Είστε εδώ

New Models

16 Μαρτίου 2018
Νέο Kia K900

Εκ των έσω αποφάσισε σε η Kia να ξεκινήσει τη σταδιακή αποκάλυψη του νέου K900.

15 Μαρτίου 2018
BMW

Η BMW και η Toyota συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια για την από κοινού ανάπτυξη ενός σπορ πισωκίνητου μοντέλου το οποίο για την Toyota θα πάρει τη μορφή της νέας Supra ενώ για την BMW της νέας Z4.

15 Μαρτίου 2018
Subaru

Μπορεί πριν από περίπου ένα χρόνο η Subaru να ανανέωσε το Forester όμως τώρα αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της τέταρτης γενιάς του για να το αντικαταστήσει με μία εντελώς νέα.

14 Μαρτίου 2018
Toyota

Η Toyota περνάει στο επόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης ιστορίας που έχει γράψει το RAV4.

13 Μαρτίου 2018
Toyota

Μπορεί η παρουσίαση του πρωτότυπου Toyota GR Supra Racing να έγινε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο του Σαλονιού αυτοκινήτου της Γενεύης όμως δεν έγιναν γνωστές αρκετές πληροφορίες σχετικά με την έκδοση δρόμου.

2 Μαρτίου 2018
Ford

Τον Απρίλιο η Ford έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του νέου Focus και όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν μέχρι στιγμής αρκετές διαρροές.

2 Μαρτίου 2018
Mecedes

Η Mercedes οδεύει γοργά προς την έναρξη παραγωγής του πρώτου μοντέλου της οικογένειας ηλεκτρικών μοντέλων, EQ.

Αυτό θα είναι το EQ C το οποίο είναι ένα SUV που σε μέγεθος πλησιάζει την GLC και θα εκτίθεται στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες.

2 Μαρτίου 2018
Jaguar

Η Jaguar μόλις αποκάλυψε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιστορίας της και πρόκειται για ένα SUV με την ονομασία I-Pace.

1 Μαρτίου 2018
Volkswagen

Τα πρώτα επίσημα πλάνα του νέου Touareg προβάλει η Volkswagen μέσα από το παρακάτω video.

Η τρίτη γενιά του Touareg εμφανίζεται φορώντας καμουφλάζ μόνο στο εμπρός και πίσω τμήμα του, ενώ οι πλευρικές μεταλλικές του επιφάνειες είναι γυμνές.

1 Μαρτίου 2018
Honda

Το καταλληλότερο έδαφος αυτή την εποχή για την Honda, ώστε να παρουσιάσει το νέο CR-V ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δεν είναι άλλο από το Σαλόνι της Γενεύης.

1 Μαρτίου 2018
Volkswagen I.D. Vizzion Concept

Αφού είδαμε αρχικά τα σκίτσα από την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση του νέου I.D. Vizzion Concept και έπειτα το ολόγραμμα στην καμπίνα του, τώρα η Volkswagen μας δείχνει τα εμπρός στενόμακρα και ενιαία Led φωτιστικά του σώματα.

28 Φεβρουαρίου 2018
Volkswagen I.D. Vizzion Concept

Κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει το εσωτερικό του νέου Volkswagen ID Vizzion Concept.

28 Φεβρουαρίου 2018
Νέο Skoda Vision X

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Vision X μας δίνει η Skoda, καθώς σε λίγες μέρες στο Σαλόνι της Γενεύης θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

28 Φεβρουαρίου 2018
Lexus

Τους ανυπόμονους που δεν άντεχαν μέχρι τις 6 Μαρτίου για να δουν το νέο UX στο Σαλόνι της Γενεύης ικανοποίησε η Lexus.

27 Φεβρουαρίου 2018
Jaguar I-Pace

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πλήρη αποκάλυψη της νέας I-Pace, η οποία είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Jaguar.

27 Φεβρουαρίου 2018
Hyundai Kona

Στην πρίζα έβαλε, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει, η Hyundai το Kona παρουσιάζοντας τη νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του.

Έτσι λοιπόν το Kona γίνεται το πρώτο κόμπακτ ηλεκτροκίνητο crossover που θα προσφέρεται στην αγορά της Ευρώπης.

27 Φεβρουαρίου 2018
Νέο Renault EZ-GO

Στο περίπτερο της Renault στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης θα εκφραστεί το όραμά της για τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος, μέσω του νέου EZ-GO.

27 Φεβρουαρίου 2018
Νέο Toyota Auris

Στις παγκόσμιες πρεμιέρες που αναμένουμε να δούμε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης σημειώνουμε πλέον και το νέο Toyota Auris.

26 Φεβρουαρίου 2018
Volvo

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η Volvo μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχει τουλάχιστον μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της όμως φαίνεται πως εκτός από τον εξηλεκτρισμό της γκάμας θέλει να προχωρήσεις και σε επέκτασή της.

26 Φεβρουαρίου 2018
Volkswagen

Η επέλαση των SUV τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει σημαντικά την κατηγορία των Cabrio μοντέλων, κάτι που η Volkswagen βρήκε τον τρόπο να εξισορροπήσει.