Είστε εδώ

News

Barcelona: Audi για τον Μέσσι και την παρέα του

του Σωτήριου Χάλλα

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιούν ολοκαίνουρια Audi για τις μετακινήσεις τους το επόμενο δωδεκάμηνο καθώς οι αντίπαλοι της Barcelona έλαβαν ακριβώς το ίδιο δώρο από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία χάρη στη χορηγία που υπάρχει προς την καταλανική ομάδα.

Όπως και τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, εκείνοι από την FC Barcelona μπορούσαν να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο από τον αρκετά ευρύ στόλο οχημάτων της Audi. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι τουλάχιστον 11 από τους 25 παίκτες επέλεξαν το Audi Q7, μερικοί από τους οποίους επέλεξαν το Q7 e-Tron Quattro ενώ ο Andres Iniesta επέλεξε το SQ7 TDI.

Τρία από τα αστέρια της ομάδας, ο Gerard Pique, ο Luis Suarez και ο Lionel Messi, διάλεξαν από ένα Audi RS6 Avant Performance. Η οικογένεια των Audi Sport στη Barcelona θε περιλαμβάνει επίσης πέντε RS3 Sportbacks, ένα R8 V10 Plus Coupe και ένα R8 V10 Spyder.

Σε ένα event αντίστοιχο με εκείνο στην παράδοση των αυτοκινήτων στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες της Barcelona πήραν και αυτοί μια γεύση από τις δυνατότητες της εταιρείας αλλά αντί να χρησιμοποιήσουν προσομοιωτή Formula E μπήκαν ως συνοδηγοί στα αγωνιστικά Audi R8 LMS και Audi RS3 LMS.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.