Ειδήσεις

11 Αυγούστου 2017
Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διακινήθηκαν στα ελληνικά αεροδρόμια 9.135.952 επιβάτες  ( +7,2% επιβάτες εσωτερικού και +9,2% επιβάτες εξωτερικού) που αντιστοιχεί σε αύξηση 8,7%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους.

27 Ιουλίου 2017
“The Digital Gate II”

Ολοκληρώθηκαν η 1η και η 2η φάση του διαγωνισμού καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας “The Digital Gate” που διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

14 Ιουλίου 2017

Τη στρατηγική Kosmocar - Protergia, εγκαινιάστηκε με το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης e-up! powered by Protergia.

13 Ιουλίου 2017
ΥΠΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ, η κίνηση των επιβατών από και προς τα Ελληνικά αεροδρόμια για το πρώτο 6μηνο του 2017 παρουσίασαν μια αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

11 Ιουλίου 2017
ΔΑΑ-Ouzofest

Οι ταξιδιώτες που πετούσαν από το Ελ. Βενιζέλος σε διάφορους προορισμούς βρέθηκαν σε μια μικρή γιορτή που είχε στήσει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το επιμελητήριο Λέσβου και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του συνδέσμου ποτοποιών – αποσταγματοποιών Λέσβου.

28 Ιουνίου 2017
Καμπάνια της ΕΑΕΕ για την οδική ασφάλεια

Η Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων και η ανάδειξη της οδικής ασφάλειας σε ζήτημα προτεραιότητας, προκειμένου να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα και οι τραγικές συνέπειές τους, παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

22 Ιουνίου 2017
Scoot

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκε την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Scoot, στο δρομολόγιο Αθήνα-Σιγκαπούρη.

Η πτήση έγινε με το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner (το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι μόλις 2 μηνών).

20 Ιουνίου 2017
Elon Musk

Ο Elon Musk, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Tesla, έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον αποικισμό του Άρη από το ανθρώπινο είδος.

20 Ιουνίου 2017
Apple

Στα βήματα του Netflix, κινείται η Apple, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει ψυχαγωγικό πακέτο, για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες του Apple TV.

15 Ιουνίου 2017
Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ οι διακινηθέντες επιβάτες κατά το πρώτο 5μηνό του 2017, παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 8,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

10 Ιουνίου 2017
Sky Express και Blue Air

Η Sky Express και η Blue Air προχώρησαν σε συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν πτήσεις με κοινό κωδικό.

7 Ιουνίου 2017
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα αφιερωμένη στο περιβάλλον. Ο φετινός παγκόσμιος εορτασμός είχε ως κεντρικό μήνυμα τη «Σύνδεση με την Φύση».

31 Μαΐου 2017
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Το 2001 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο αεροδρόμιο της Αθήνας στα Σπάτα, υπο την ονομασία «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κάτι εντελώς διαφορετικό από το «Ανατολικό» και «Δυτικό» του Ελληνικού που γνωρίσαμε και επί 10ετίες «ένωνε» την Ελλάδα με τον κόσμο.

26 Μαΐου 2017
Yπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Είναι η πρώτη φορά που η ΥΠΑ διαθέτει ένα σύστημα με τόσο υψηλές προδιαγραφές τόσο στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας όσο και της άμεσης και με απόλυτη διαφάνεια στην επικοινωνία εξυπηρέτησης του πολίτη, σε ότι έχει να κάνει με τους κανονισμούς πτήσεων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών .

26 Μαΐου 2017
United Airlines

Η United Airlines ξεκίνησε ξανά απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη, το Newark Liberty International Airport. Η σύνδεση είναι εποχική, με διάρκεια έως τις 5 Οκτωβρίου, 2017, όπου είναι και η τελευταία πτήση με αναχώρηση από την Αθήνα.

17 Μαΐου 2017
Αεροπορική κίνηση-πρώτο 4μηνο 2017

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), κατά το πρώτο 4μηνο του 2017 οι επιβάτες που διακινήθηκαν στα ελληνικά αεροδρόμια ήταν 9,3 εκατ. παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης 10,1%.

17 Μαΐου 2017
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Η Εθνική Λυρική Σκηνή «προσγειώνεται» για τρίτη συνεχή χρονιά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, παρουσιάζοντας τον «Ερωτόκριτο» - με απόλυτα εναλλακτική προσέγγιση!

16 Μαΐου 2017
Sky Express

Λόγω της συμμετοχής του κλάδου των Τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του κλάδου των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 17 Μαΐου, η Sky Express προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό, τροποποιεί το πρόγραμμα των πτήσεων, μόνο γι

10 Μαΐου 2017
Germania Air

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, η Germania θα συνδέει στο εξής την ελληνική πρωτεύουσα με τη Βρέμη και, από τις 12 Ιουνίου 2017, και με τη Νυρεμβέργη.

10 Μαΐου 2017
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών,το Μουσείο Μπενάκη, και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino παρουσιάζουν το πολιτιστικό έργο «Ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς».