Είστε εδώ

Auto News

15 Οκτωβρίου 2018
CMR

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα μονοθέσια να πηγαίνουν με ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ώρα και θεωρούμε ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορούν να προσφέρουν αυτοί οι κινητήρες είναι περίπου στα 350 χλμ./ώρα.

15 Οκτωβρίου 2018
Βάτσλαφ Κλέμεντ

Η φετινή 16η μέρα του Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Skoda, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη γέννηση ενός εκ των δυο ιδρυτών της.

15 Οκτωβρίου 2018
Polestar

Τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο θα αποκτήσει η Polestar, η αυτόνομη εταιρεία της Volvo που θα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων.

15 Οκτωβρίου 2018
Volkswagen

Φέρτε στο νου σας την εικόνα ενός αγαπημένου σας αυτοκινήτου και αμέσως θα διαπιστώσετε ότι το πρώτο τμήμα του που μπορείτε να αναγνωρίστε αποκομμένο είναι τα φωτιστικά του σώματα.

15 Οκτωβρίου 2018
Skoda

Η Skoda είχε παρουσιάσει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το πρωτότυπο Vision X του οποίου την έκδοση παραγωγής θα δούμε ακριβώς ένα χρόνο μετά και πάλι στην ίδια έκθεση.

13 Οκτωβρίου 2018
Citroen

Στην έκθεση του Παρισιού ανάμεσα σε άλλα υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών ήταν και η Λίντα Τζάκσον, διευθύνουσα σύμβουλος της Citroen η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του C1.

13 Οκτωβρίου 2018
Fiat

Το Fiat 500 έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία από τότε που το αναβίωσε η ιταλική εταιρεία με τη μεγαλύτερη απόδειξη αυτού να είναι οι 2 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει καταφέρει σε όλον τον κόσμο.

12 Οκτωβρίου 2018
Ford Performance

Καθημερινή ρουτίνα, στρες, κούραση στην εργασία, μποτιλιάρισμα στους δρόμους, ατελείωτες οικονομικές υποχρεώσεις και ανατροφή παιδιών είναι μερικοί μόνο λόγοι που μας κάνουν να θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο.

12 Οκτωβρίου 2018
Volkswagen

Το Arteon αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις της Volkswagen το οποίο στην πιο ισχυρή έκδοσή του έρχεται με κινητήρα 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και 350 Nm ροπής.

12 Οκτωβρίου 2018
Fiat

Όπως μαθαίνουμε από πηγές του εξωτερικού η Fiat προχώρησε σε μία τολμηρή κίνηση σταματώντας εντελώς τη διάθεση κινητήρων πετρελαίου για το Panda ενώ το ίδιο σκοπεύει να κάνει και για το 500.

12 Οκτωβρίου 2018
Porsche

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις φίλοι μιας μάρκας όμως το ζευγάρι του θέματός μας τους ξεπέρασε όλους με τον τρόπο που αποφάσισε να κάνει το γάμο του.

12 Οκτωβρίου 2018
Όλα Καλένιους

Οι εταιρείες κάνουν συνέχεια αναφορές στα πλήρως αυτόνομα μοντέλα του μέλλοντος όμως προς το παρόν είναι πολύ λίγες ακόμα και οι προτάσεις ημιαυτόνομων αυτοκινήτων.

12 Οκτωβρίου 2018
Jaguar I-Pace

Η αθόρυβη λειτουργία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων, όπως η Jaguar I-Pace, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για ορισμένους πιο ευάλωτους χρήστες των δρόμων.

12 Οκτωβρίου 2018
Ford Fiesta ST-Line Black και Red Edition

Ίσως να θυμάστε από την προηγούμενη γενιά του Ford Fiesta την ύπαρξη των Black και Red Edition, οι οποίες επιστρέφουν στο νέο μοντέλο.

11 Οκτωβρίου 2018
Volkswagen Τ-Cross

Για την έμφαση που έχει δώσει στον τομέα της ασφάλειας το νέο T-Cross μας ενημερώνει η Volkswagen.

11 Οκτωβρίου 2018
Nissan

Το Qashaqai είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην κατηγορία των crossover μοντέλων την οποία δημιούργησε όμως ακόμα και έτσι η Nissan φροντίζει να το ανανεώνει ώστε να κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

11 Οκτωβρίου 2018
Ford

Τελικά θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι όντως στο εγγύς μέλλον τα φανάρια θα είναι μια ανάμνηση, καθώς βλέπουμε διαρκώς προτάσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για το πως μπορούν αυτά να καταργηθούν.

10 Οκτωβρίου 2018
Ταξινομήσεις Σεπτεμβρίου

Μετά από 15 συνεχόμενους μήνες ανοδικής πορείας η αγορά καινούργιων αυτοκινήτων κατέγραψε μείωση τον Σεπτέμβριο κάτι που είχε να συμβεί από τον Μάιο του 2017.

10 Οκτωβρίου 2018
Volkswagen

Η Volkswagen έχει δηλώσει ότι η πορεία των ηλεκτρικών της μοντέλων στην αγορά θα ξεκινήσει το 2020 με το I.D. hatchback να κάνει την αρχή όμως μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει καμία αναφορά ως προς την τιμή στην οποία θα τα πουλάει.

10 Οκτωβρίου 2018
Mercedes - AMG

 Η AMG στα μεγαλύτερα μοντέλα της χρησιμοποιεί κυρίως τον γνώριμο V8 κινητήρα στα 4.0 ή 5.5 λίτρα με διαφορετική απόδοση ανάλογα τις απαιτήσεις όμως στην S65 συνεχίζει μέχρι σήμερα την παρουσία του ένας εμβληματικός V12.