε εδώ

Auto News

4 Απριλίου 2020

Η Mazda να επέστρεψε με επιτυχία πριν από ένα χρόνο περίπου στην ελληνική αγορά, έπειτα από πολυετή απουσία.

Ωστόσο η παρουσίαση στο αυτοκινητιστικό στερέωμα αριθμεί πλέον έναν αιώνα, καθώς ιδρύθηκε το 1920. Για το λόγο αυτό το 2020 είναι εορταστικό έτος για την ιαπωνική εταιρεία.

3 Απριλίου 2020

Τα αποτελέσματα των παγκόσμιων πωλήσεων της για το πρώτο τρίμηνο του 2020 παρουσίασε η Volvo.

3 Απριλίου 2020

Εκ πρώτης όψεως, ο κορωνοϊός δε θα μπορούσε να σχετίζεται με κανέναν τρόπο με το πόσο εύκολα θα αποδεχθούμε την είσοδο των αυτόνομων οχημάτων στην καθημερινότητά μας, όμως τελικά αυτή η σύνδεση υπάρχει. Ας δούμε το γιατί.

3 Απριλίου 2020

Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν το όνομα του ιδρυτή της, ωστόσο πίσω από τη «βάπτιση» της Mercedes υπάρχει μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα ιστορία.

3 Απριλίου 2020

Οι Honda και General Motors τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με σκοπό την ανάπτυξη εξελιγμένων μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας να ετοιμάζονται με τα σήματα των Ιαπώνων.

2 Απριλίου 2020

Σύμφωνα με τη Seat το νέο Leon είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ.

2 Απριλίου 2020

To γράμμα R αποτελεί τη «σφραγίδα» που βάζει η Volkswagen στις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της.

2 Απριλίου 2020

Το 2020 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα μπορεί κάποιος να αγοράσει την Giulietta, τουλάχιστον στην τρέχουσα μορφή της, καθώς μέχρι το τέλος του έτους η Alfa Romeo θα έχει σταματήσει την κατασκευή της.

2 Απριλίου 2020

Η εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης είναι ένα από τα «στοιχήματα» που θέλει να κερδίσει στο εγγύς μέλλον η Volvo.

2 Απριλίου 2020

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά του Jimny, έχουμε δει πολλές ιδέες για το πώς θα μπορούσε να είναι μια πεντάθυρη έκδοση, όμως καμία μέχρι τώρα δεν ήταν επίσημη.

2 Απριλίου 2020

Με πάνω από 76.500 κρούσματα από την πανδημία του κορωνοϊού στη Γερμανία η Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει την αναστολή της παραγωγής στα εργοστάσια που βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

1 Απριλίου 2020

Ελάτε λίγο να ξεφύγουμε από το «βομβαρδισμό» δυσάρεστων ειδήσεων για την πανδημία του κορωνοϊού και πάμε μια βόλτα με το Cupra Ateca Limited Edition σε ένα ξεχωριστό μέρος. 

1 Απριλίου 2020

Mε πάνω από 52.000 κρούσματα κορωνοϊού στη Γαλλία, η Renault δε θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα της.

1 Απριλίου 2020

Η Jeep κάνει το επόμενο βήμα και σχεδιάζει την παρουσίαση μοντέλων που θα κινούνται αποκλειστικά με ρεύμα, μετά τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Renegade, Compass και Wrangler που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό.

31 Μαρτίου 2020

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ταλαιπωρημένη αγορά καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα σημείωσε νέα άνοδο (+4%), με 7.862 πωλήσεις.

31 Μαρτίου 2020

H άνοιξη για πολλούς ανθρώπους δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς δε βλέπουν τα ανθισμένα λουλούδια και το επερχόμενο καλοκαίρι.

31 Μαρτίου 2020

Η Honda στη νέα γενιά του Jazz επέλεξε να επιστρέψει στη χρήση φυσικών διακοπτών για τον κλιματισμό, αντί να ενσωματώσει τη λειτουργία του σε κάποιο μενού της οθόνης όπως είχε κάνει στο προηγούμενο μοντέλο.

31 Μαρτίου 2020

Πρόσφατα η Hyundai προέβη σε ανανέωση του i30, η οποία αφορά και την σπορ εμφανισιακά έκδοση του N Line.

30 Μαρτίου 2020

Το νέο Leon είναι το πρώτο μοντέλο της Seat, το οποίο προσφέρεται με πέντε διαφορετικές τεχνολογίες κινητήρων.

30 Μαρτίου 2020

Στον απόηχο των αρνητικών εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού η Toyota διέκοψε την παραγωγή σε όλα τα ευρωπαϊκά της εργοστάσια, ωστόσο υπάρχει και μια καλή είδηση, η οποία προέρχεται από τη θυγατρική Lexus.