Είστε εδώ

F1

18 Μαρτίου 2018
Γκραν Πρι Αυστραλίας

Όλα έτοιμα λοιπόν για το φετινό κύκλο των παραστάσεων της Formula 1 με την αυλαία να ανοίγει την Κυριακή 25 Μαρτίου από το Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.  Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα πολύχρωμα μονοθέσια να φέρουν το σύστημα προστασίας Halo πέριξ του κόκπιτ.

17 Μαρτίου 2018
McLaren

Μία από τις μεγαλύτερες όσον αφορά την ασφάλεια και σίγουρα η πιο ορατή από τις αλλαγές της Formula 1 για το πρωτάθλημα του 2018 είναι η τοποθέτηση του halo πάνω από το κεφάλι των οδηγών.

13 Μαρτίου 2018
Φερνάντο Αλόνσο

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλόνσο είπε ότι κάποια στιγμή σκεφτόταν να σταματήσει την εμπλοκή του στη Formula 1 στο τέλος της σεζόν του 2017 ώστε να αφιερωθεί αποκλειστικά στην επίτευξη του triple crown.

12 Μαρτίου 2018
Άιρτον Σέννα

Το όνομα Άιρτον Σένα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουν τον Βραζιλιάνο οδηγό της Formula 1 και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θεωρούν τον καλύτερο οδηγό που πέρασε ποτέ από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

11 Μαρτίου 2018
Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες δοκιμές στη Βαρκελώνη

Οι δύο 4ήμερες επίσημες δοκιμές όλων των ομάδων που συμμετέχουν φέτος στη Formula 1 πριν από την έναρξη σεζόν ολοκληρώθηκαν στη Βαρκελώνη. 

4 Μαρτίου 2018
Pirelli

Με στόχο όλες οι ομάδες να λάβουν μέρος στον προγραμματισμό εξέλιξης των ελαστικών που θα χρησιμοποιηθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1  για το 2019, οι δοκιμές ξεκινούν νωρίς –νωρίς.

2 Μαρτίου 2018
Βαρκελώνη-4η μέρα δοκιμών

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των επίσημων χρονομετρημένων δοκιμών με τον Χάμιλτον να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο. Όχι μόνο τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας αλλά και των 4 ημερών, πρακτικά των τριών καθώς η τρίτη μέρα δεν διεξήχθη λόγω της χιονόπτωσης , κάτι που είχε να συμβεί 19 χρόνια στην πίστα τ

1 Μαρτίου 2018
Κινητήρες μονοθεσίων

Το 2014 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Formula 1 καθώς ήταν η πρώτη χρονιά που χρησιμοποιήθηκαν οι V6 κινητήρες χωρητικότητας 1.6 λίτρων που χρησιμοποιούνται και σήμερα.

28 Φεβρουαρίου 2018
Βαρκελώνη-Τρίτη μέρα δοκιμών

Κάποιο κινηματογραφικό έργο θύμιζε την Τεταρτη 28 Φεβρουαρίου η πίστα της Βαρκελώνης με το χιόνι να πέφτει και τα πολύχρωμα μονοθέσια να είναι σταματημένα στο pits. Πρωτόγνωρες συνθήκες οι σημερινές κιαι σίγουρα όχι οι ιδανικές για Formula 1. 

27 Φεβρουαρίου 2018
Πίστα Βαρκελώνης-Δεύτερη μέρα δοκιμών

Με πολύ κρύο και μερικές νιφάδες συνεχίστηκαν (19 χρόνια είχαν να εμφανιστούν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες  στην πίστα της Ισπανίας) οι επίσημες δοκιμές της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, για δεύτερη μέρα.

27 Φεβρουαρίου 2018
Williams

Η Martini θα σταματήσει τη χορηγία της προς την ομάδα της Williams στο τέλος της σεζόν που τελειώνει το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών. Η διακοπή της συνεργασίας δεν οφείλεται σε κάποια διαμάχη αλλά στο ότι η Martini θέλει να αποχωρήσει γενικότερα από τη Formula 1.

27 Φεβρουαρίου 2018
Βαρκελκώνη-πρώτη μέρα δοκιμών

Με τον Ρικιάρντο να έχει συμπληρώσει το μεγαλύτερο αριθμό γύρων αλλά και τον ταχύτερο στην πίστα της Βαρκελώνης, ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη μέρα των δοκιμών, που από πλευράς καιρού ήταν “mixed”, και στεγνή και βρεγμένη με εξωτερική θερμοκρασία κάτω των 10 βαθμών.

26 Φεβρουαρίου 2018
Toro Rosso

Η Toro Rosso είναι η τελευταία ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιό της για το 2018. Η παρουσίαση έγινε στα paddocks της ομάδας στην πίστα της Βαρκελώνης λίγο πριν αρχίσουν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές για το 2018.

26 Φεβρουαρίου 2018
Force India

Σήμερα ξεκίνησαν στη Βαρκελώνη οι πρώτες χειμερινές δοκιμές της Formula 1 για το 2018 και περίπου μία ώρα πιο πριν η Foce India παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

25 Φεβρουαρίου 2018
H παράσταση αρχίζει

Η νέα εποχή για τη Formula 1 αρχίζει τη Δεύτερα 26 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου, όπου δίνουν το «παρών» και οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

24 Φεβρουαρίου 2018
Mercedes-AMG

Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο που τα αγωνιστικά μονοθέσια αρχίζουν να αλλάζουν προσωπικότητα και ενώ μέχρι τώρα ο οδηγός είχε πάνω από το κεφάλι του μόνο τον ουρανό, πλέον θα έχει μια κατασκευή από τιτάνιο σε ένα περίεργο σχήμα το οποίο είναι εκεί για τη δική του προστασία.

24 Φεβρουαρίου 2018
Φερνάντο Αλόνσο

Πολλοί οι στόχοι του Φερνάντο Αλόνσο του 36χρονου πλέον Ισπανού που μετράει στο ενεργητικό του δύο παγκόσμιους τίτλους  στη Formula 1.

23 Φεβρουαρίου 2018
Formula 1

Κάποτε, οι εταιρείες που έκαναν τις μεγαλύτερες χορηγίες στη Formula 1 ήταν οι καπνοβιομηχανίες. Τρανά παραδείγματα αποτελούν οι JPS (Lotus), Rothmans (Williams), Camel (Lotus), Mild Seven (Renault) και Marlboro (Ferrari και McLaren).

23 Φεβρουαρίου 2018
McLaren

Μας χωρίζουν μόλις τρεις ημέρες από την έναρξη των πρώτων χειμερινών δοκιμών στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη  για το πρωτάθλημα του 2018 και σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν παρουσιάσει τα μονοθέσιά τους.

22 Φεβρουαρίου 2018
Mercedes-AMG F1

Σήμερα (22/02/2018) είχαμε δύο παρουσιάσεις μονοθεσίων της Formula 1. Μάλιστα, δεν ήταν οποιαδήποτε δύο αλλά πρόκειται για τις δύο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.