Είστε εδώ

WRC

18 Οκτωβρίου 2017
Toyota Gazoo Racing

Τελικά ο 30χρονος Εσθονός Οτ Τάνακ «υπέκυψε» στο φλερτ της Toyota Gazoo Racing για το 2018 πλαισιώνοντας τους Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και Εσαπέκα Λάπι. 

Αυτή θα είναι η δύναμη κρούσης της Toyota για το 2018 που σημαίνει ότι Γιούχο Χανίνεν δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας για το 2018. 

18 Οκτωβρίου 2017
Ford M-Sport

Ο Εσθονος Οτ Τάνακ αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα της Ford M-Sport.
O Τάνακ θα κάνει δύο ακόμα αγώνες με το Ford Fiesta WRC σε Ουαλία και Αυστραλία και μετά θα αλλάξει τα χρώματα της φόρμας του εν όψει νέας χρονιάς.

17 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ουαλίας

«Τι να κάνω, όσο πιο γρήγορα γίνεται οδηγώ το αυτοκίνητο». Αυτό δεν μοιάζει να λέει ο Σεμπάστιαν Οζιέ στον Μάλκολμ Γουίλσον, ιδιοκτήτη της M-Sport, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από τη συμμετοχή της Ford στο WRC, στο πλαίσιο του ράλι Ισπανίας.

13 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας

Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα της Citroen Racing στο μικτό ράλι Ισπανίας. Μια νίκη ψυχολογίας κυρίως για τον Μικ, σε μια εποχή που η Citroen έδειχνε ανήμπορη στο να πρωταγωνιστήσει.

12 Οκτωβρίου 2017
Λούις Μόγια-Ζουλιέν Ινγκρασιά

Δύο κορυφαίοι συνοδηγοί ενώνουν το παρελθόν με το παρόν στο ράλι Ισπανίας. Ο ένας ο Ισπανός Λούις Μόγια και ο άλλος ο Γάλλος Ζουλιέν Ινγκρασιά.

9 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας

Από άλλο πλανήτη ήταν η επίδοση των Μικ-Ναγκλ με το Citroen C3 WRC στα δύο ασφάλτινα σκέλη του ράλι Ισπανίας κερδίζοντας για πρώτη φορά εκεί. Ήταν η 5η νίκη στην καριέρα τους, και η 98η της Citroen στο WRC. 

8 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας - 2ο σκέλος

Αλλαγή σκηνικού στο ράλι Ισπανίας, όπου από τις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές του πρώτου σκέλους ο αγώνας γύρισε σελίδα.

7 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας - 1ο σκέλος

Το πρώτο σκέλος του ράλι Ισπανίας, το χωμάτινο, ολοκληρώθηκε με τον Μίκελσεν να κάνει την έκπληξη και να οδηγεί την κούρσα, οδηγώντας μάλιστα για πρώτη φορά το Hyundai i20 WRC (φωτογραφία). 

6 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας

Με διαφορά 3 λεπτών μεταξύ των οδηγών FIAξεκίνησε το ράλι Ισπανίας, ο μοναδικός αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται σε χωμάτινες και ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές.

5 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ισπανίας

Στο ράλι Καταλονίας που διεξάγεται 5-8 Οκτωβρίου και αποτελεί τον 10ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος και τον μόνο μικτό αγώνα (Ειδικές Διαδρομές σε άσφαλτο/χώμα) οι συμμετοχές «έκλεισαν» στις 72.

4 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Ουαλίας

Ο 30χρονος γιος τoυ Μάλκολμ Γουίλσον ιδιοκτήτη της M-Sport, που βρίσκεται πίσω από τη συμμετοχή της Ford στο WRC, επιστρέφει στο ράλι Ουαλίας, 26-29 Οκτωβρίου, προτελευταίο ραντεβού του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος.

2 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Καταλονίας

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα συνεχίζεται 5-8 Οκτωβρίου στην Ισπανία, στην Καταλονία. Είναι ο μοναδικός αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται σε μικτές Ειδικές Διαρομές. Σε άσφαλτο και χώμα δηλαδή. 

Σε αυτόν τον αγώνα η M-Sport θα έχει κάτω από την ομπρέλα της 6 Ford Fiesta R5.

29 Σεπτεμβρίου 2017
Hyundai Motorsport

Όταν διαθέτεις το απαραίτητο χρήμα κάνεις ενίοτε και τις σωστές κινήσεις.

28 Σεπτεμβρίου 2017
WRC

Ένας αγώνας περιλαμβάνει τα πάντα, νικητές, χαμένους, ανατροπές, αγωνία, ένταση αλλά και ατυχήματα, ενώ όλα αυτά πολλαπλασιάζονται όταν αναφερόμαστε στο WRC.

23 Σεπτεμβρίου 2017
Citroen C3 WRC

Η στιγμή να δοκιμάσει ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Σεμπάστιαν Λεμπ το Citroen C3 WRC σε χωμάτινη διαδρομή έφτασε. 

22 Σεπτεμβρίου 2017
WRC

Με την Πολωνία εκτός και εντός την Τουρκία, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι για το 2018.

6 Σεπτεμβρίου 2017
Hyundai Motorsport

Τελικά δεν περνάει μέρα που η Hyundai Motorsport να μην εκπλήσσει με τις ανακοινώσεις της.

5 Σεπτεμβρίου 2017
Hyundai Motorsport

Η δεύτερη θέση που έφερε στο ράλι Γερμανίας o Aντρέας Μίκελσεν στο τιμόνι του Citroen C3 WRC, φαίνεται δεν ήταν ικανοποιητική για τη Citroen Racing.

2 Σεπτεμβρίου 2017
Toyota Yaris WRC

Η συμμετοχή της Toyota στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι έδωσε μια άλλη διάσταση στο θεσμό. 

Μην ξεχνάμε ότι η Toyota είναι μια παγκόσμια υπερδύναμη στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης. 

24 Αυγούστου 2017
Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι 2018

Μετά από επτά χρόνια η Τουρκία επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι το 2018, αντικαθιστώντας το ράλι Πολωνίας.