Είστε εδώ

Auto News

24 Μαΐου 2018
Ford

Ένα σύμμαχο στη ζούγκλα της πόλης βρίσκουν στο «πρόσωπο» της Ford οι ποδηλάτες, καθώς η μπλε οβάλ εταιρία παρουσιάζει το “WheelSwap”.

24 Μαΐου 2018
Τάκης Θεοχαράκης

Από τη λιανική, που, πάντα, το 2ο εξάμηνο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και βέβαια από το γενικότερο οικονομικό περιβάλλον, «καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπαίνουμε σιγά σιγά σε προεκλογική ή εκλογική περίοδο», θα καθοριστεί κατά κύριο λόγο το τελικό μέγεθος της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, φέτος

24 Μαΐου 2018
Land Rover

Σίγουρα η περιπέτεια είναι στο DNA των μοντέλων που κατασκευάζει η  Land Rover, ωστόσο για να φτάσεις σε αυτή χρειάζεσαι και τη σωστή καθοδήγηση.

24 Μαΐου 2018
Kia Sportage

Βαθειά αναπνοή πήρε η Kia και «φύσηξε» πάνω στο Sportage τον αέρα της ανανέωσης, ο οποίος το επηρέασε σε επίπεδο τεχνολογίας, εξωτερικής και εσωτερικής εικόνας.

24 Μαΐου 2018
Νέο Nissan Leaf

Σε μια χώρα που δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η Nissan δείχνει για μια ακόμη φορά το δρόμο της ηλεκτροκίνησης .

24 Μαΐου 2018
Mercedes

Μπορεί να μεσολάβησαν 28 χρόνια από όταν παρουσιάστηκε η προηγούμενη γενιά της G-Class μέχρι να δούμε μία εντελώς καινούρια από τη Mercedes τον Ιανουάριο όμως από τότε συνεχώς η γερμανική εταιρεία εμπλουτίζει το εμβληματικό μοντέλο της.

23 Μαΐου 2018
Toyota

Η Toyota ήταν η εταιρεία που έδειξε πιο έντονα από κάθε άλλη τη διάθεση να μεταβεί σε υβριδικά μοντέλα αφού τα έχει υποστηρίξει έντονα από το 1997 που κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου.

23 Μαΐου 2018
Alpina

Η Alpina είναι βελτιωτικός οίκος που αναλαμβάνει μοντέλα της BMW και η οποία με τις τελευταίες της δημιουργίες προσφέρει ψήφο εμπιστοσύνης στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα τα οποία τον τελευταίο καιρό υπόκεινται κάποιους “κλυδωνισμούς”.

23 Μαΐου 2018
Ford

Αδυναμία έχουν στα κόμπακτ διαστάσεων SUV, όπως είναι το Ford EcoSport, δεν έχουν μόνο οι “millennials” δηλαδή αυτοί που είναι γεννημένοι στο τέλος της δεκαετίας του '80, αλλά και οι “Gen Z” που είναι όσοι ήρθαν στη ζωή μετά το 1995.

23 Μαΐου 2018
Rolls-Royce Cullinan

Αν δεν έχετε αρκετή δουλειά ή όρεξη σήμερα στο γραφείο μπορείτε να παίξετε με το διαμορφωτή της νέας Cullinan στην ιστοσελίδα της Rolls-Royce.

22 Μαΐου 2018
Μercedes

Στο Σιντελφίγκεν της Γερμανίας λειτουργεί το πιο σύγχρονο εργοστάσιο της Μercedes.

22 Μαΐου 2018
Ford

Ακόμα ένα μοντέλο σκοπεύει να κατασκευάζει η Ford στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

22 Μαΐου 2018
Citroen

Ο όμιλος PSA που αποτελείται από τις Citroen, Peugeot και Opel προς το παρόν εκπροσωπείται στην κατηγορία των SUV στην Ευρώπη κυρίως από τις δύο τελευταίες καθώς η Citroen διαθέτει μόνο το C3 Aircross και το C4 Cactus όμως αυτό πρόκειται  να αλλάξει.

22 Μαΐου 2018
Rivian

Η μικρή αυτοκινητοβιομηχανία Rivian που κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα φτιάχνει μεγάλα όνειρα για το μέλλον της.

22 Μαΐου 2018
Αυτόνομη οδήγηση

Όταν εισάγεται μία νέα τεχνολογία στη ζωή μας εκτός από τις επιπτώσεις που είναι ορατές με την πρώτη ματιά υπάρχουν και εκείνες που πρέπει να ψάξεις λίγο περισσότερο για να τις δεις.

22 Μαΐου 2018
Genesis

Η Hyundai διαθέτει υπό στη σκέπη της την πολυτελή εταιρεία με την ονομασία Genesis. Προς το παρόν η Genesis δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά των Η.Π.Α. όμως από το 2020 οι Κορεάτες σχεδιάζουν την επέκτασή της και στην Ευρώπη.

22 Μαΐου 2018
Jeep

Αυτό ήταν το θέμα στο φετινό μαθητικό διαγωνισμό σχεδίασης της FCA, η οποία αναζήτησε νέα ταλέντα και την οπτική τους για το Jeep Wrangler σε δώδεκα χρόνια από τώρα.

22 Μαΐου 2018
Volkswagen

Μια σειρά από βελτιωμένα της μοντέλα παρουσίασε η Volkswagen Αμερικής στο πλαίσιο διεξαγωγής του “SOWO European Experience 2018”, το οποίο έβαλε χώρα στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

22 Μαΐου 2018
Volvo S60 και V60

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε δικό σας το S60 ή το V60 η Volvo σας ενημερώνει ότι έφτασε.

21 Μαΐου 2018
Μετρήσεις ρύπων

Μία από τις συνέπειες του dieselgate είναι ότι έγινε φανερό πως έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονταν οι μετρήσεις κατανάλωσης και ρύπων καθώς ο κύκλος NEDC (New European Driving Cycle) που θα χρησιμοποιούμε για λίγο ακόμα αποδείχτηκε διάτρητος και μη ρεαλιστικός.