Είστε εδώ

WRC

28 Απριλίου 2017
Ράλι Αργεντινής

Ούτε στα όνειρά του ο Έβανς μεε τον Μπάριτ στα δεξιά του στο άσπρο-μαύρο-κόκκινο Ford Fiesta WRC με ελαστικά D-Mack θα οδηγούσε την κατάταξη στο 1ο σκέλος της 2ης μέρας στο ράλι Αργεντινής. 

28 Απριλίου 2017
Ράλι Αργεντινής

Η μάχη με τα χρονόμετρα στο ράλι Αργεντινής ξεκίνησε και ο 5ος γύρος είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η Hyundai Motorsport συμμετέχει με τρία coupe i20 WRC με τους Πάντον-Κέναρντ (νικητές το 2016), Νεβιλ-Γκιλσούλ (νικητές του προηγούμενου αγώνα, στην Κορσική) και Σόρδ-Μαρτί.

27 Απριλίου 2017
Ράλι Αργεντινής

Ο θίασος του παγκοσμίου πρωταθλήματος βρίσκεται στην Αργεντινή, στη χώρα του τάνγκο, για τον 5ο γύρο του θεσμού, 27-30 Απριλίου.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι τέσσερις νικητές των προηγουμένων τεσσάρων αγώνων.

26 Απριλίου 2017
Ford Fiesta WRC

Από την άσφαλτο της Κορσικής, στα χώματα της Πορτογαλίας στην περιοχή του Αλγκάρβε και από εκεί στην Αργεντινή για τον 5ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

25 Απριλίου 2017
Ράλι Αργεντινής 27-30 Απριλίου

Από τον θρίαμβο στο ράλι Κορσικής, με τους Νεβίλ-Γκιλσούλ, στην πρόκληση της Αργεντινής για τη Hyundai Motorsport, όπου ένα χρόνο πριν είχε κερδίσει με τους Πάντον-Κέναρντ.

22 Απριλίου 2017
Hyundai i20 WRC

Όλα δείχνουν ότι οι πληροφορίες της ένταξης του Νορβηγού Αντρέα Μίκελσεν στη Hyundai Motorsport αρχίζουν και παίρνουν το δρόμο τους.

20 Απριλίου 2017
Ράλι Αργεντινής 27-30 Απριλίου

Από τις στενές ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές του ράλι Κορσικής, στα σκληρά χώματα της Αργεντινής.

Ο 5ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος φιλοξενείται στη χώρα του ταγκό 27-30 Απριλίου και περιλαμβάνει 18 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 357,59 χλμ.

18 Απριλίου 2017
Toyota Yaris WRC

Άλλος ένα Φινλανδός στην οικογένεια της Toyota Gazoo Racing, που απαρτίζεται μόνο από Φινλανδούς και διευθύνει ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα ράλι, Φινλανδός Τόμι Μάκινεν. 

Φινλανδοί παντού στην Toyota. Μάνατζερ, οδηγοί, συνοδηγοί, μηχανικοί….

11 Απριλίου 2017
WRC

Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι με τη θέσπιση των νέων κανονισμών με τη συμμετοχή ακόμα πιο δυνατών και αεροδυναμικών αυτοκινήτων, δείχνει να είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών.

9 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής

Οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC έγραψαν ιστορία κερδίζοντας το ράλι Κορσικής, τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος και πρώτος επι ασφάλτινων Ειδικών Διαδρομών. 

8 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής-2η μέρα

Πάμε για να γραφτεί ιστορία στην Κορσική καθώς οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC προηγούνται  38,9 δευτ. των Οζιέ-Ινγκρασιά με το Ford Fiesta WRC, στο τέλος της 2ης μέρας.

8 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής

Με πρόβλημα στο μοτέρ του Citroen C3 WRC, η πολύ καλή εμφάνιση των Μικ-Ναγκλ έληξε άδοξα μετά το τέλος της 6ης Ειδικής Διαδρομής.

8 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσική-1ο σκέλος

Πρώτος αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος σε ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές στην Κορσική και οι Μικ-Ναγκλ με το Citroen C3 WRC πήραν κεφάλι στο πρώτο σκέλος.

3 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής 6-9 Απριλίου

Ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος διεξάγεται στην Κορσική. Είναι ο πρώτος επί ασφάλτινων Ειδικών Διαδρομών.

3 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής 6-9 Απριλίου

Ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, αλλάζει περιβάλλον και από το χώμα του Μεξικού, περνάει στην άσφαλτο της Κορσικής. Ένα από τα πιο δύσκολα ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, λόγω των στενών Ειδικών Διαδρομών με τις συνεχείς στροφές.

2 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής

Με το Νο 22 στις πόρτες μια παλιά αλεπού του παγκοσμίου πρωταθλήματος συμμετέχει στο ράλι Κορσικής 6-9 Απριλίου. Είναι ο νικητής του 1993 Φρανσουά Ντελεκούρ με συνοδηγό τον Ντανιέλ Γκραταλού και αυτοκίνητο Ford Escort Cosworth.

1 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής

Ήταν το 1995 όταν ο Ντιντιέ Οριόλ με συνοδηγό τον Ντενίς Ζιροντέ με Toyota Celica κέρδιζαν το ράλι Κορσικής. Ένα χρόνο πριν, το 1994 το ίδιο πλήρωμα επίσης με Toyota Celica ανέβαιναν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. 

1 Απριλίου 2017
Ράλι Κορσικής

Η ομάδα του Μάλκολμ Γουίλσον, M-Sport που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με τα Ford Fiesta WRC, που οδηγούν οι Οζιέ και Τάνακ, πέρασαν 4 μέρες δοκιμών στην Κορσική, εν όψει του ράλι Κορσικής που διεξάγεται 6-9 Απριλίου.

28 Μαρτίου 2017
Volkswagen Motorsport

Ο κύβος ερρίφθη και η Volkswagen Motorsport ετοιμάζει το επόμενο βήμα στα ράλι της παγκόσμιας σκηνής. 

Δεν επιστρέφει όμως σαν ομάδα όπως τη γνωρίσαμε επι εποχής Οζιέ, Λάτβαλα και Μίκελσεν, αλλά έχει στο πρόγραμμα να εξελίξει το Polo προδιαγραφών R5, αποκλειστικά για ιδιωτικές ομάδες.

21 Μαρτίου 2017
Ford Fiesta WRC-Σεμπάστιαν Οζιέ

Σύμφωνα με την απόφαση των αγωνοδικών το κιβώτιο ταχυτήτων στο Ford Fiesta WRC που οδήγησε ο Οζιέ στο Μεξικό, δεν ήταν ελαφρύτερο από τα κιλά που ορίζει ο κανονισμός.