Είστε εδώ

Τεχνολογία

13 Απριλίου 2017
Apple Mac Pro

Για VR εφαρμογές θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο επόμενος Mav Pro της Apple.

8 Μαρτίου 2017
Lenovo

Η Lenovo επαναφέρει το brand Motorola στο προσκήνιο. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε μιλώντας στο CNET ο επικεφαλής της Motorola, Aymar de Lencquesaing, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον η Lenovo «έχει ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο εμφανιζόμαστε προς το κοινό».

24 Ιανουαρίου 2017
Apple

Για μονοπωλιακές πρακτικές στο θέμα της χρήσης των ευρεσιτεχνιών κατηγορεί την Qualcomm, από την οποία ζητά το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. 

9 Νοεμβρίου 2016
Android Auto

Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης, η εφαρμογή του Android Auto επιτρέπει σε όλα τα smartphones να παίρνουν κεντρική θέση στο ταμπλό του αυτοκινήτου. 

14 Οκτωβρίου 2016
Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο

Νέα συμβουλή ασφαλείας για όσους καταναλωτές έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο εξέδωσε η Samsung Electronics, συνιστώντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης.

11 Οκτωβρίου 2016
Samsung

Τέλος στην παραγωγή του Galaxy Note 7 βάζει η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Samsung Electronics μία ημέρα αφότου σταμάτησε τις πωλήσεις της δημοφιλούς συσκευής παγκοσμίως κι αφότου η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους για να αποφύγουν τυχ

16 Σεπτεμβρίου 2016
GPS SNIPER

Το σύστημα εντοπισμού GPS Sniper της Keetec έχει σχεδιαστεί για να εντοπίσει την τρέχουσα θέση του οχήματος χρησιμοποιώντας συντεταγμένες GPS.

8 Σεπτεμβρίου 2016
iPhone 7

Με μικρές εξωτερικές διαφορές από τον πρωτάροχό του παρουσιάστηκε από την Apple το iPhone 7.

29 Αυγούστου 2016
Sony - Panasonic

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK της Ιαπωνίας έχει ανακοινώσει ήδη ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκυο θα μεταδοθούν τηλεοπτικά σε ανάλυση 8K (Super Hi-Vision).

24 Αυγούστου 2016
Android 7.0 Nougat

To Android 7.0 Nougat ξεκινά να διατίθεται στις Nexus συσκευές, ενώ με το Android Beta Program το κοινό θα μπορεί να το κατεβάζει απευθείας. 

24 Αυγούστου 2016
Microsoft

To Genee bot είναι το τελευταίο απόκτημα της Microsoft, η οποία φιλοδοξεί να το ενσωματώσει στο Office 365. 

24 Αυγούστου 2016
Data

Σημαντική υστέρηση στη χωρητικότητα των κινητών δικτύων και στην ικανότητα τους να καλύψουν τη ζήτηση για δεδομένα αναμένεται να εμφανιστεί έως το 2020, σύμφωνα με έρευνα των Nokia Bell Labs.

12 Αυγούστου 2016
Microlino

Μια διαφορετική προσέγγιση της αστικής μετακίνησης έρχεται από την Ελβετία και πιο συγκεκριμένα από τον χαρισματικό Βιμ Ούμποτερ, ιδρυτή της Micro Mobility System και εφευρέτη του Micro Scooter.

20 Νοεμβρίου 2015
Γονικός Έλεγχος

Διαθέσιμη είναι η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android, η οποία βοηθά τους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους όσο αυτά ανακαλύπτουν τον online κόσμο του διαδικτύου.

20 Νοεμβρίου 2015
Google Maps

Η Google ανακοίνωσε ότι πλέον παρέχει την υπηρεσία Maps ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, στοιχείο που είχε προαναγγελθεί ήδη από τις αρχές του έτους.

20 Νοεμβρίου 2015
Microsoft Ελλάς

Η Microsoft Ελλάς στηρίζει το φετινό Startup Safary Athens, συμμετέχοντας ενεργά μέσα από μια σειρά ομιλιών και συναντήσεων οι οποίες έχουν ως στόχο την ενημέρωση και υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων.

11 Νοεμβρίου 2015
Snapdragon 820

To νέο System on Chip της Qualcomm, ο Snapdragon 820 είναι πλέον διαθέσιμος μετά από την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας. 

8 Νοεμβρίου 2015
Auto Union Type C

H Audi ανακατασκεύασε το θρυλικό μονοθέσιο Auto Union Type C του 1936, μέσω ενός 3D εκτυπωτή.

3 Νοεμβρίου 2015
IBM - Δήμος Αθηναίων

Η συνεργασία της Αθήνας με την IBM εγκαινιάστηκε μετά τη σημαντική διάκριση της πόλης να επιλεγεί στις 16 παγκοσμίως, στις οποίες η εταιρία θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αρτιότερη λειτουργία τους.     

31 Οκτωβρίου 2015
Google

Η Google εκτιμά ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να έχει αρκετά αερόστατα παροχής Ίντερνετ στη στρατόσφαιρα – στο πλαίσιο του φιλόδοξου Project Loon της- μέσα στο 2016, για να είναι σε θέση να σχηματίσει «δαχτυλίδι» γύρω από τμήμα του κόσμου.