Είστε εδώ

News

14 Μαρτίου 2017
Intel

Ο αμερικανός κολοσσός Intel, γνωστός ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ημιαγωγών στον κόσμο, ανακοίνωσε την εξαγορά της ισραηλινής εταιρείας συστημάτων αυτόνομης οδήγησης Mobileye έναντι 15,3 δισ. δολαρίων.

14 Μαρτίου 2017
Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar

Η ελβετική ωρολογοποιία Zenith συνεργάζεται με την Land Rover, παρουσιάζοντας έναν νέο χρονογράφο, εμπνευσμένο από το Range Rover Velar.

13 Μαρτίου 2017
Bugatti Niniette 66

Η Bugatti και τα ναυπηγεία Palmer Johnson συμπράτουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα από τα πιο ξεχωριστά σκάφη αναψυχής, το Niniette 66.

7 Μαρτίου 2017
Eλαστικά Yokohama

Η ιστορία της Yokohama ξεκινάει από τη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το 1917. Στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ελαστικών, με έδρα το Τόκιο και παρουσία σε 120 χώρες. 

4 Μαρτίου 2017
Skoda

Η Kosmocar που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Skoda στη χώρα μας, προσφέρει έως και 100% κάλυψη στην αντικατάσταση ελαστικών σε περίπτωση ζημιάς εάν αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν από εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Η προσφορά έχει ως εξής:

3 Μαρτίου 2017
Rolls-Royce SRH

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών οχημάτων δημιούργησε ένα μοναδικό μοντέλο, τόσο σε σύλληψη όσο και σε ουσία.

3 Μαρτίου 2017
Ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων

Εικόνα πλασματικής «απογείωσης» διαμορφώνεται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, όσον αφορά τις ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων για το μήνα Φεβρουάριο.

2 Μαρτίου 2017
Audi

Η Kosmocar που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Audi στη χώρα μας,   προσφέρει για όλους τους κατόχους, το πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών δωρεάν και ισχύει ως εξής.

Ισχύει για 36 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς των ελαστικών

1 Μαρτίου 2017
Carglass

Η Carglass κατόπιν της επιτυχημένης επιθεώρησης από το φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas, ανανέωσε τον Ιανουάριο 2017 την πιστοποίηση ως προς τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 με αντικείμενο την αντικατάσταση και την επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτων.  

22 Φεβρουαρίου 2017
Mercedes-Benz Ελλάς και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μια πολύ ζεστή εκδήλωση διοργάνωσε η Mercedes-Benz Ελλάς και ΚΑΕ Παναθηναϊκός SuperFoods, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας με σήμα το πιο γνωστό αστέρι του κόσμου.

21 Φεβρουαρίου 2017
Cadillac Trump

Για όποιον επιθυμεί να νιώσει λίγο από την λάμψη του νυν Προέδρου των Η.Π.Α, Ντόναλντ Τραμπ, ας απευθυνθεί στην μάντρα μεταχειρισμένων Severnvale Cars, στην Μ. Βρετανία.

20 Φεβρουαρίου 2017
Έρευνα κόστους για τη χρήση του αυτοκινήτου

Στην 7η καλύτερη θέση ανάμεσα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, όσον αφορά το χαμηλότερο κόστος χρήσης αυτοκινήτου, κατέχει η Ελλάδα.

20 Φεβρουαρίου 2017
PAL-V Liberty

Η ολλανδική εταιρεία PAL-V μας αποκαλύπτει το τρίτροχο μοντέλο της Liberty.

20 Φεβρουαρίου 2017
Συνέδριο για το μέλλον

Με παρόντα τον πρωθυπουργό της Τσεχίας Μπόχουσλαβ Σομπότκα, κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τη δήμαρχο της Πράγας Αντριάνα Κρνάτσοβα, διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Skoda στην πόλη Μλάντα Μπόλεσλαβ διημερίδα με τίτλο «Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Τσεχία».

17 Φεβρουαρίου 2017
Mercedes-AMG Cigarette Racing

Η Cigarette Racing και η Mercedes-AMG παρουσιάζουν στη φετινή Διεθνή Έκθεση Σκαφών, στο Μαϊάμι, το τελευταίο μοντέλο της μακροχρόνιας συνεργασίας τους.

9 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΗ

Τα ιστορικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού  στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξαναζωντανεύουν σε μία συμβολική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

9 Φεβρουαρίου 2017
Nissan Generation N

Είναι ωραίο να βλέπεις νέους ανθρώπους να δημιουργούν. Να είναι γεμάτοι ιδέες και να υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν αυτές τις ιδέες στην πράξη.

7 Φεβρουαρίου 2017
Land Rover BAR

Οι μηχανικοί της Jaguar Land Rover και η ομάδα της BAR παρουσίασαν στις Βερμούδες το ιστιοπλοϊκό σκάφος “Rita”, που θα συμμετέχει στον διασημότερο αγώνα του κόσμου, το America’s Cup.

6 Φεβρουαρίου 2017
Piaggio Gita & Kilo

Το τμήμα Piaggio Fast Forward (PFF) παρουσίασε τα Gita και Kilo, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα ενός νέου τρόπου μεταφοράς αντικειμένων.

3 Φεβρουαρίου 2017
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

Με νομοθετική ρύθμιση που θα ισχύει από τον ερχόμενο Μάρτιο στην Πολιτεία του Οχάιο η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη θα είναι νόμιμη, αλλά υπό προϋποθέσεις.