Είστε εδώ

Auto News

14 Αυγούστου 2018
Honda

Μετά την ανανέωση της αμερικάνικης έκδοσης του HR-V η Honda επεμβαίνει και στην ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου προκειμένου να το κάνει πιο “φρέσκο” στα μάτια του κοινού.

13 Αυγούστου 2018
Volkswagen –Wesurfin

Η ζωή χρειάζεται χιούμορ. Χωρίς χιούμορ δεν προχωράς μπροστά, ούτε βλέπεις αλλιώς τη ζωή.

13 Αυγούστου 2018
Cupra

Η Cupra πριν λίγο καιρό αυτονομήθηκε από τη SEAT ώστε να ακολουθήσει μία πιο ανεξάρτητη πορεία και τώρα στα σχέδια της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας ισχυρής έκδοσης για το crossover της SEAT, το Arona.

13 Αυγούστου 2018
BMW

Η BMW ετοιμάζει τη νέα γενιά της X7 και λίγο πριν μας την παρουσιάσει επίσημα δίνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο το μεγάλο SUV δοκιμάζεται κάτω από αρκετά αντίξοες συνθήκες.

11 Αυγούστου 2018
Hyundai

Η Hyundai συνεχίζει την επίθεσή της στο κομμάτι των ισχυρών μοντέλων και μετά τα i30 N και Veloster N ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ακόμα ένα μέλος της οικογένειας, το i30 Fastback N.

11 Αυγούστου 2018
BMW

Σχεδόν όλες οι μεγάλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τρέχουν αυτή τη στιγμή προγράμματα ανάπτυξης τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης καθώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα κάνει πρώτη την αυτονομία επιπέδου 5 προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

10 Αυγούστου 2018
Toyota

Η Toyota για κάποια χρόνια είχε απομακρυνθεί από τη δημιουργία ισχυρών εκδόσεων για τα μοντέλα τη όμως τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει και επόμενος σταθμός φαίνεται ότι είναι το Corolla.

10 Αυγούστου 2018
Volvo XC90

Το κάθε αυτοκίνητο εάν είχε φωνή θα μπορούσε να διηγηθεί πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας, πιπεράτες, αλλά και μοναδικές, όπως αυτή που μας  «διηγείται» η ναυαρχίδα της Volvo, το XC90, μέσω του video.

9 Αυγούστου 2018
Skoda

Η Skoda παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της Fabia στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και τώρα έφτασε η ώρα το τσέχικο μικρό να μπει στη γραμμή παραγωγής.

9 Αυγούστου 2018
SEAT

Για χρόνια θα θυμούνται στη SEAΤ τον περασμένο μήνα, καθώς ήταν ο καλύτερος Ιούλιος, από πλευράς πωλήσεων, της ισπανικής εταιρίας.

9 Αυγούστου 2018
Volkswagen

Σημαντικές αλλαγές στην Αυστραλία καθώς η Volkswagen ξεκίνησε μια στρατηγική που αφορά την κατάργηση των μοντέλων με κινητήρες diesel.

9 Αυγούστου 2018
Toyota Hilux

Στις 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε κάτω από το λαμπερό ελληνικό ήλιο στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Αφής της Φλόγας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018».

9 Αυγούστου 2018
Ιούλιος-ταξινομήσεις με φρεναρισμένη άνοδο και ανατροπές

Με 9.210 νέες ταξινομήσεις ο Ιούλιος  «έκλεισε» αυξημένος κατά 8,48% και 720 επιπλέον αυτοκίνητα από τον αντίστοιχο μήνα του 2017, με τη Volkswagen στην πρώτη θέση.

Έτσι παρατηρούμε ένα φρενάρισμα στο ρυθμό της ανόδου που είχαμε τους προηγουμένους μήνες.

9 Αυγούστου 2018
Ford Mustang

Ακόμα ένα σημαντικό κεφάλαιο γράφτηκε στην πολύχρονη ιστορία του Mustang, καθώς η Ford μας ενημέρωσε ότι η παραγωγή του άγγιξε τον αριθμό ορόσημο των 10.000.000 μονάδων.

9 Αυγούστου 2018
Volkswagen Jetta

Το Volkswagen Jetta που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες έχει στόχο να πετύχει νέο ρεκόρ ταχύτητας, αλλά όχι πάνω σε άσφαλτο.

8 Αυγούστου 2018
Mazda

Τι και αν το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης εξαπλώνεται διαρκώς στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες η Mazda δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας για τις παγκόσμιες προοπτικές μεταφορών έως το 2050.

8 Αυγούστου 2018
Renault

Η Renault τα τελευταία χρόνια είχε μειώσει την προβολή της μέσω του ποδοσφαίρου έχοντας αφήσει τη Nissan με την οποία ανήκουν στον ίδιο όμιλο να αποτελεί μεγάλο χορηγό του Champions League.

8 Αυγούστου 2018
Ford

Σίγουρα τα ρομπότ έχουν μειώσει σημαντικά την ανθρώπινη εργασία σε πολλές βιομηχανικές δραστηριότητες, όπως η παραγωγή αυτοκινήτων.

7 Αυγούστου 2018
Citroen

Το γράφημα πωλήσεων του C3 Aircross συνεχίζει να κινείται ανοδικά, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στην εμπορική φαρέτρα της Citroen.

7 Αυγούστου 2018
Mercedes - Benz

Η Mercedes – Benz εξελίσσει την επόμενη γενιά του μεγάλου της SUV, της GLE, η οποία εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στο δρόμο ενώ από την ύπαρξη πολύ λίγου καμουφλάζ συμπεραίνουμε ότι η ώρα της παρουσίασης πλησιάζει.