Είστε εδώ

WRC

21 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Το χιονισμένο ράλι Σουηδίας ολοκληρώθηκε με περίεργα συναισθήματα για τη Hyundai Motorsport.

19 Φεβρουαρίου 2017
Γιάρι Μάτι Λάτβαλα - Ζαν Ρανιοτί

Δύο super stars του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο ένας, o Γάλλος Ζαν Ρανιοτί, ο άλλος, ο Φινλανδός Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. 

15 Φεβρουαρίου 2017
Citroen Racing

Οι δύο πρώτοι αγώνες του  παγκοσμίου πρωταθλήματος, το ράλι Μόντε Κάρλο και το ράλι Σουηδίας, δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για την ομάδα της Citroen Racing.

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Mετά από 17 χρόνια απουσίας, η Toyota επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του WRC και μετά τη δεύτερη θέση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Πριγκιπάτο, ανέβηκε στο βάθρο και στο δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Οι Γιάρι Μάτι Λάτβαλα-Μίκα Άντιλα είναι οι νικητές του ράλι Σουηδίας, δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος,  οδηγώντας εκπληκτικά και με φοβερή πειθαρχία το νέο Toyota Yaris WRC, στη δεύτερη εμφάνισή του. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Ο αριθμός των ελαστικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα εργοστασιακό πλήρωμα στο ράλι Σουηδίας δεν είναι ελεύθερο. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Όπως έχετε ήδη διαβάσει το χρώμα της κορυφής στο ράλι Σουηδίας, άλλαξε στην τελευταία Ειδική Διαδρομή του 3ου σκέλους, την Υπερειδική των 1.90 χλμ. όπου οι Νεβίλ-Γκιλσούλ είχαν έξοδο  με αποτέλεσμα να σπάσει η μπροστινή ανάρτηση και να εγκαταλείψουν. 

12 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Η πρώτη Ειδικής Διαδρομή της 4ης μέρας του ράλι Σουηδίας (η 16η σε σύνολο 18), είχε άρωμα από Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. 

11 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Ο Όστμπεργκ με τον Φλόεν μπορεί να έχασαν την πίσω αεροτομή στο Ford Fiesta WRC και το αυτοκίνητο να έγινε πολύ δύσκολο οδηγικά χάνοντας τη σταθερότητά του με αποτέλεσμα να χάσουν πολλές θέσεις στη γενική κατάταξη, έκαναν όμως το μεγαλύτερο άλμα σε μήκος στο Colin McRae crest όπου πήδηξαν 44 μ.

11 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας-Τρίτη μέρα

Στην Υπερειδική των 1.90 χλμ., τελευταία Ειδική Διαδρομή της τρίτης μέρας, άλλαξε χρώμα η εικόνα στην κορυφή. Οι σταθερά πρώτοι Νεβίλ-Γκιλσούλ που προηγούντο κατά 43.3 δευτ. των Λάτβαλα-Άντιλα, είχαν έξοδο και έχασαν τον έναν τροχό. 

11 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Οι πρώτες 8 Ειδικές Διαδρομές από τις 18 συνολικά του ράλι Σουηδίας, κύλησαν πολύ καλά για τη Hyundai Motorsport καθώς οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το i20 WRC με τον αριθμό 5 στις πόρτες προηγούνται του αγώνα.

11 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Το ράλι Σουηδίας είναι ο μοναδικός αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται σε χιονισμένες Ειδικές Διαδρομές.

10 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ράλι Σουηδίας όπου έχουν διεξαχθεί οι 8 από τις 18 Ειδικές Διαδρομές. 

Το περιβάλλον είναι ένα απέραντο λευκό τοπίο και τα αυτοκίνητα φορούν τα ειδικά ελαστικά με καρφιά, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε αυτόν τον αγώνα.  

10 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Ο τριανταενός ετών Φινλανδός Γιάρι Μάτι Λάτβαλα  είναι πολύ αγαπητός στη Σουηδία. Είναι φιλικός, και γενικά ευδιάθετος.

10 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας-2η μέρα

Στο λευκό τοπίο της Σουηδίας «πέφτουν» κορμιά στη μάχη των Ειδικών Διαδρομών με τη 2η μέρα να ολοκληρώνεται βρίσκοντας στην πρώτη θέση τους Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC (φωτογραφία), που κάνουν ένα πολύ καλό αγώνα.

10 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Ο αγώνας του χιονιού και του πάγου δεν είναι από τους αγώνες ορόσημο για τη Citroen Racing.

Παρά τη γαλλική καταιγίδα σε κάθε μορφής αγώνων όπου σάρωνε τις νίκες, εν τούτοις από το 2004 έχει να κερδίσει η Citroen στη Σουηδία.

10 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Οι μάχες στο λευκό τοπίο της Σουηδίας έχουν αρχίσει για τα καλά με τις τρεις από τις επτά Ειδικές Διαδρομές να έχουν ολοκληρωθεί.

9 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Φορτσάτος εμφανίστηκε ο Όστμπεργκ στην πρώτη του φετινή εμφάνιση με το νέο Ford Fiesta WRC προδιαγραφών 2017, το πρώτο εργοστασιακό αυτοκίνητο που δίνεται σε ιδιωτική ομάδα για το πρωτάθλημα του 2017 σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

8 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Στο ράλι Σουηδίας σε μια Ειδική Διαδρομή που φέρει την ονομασία “Vargasen” μήκους 14.27 χλμ. υπάρχει ένα άλμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Κόλιν Μακρέι.

7 Φεβρουαρίου 2017
Ράλι Σουηδίας

Δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος το ράλι Σουηδίας που διεξάγεται 9-12 Φεβρουαρίου, σε ένα τερέν που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από χιόνι. Ιδιαίτερος αγώνας όπως και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το ράλι Μόντε Κάρλο.