Είστε εδώ

WRC

21 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Οι Ντάνι Σόρδο-Μαρκ Μαρτί με Hyundai i20 WRC ήταν το πλήρωμα που σημείωσε την υψηλότερη μ.ω.τ. σε Ειδική Διαδρομή του ράλι Γερμανίας. Τα ρολόγια έδειξαν 123,6 χλμ/ὠρα, στην power stage, την τελευταία Ειδική Διαδρομή του αγώνα που όπως αποδείχτηκε ήταν και η ταχύτερη.

20 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Μεγάλη νίκη που συνδύαζεται με ωριμότητα πίσω απο το τιμόνι του Ford Fiesta WRC σημείωσε ο Εσθονος Οτ Τάνακ στο δύσκολο ράλι Γερμανίας. 
Ηταν ο κυρίαρχος του αγώνα οδηγώντας ταχύτατα και αλάνθαστα το Ford Fiesta WRC καθοδηγούμενος από τον Γιερβόεγια.

20 Αυγούστου 2017
Η βολίδα από την Εσθονία

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι είναι ίσως το καλύτερο όλων των εποχών. 

Το καλύτερο αναμφίβολα των τελευταίων 10ετιών. 

20 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας-2ο σκέλος

Η πιο δύσκολη μέρα του ράλι Γερμανίας πέρασε με «θύμα» τους Νεβίλ-Γκιλσούλπου στην πρώτη Ειδική Διαδρομή του 2ουσκέλους από έξοδο έσπασαν την πίσω αριστερή ανάρτηση στο Hyundai i20 WRC, με το «παιχνίδι» της διεκδίκησης να τελειώνει πολύ γρήγορα για το πλήρωμα από το Βέλγιο.

19 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας - 1ο σκέλος

Η βροχή και η λάσπη μετέτρεψαν τις ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές του ράλι Γερμανίας σε έναν διαρκή πονοκέφαλο σε ο,τι αφορούσε την επιλογή των ελαστικών, με τα πληρώματα να συνδυάζουν μαλακές γόμες με βρόχινα ελαστικά, ή μόνο βρόχινα, ή μόνο για στεγνή επιφάνεια. 

19 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και που βρίσκεται το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, το καλύτερο ίσως όλων των εποχών, αντικατοπτρίζεται στη φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει. 

18 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Ίσως αποτελεί ρεκόρ αυτοκίνητο της κατηγορίας R5 να κερδίζει Υπεριειδική από αυτοκίνητα της κατηγορίας WRC. 
Και όμως έγινε στον αγώνα της Γερμανίας όπου ο ο Κοπετσκι με το Skoda Fabia R5 ήταν ο ταχύτερος συνδυασμός στη. Υπερειδική των 2,5χλμ. 

17 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Στον αγώνα που πήραν την πρώτη τους νίκη, το 2014, οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC ήταν οι ταχύτεροι στο shakedown, (4,09 χλμ.) μπροστά από τους Μίκελσεν-Γιέγκερ, που οδήγησαν για πρώτη φορά το Citroen C3 WRC σε ασφάλτινη επιφάνεια. 

16 Αυγούστου 2017
Aντρέας Μίκελσεν

Την πρώτη του εμφάνιση με το Citroen C3 WRC σε ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές θα πραγματοποιήσει ο Αντρέας Μίκελσεν στο ράλι Γερμανίας, 17-20 Αυγούστου.

11 Αυγούστου 2017
Ράλι Γερμανίας

Ο 10ος γύρος από τους 13 του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι διεξάγεται στη Γερμανία 13-20 Αυγούστου.

11 Αυγούστου 2017
Citroen Racing

Ο Ιβ Ματόν, αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Racing, άφησε να εννοηθεί οτι είναι πολύ δύσκολο φέτος για τον Λεμπ  να οδηγήσει το Citroen C3 WRC σε κάποιον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, καθώς έχει βαρύ πρόγραμμα στους αγώνες τύπου μαραθωνίου καθώς και στα ράλι κρος. 

9 Αυγούστου 2017
Citroen C3 WRC

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το Citroen C3 WRC στον Σεμπάστιαν Λεμπ, καθ’όλη την διάρκεια των δοκιμών.

Ο Γάλλος εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, έχοντας δίπλα του τον Ντανιέλ Ελενά βρέθηκε για πρώτη φορά στο μπάκετ του αγωνιστικού C3.

30 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Ποιος να το περίμενε;
Ούτε οι φανατικόι των στοιχημάτων θα ποντάριζαν σε νίκη των Λάπι-Φερμ, του τρίτου πληρώματος της Toyota Gazoo Racing.

30 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

ελικά ο Οζιέ δεν θα εκκινήσει στο τρίτο και τελευταίο σκέλος του ράλι Φινλανδίας καθώς ο συνοδηγος του Ζουλιέν Ινγκρασιά χρειάζεται ανάρρωση μετά την έξοδο που είχαν στο πρώτο σκέλος του αγώνα.

30 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Η δεύτερη μέρα του ράλι Φινλανδίας έφερε ανακατατάξεις στην κορυφή καθώς οι επικεφαλείς Λάτβαλα-Άντιλα εγκατέλειψαν στην 19η Ειδική Διαδρομή από μηχανικό πρόβλημα στο Toyota Yaris WRC. 

29 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Μπορεί η επίδοση των Λάτβαλα, Λάπι να βγάζουν μάτια με τα Toyota Yaris WRC, καθώς βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ράλι Φινλανδίας, στους δύο προστέθηκε και ο Χανίνεν, για να «δέσει» καλύτερα το γλυκό.

29 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Είπαμε ότι το ράλι Φινλανδίας είναι το χωμάτινο Γκραν Πρι, και η μ.ω.τ. που σημείωσαν οι Λάτβαλα και Λάπιεπιβεβαιώνουν το χαρακτήρα του αγώνα. 

Οι δύο Φινλανδοί σημείωσαν στην ίδια Ειδική Διαδρομή (επαναλαμβανόμενη) μήκους 12.75 χλμ. μ.ω.τ. 144 χλμ. με τα Toyota Yaris WRC. 

29 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας -1ο σκέλος

Ρεσιτάλ των Toyota boys ήταν το πρώτο σκέλος του ράλι Φινλανδίας όπου τα δύο Toyota YarisWRC με δύο Φινλανδικά πληρώματα βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, με τη μεγάλη έκπληξη να ονομάζεται Εσαπέκα Λάπι.

28 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Τρομερή η εμφάνιση των δύο Toyota boyς με τα Yaris WRC στην πατρίδας τους. 

28 Ιουλίου 2017
Ράλι Φινλανδίας

Στην ίδια Ειδική Διαδρομή που εγκατέλειψε ο Οζιέ, εγκατέλειψε και ο Πάντον με αρκετές ζημιές στο πίσω μέρος του Hyundai i20 WRC, ενώ ο Τάνακ με το άλλο Ford Fiesta WRCβρίσκεται 11ος καθώς από κλαταρισμένο ελαστικό έχασε 90 δευτ. 

Φωτογραφία: reporter-images