Είστε εδώ

WRC

21 Μαρτίου 2017
Ford Fiesta WRC-Σεμπάστιαν Οζιέ

Σύμφωνα με την απόφαση των αγωνοδικών το κιβώτιο ταχυτήτων στο Ford Fiesta WRC που οδήγησε ο Οζιέ στο Μεξικό, δεν ήταν ελαφρύτερο από τα κιλά που ορίζει ο κανονισμός. 

14 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Αν και πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κούρσα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η νίκη των Μικ-Ναγκλ με το Citroen C3 WRC ήταν εμβληματική στο Μεξικό.

Τέθηκαν από την αρχή στην κορυφή και δεν έχασαν την πρωτοπορία σε καμία στιγμή.

13 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Το να παρακολουθήσεις το ράλι Μεξικού είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η χώρα, η κουλτούρα, είναι κάτι το διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

13 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Το λέγαμε και το γράφαμε. Μην υποτιμήσετε τη Citroen γιατί έχει φτιάξει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, το C3 WRC, ασχέτως εάν η παρτίδα δεν τους βγήκε στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν. 

Και η απάντηση ήρθε στο ράλι Μεξικού. Πρώτος χωμάτινος αγώνας τους πρωταθλήματος με δύσκολες συνθήκες. 

12 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού, δεύτερη μέρα

Παρά τα προβλήματα με την αντλία βενζίνης που παρουσίασαν και τα τρία Hyundai i20 WRC στη 2η μέρα του ράλι Μεξικού, εν τούτοις και τα τρία αυτοκίνητα βρίσκονται στην πρώτη 10άδα του αγώνα. 

12 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού, δεύτερο σκέλος

Οι Μικ-Ναγκλ με το Citroen C3 WRC εξακολουθούν να προηγούνται στο τέλος του δεύτερου σκέλους στις δύσκολες χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές του ράλι Μεξικού.

11 Μαρτίου 2017
Hyundai Motorsport

Στην τρίτη και έβδομη θέση ολοκλήρωσαν οι Νεβίλ-Γκιλσούλ και Πάντον-Κέναρντ αντίστοιχα την πρώτη μέρα στο ράλι του Μεξικού, με τους Σόρδο-Μαρτί να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κινητήρα του Hyundai i20 WRC.

11 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού
10 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Ο τρίτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το ράλι Μεξικού ξεκίνησε με την υπερειδική των 1.57 χλμ.

9 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Ο τρίτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι διεξάγεται στο Μεξικό 9-12 Μαρτίου. 

Είναι ο πρώτος επι χωμάτινων Ειδικών Διαδρομών με τα καινούργια αυτοκίνητα προδιαγραφών 2017. 

Το ράλι Μεξικού προσμετρά στο WRC από το 2004 με μόνη εξαίρεση το 2009. 

7 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Ο τρίτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι διεξάγεται στο Μεξικό. Είναι ο πρώτος σε χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές και η πρώτη επίσημη εμφάνιση των νέων αυτοκινήτων –προδιαγραφών 2017- σε τέτοιου είδους επιφάνειες. 

3 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικό

Το πρώτο χωμάτινο ράλι του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος πλησιάζει και η Ford M-Sport είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη με τα Ford Fiesta WRC, που το μεν με τον αριθμό 1 στις πόρτες το οδηγούν οι Οζιέ-Ινγκρασιά και το δεύτερο με το νούμερο 2 στις πόρτες οι Τάνακ-Γιαρβόεγια.

2 Μαρτίου 2017
Ράλι Μεξικού

Ο θίασος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι μεταφέρεται στη Λατινική Αμερική και στο Μεξικό για την τρίτη φετινή παράσταση (9-12 Μαρτίου) και την πρώτη επί χωμάτινων Ειδικών Διαδρομών.

21 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Το χιονισμένο ράλι Σουηδίας ολοκληρώθηκε με περίεργα συναισθήματα για τη Hyundai Motorsport.

19 Φεβρουαρίου 2017
Γιάρι Μάτι Λάτβαλα - Ζαν Ρανιοτί

Δύο super stars του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο ένας, o Γάλλος Ζαν Ρανιοτί, ο άλλος, ο Φινλανδός Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. 

15 Φεβρουαρίου 2017
Citroen Racing

Οι δύο πρώτοι αγώνες του  παγκοσμίου πρωταθλήματος, το ράλι Μόντε Κάρλο και το ράλι Σουηδίας, δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για την ομάδα της Citroen Racing.

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Mετά από 17 χρόνια απουσίας, η Toyota επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του WRC και μετά τη δεύτερη θέση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Πριγκιπάτο, ανέβηκε στο βάθρο και στο δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Οι Γιάρι Μάτι Λάτβαλα-Μίκα Άντιλα είναι οι νικητές του ράλι Σουηδίας, δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος,  οδηγώντας εκπληκτικά και με φοβερή πειθαρχία το νέο Toyota Yaris WRC, στη δεύτερη εμφάνισή του. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Ο αριθμός των ελαστικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα εργοστασιακό πλήρωμα στο ράλι Σουηδίας δεν είναι ελεύθερο. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Όπως έχετε ήδη διαβάσει το χρώμα της κορυφής στο ράλι Σουηδίας, άλλαξε στην τελευταία Ειδική Διαδρομή του 3ου σκέλους, την Υπερειδική των 1.90 χλμ. όπου οι Νεβίλ-Γκιλσούλ είχαν έξοδο  με αποτέλεσμα να σπάσει η μπροστινή ανάρτηση και να εγκαταλείψουν.