Είστε εδώ

MotoGP

16 Ιανουαρίου 2017
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2017

Η εταιρία διοργάνωσης του πρωταθλήματος MotoGP, Dorna, δημοσίευσε τις ημερομηνίες και τις πίστες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του 2017. Η σεζόν ξεκινά από την πίστα του Λοσάιλ, στο Κατάρ, στις 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 12 Νοεμβρίου, στη Βαλένθια.

17 Νοεμβρίου 2016
Επίσημες δοκιμές

Στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια διεξήχθησαν οι επίσημες δοκιμές του MotoGP.

15 Νοεμβρίου 2016
Χόρχε Λορένθο

Ο αγώνας της Βαλένθια αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Χόρχε Λορένθο και την ομάδα της Yamaha.

14 Νοεμβρίου 2016
BMW M Award 2016

Το τμήμα M Division της BMW παρουσίασε τον νικητή του πολυπόθητου βραβείου BMW M Award, που δεν είναι άλλος από τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP, Μαρκ Μαρκέθ.

13 Νοεμβρίου 2016
Γκραν Πρι Βαλένθια

Ο Χόρχε Λορένθο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στην ομάδα της Yamaha, σημειώνοντας μία άνετη νίκη στην πίστα Ρικάρντο Τόρνο της Βαλένθια.

12 Νοεμβρίου 2016
Γκραν Πρι Βαλένθιας, κατατακτήριες δοκιμές

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Βαλένθια με 1.29.401, κατακτώντας την pole position.

11 Νοεμβρίου 2016
Γκραν Πρι Βαλένθιας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

Ο Χόρχε Λορένθο δείχνει ότι θέλει να τελειώσει τη συνεργασία με την ομάδα της Yamaha με ιδανικό τρόπο.

11 Νοεμβρίου 2016
Γκραν Πρι Βαλένθια, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Χόρχε Λορένθο, σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις με την ομάδα της Yamaha, βρέθηκε στην κορυφή του πρώτου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι της Βαλένθια.

30 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Μαλαισίας

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κατάφερε να κερδίσει το Γκραν Πρι της Μαλαισίας, όντας ο ένατος διαφορετικός νικητής στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP. Πίσω του στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν οι δύο αναβάτες της Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο.

29 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Μαλαισίας, κατατακτήριες

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Μαλαισίας, το οποίο διεξάγεται στην πίστα της Σεπάνγκ.

28 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Μαλαισίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

Το δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Σεπάνγκ ξεκίνησαν με την πίστα βρεγμένη, η οποία γύρο με τον γύρο άρχιζε να στεγνώνει.

28 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Μαλαισίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Στη βρεγμένη πίστα της Σεπάνγκ, ο Μαρκ Μαρκέθ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι της Μαλαισίας.

23 Οκτωβρίου 2016
Moto GP της Αυστραλίας

Τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, πέτυχε ο Καλ Κράτσλοου στον αγώνα της Αυστραλίας. Δεύτερος ο Ρόσι, τρίτος ο Βινιάλες, ενώ πτώση είχε ο πρωταθλητής Μάρκεθ. 

22 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Αυστραλίας, κατατακτήριες δοκιμές

Ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας MotoGP, Μαρκ Μαρκέθ, σημείωσε την pole position, στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

22 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Αυστραλίας, ελεύθερα δοκιμαστικά

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου και μοναδικού σκέλους των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Φίλιπ Άϊλαντ.

17 Οκτωβρίου 2016
Μαρκ Μαρκέθ

Πολλοί λένε ότι ο Μαρκ Μαρκέθ είναι ο άξιος διάδοχος του Βαλεντίνο Ρόσι. Και όχι άδικα, καθώς ο Ισπανός αναβάτης δείχνει έτοιμος να κατακτήσει και άλλους τίτλους, τα επόμενα χρόνια, αναλογιζόμενοι ότι είναι μόλις 23 χρονών, ενώ έχει ήδη στο παλμαρέ του τρεις παγκόσμιους τίτλους.

17 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Ιαπωνίας

Ο αναβάτης της Honda είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP.

16 Οκτωβρίου 2016
Moto GP Ιαπωνίας

Ο νεαρός Ισπανός, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το Ιαπωνικό Γκραν πρι και σε συνδυασμό με την πτώση και εγκατάλειψη των δύο Yamaha, κατέκτησε και μαθηματικά τον παγκόσμο τίτλο.

15 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Ιαπωνίας, κατατακτήριες δοκιμές

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε με την Yamaha M1 τον ταχύτερο χρόνο (1:43.954), κατακτώντας την pole στην πίστα του Μοτέγκι, στην Ιαπωνία.

14 Οκτωβρίου 2016
Γκραν Πρι Ιαπωνίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

O Χόρχε Λορένθο με χρόνο 1:45.151 βρέθηκε στην κορυφή του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Μοτέγκι, ενόψει του ιαπωνικού Γκραν Πρι.