Είστε εδώ

MotoGP

23 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Άσσεν, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Ντανίλο Πετρούτσι με την δορυφορική Ducati της Pramac σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι του Άσσεν στην Ολλανδία.

11 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Καταλωνίας

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην πίστα του Μονμελό, στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

10 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Καταλωνίας. κατατακτήριες δοκιμές

Ο Ντάνι Πεντρόζα με την Honda RC213V σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Καταλώνιας, κατακτώντας την pole για δεύτερη φορά εφέτος.

9 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Καταλωνίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

Ο Ισπανός της Honda έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στο 2ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι της Καταλωνίας.

9 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Καταλωνίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016, Μαρκ Μάρκεθ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελέυθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Μονμελό, για το Γκραν Πρι της Καταλωνίας.

5 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Ιταλίας

O Αντρέα Ντοβιτσιόζο και η Ducati αναδείχθηκαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του ιταλικού Γκραν Πρι, στην πίστα του Μουτζέλο.

3 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Ιταλίας, κατατακτήριες δοκιμές

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάβερικ Βινιάλες σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, στην πίστα του Μουτζέλο, ενόψει του ιταλικού Γκραν Πρι.

3 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Ιταλίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

Ο Καλ Κράτσλοου με την Honda της δορυφορικής ομάδας LCR σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών του ιταλικού Γκραν Πρι, στην πίστα του Μουτζέλο.

3 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Ιταλίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την Ducati Desmosedici GP17 σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα του Μουτζέλο, ενόψει του ιταλικού Γκραν Πρι.

26 Μαΐου 2017
Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης

Ατύχημα, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης με μηχανή μοτοκρός στην πίστα της Cavallara ο Βαλεντίνο Ρόσι. 

22 Μαΐου 2017
NΙκι Χάιντεν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 στο MotoGP Νίκι Χάιντεν δεν άντεξε στα τραυματά του και έφυγε  για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 35 ετών. 
Ο Χάιντεν είχε τραυματιστεί σοβαρά κάνοντας ποδήλατο κοντά στο Μιζάνο της Ιταλίας όταν έπεσε πάνω του ενα αυτοκίνητο. 

22 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Γαλλίας

Ο Μάβερικ Βινιάλες κατέκτησε την τρίτη του φετινή νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, θέτοντάς τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία.

20 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Γαλλίας, κατατακτήριες δοκιμές

Στην ιστορική πίστα του Λε Μαν διεξάγεται το γαλλικό Γκραν Πρι, πέμπτος αγώνας του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του MotoGP.

20 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Γαλλίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (2ο σκέλος)

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την Ducati Desmosedici GP17 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην βρεγμένη πίστα του Λε Μαν.

20 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Γαλλίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Αυστραλός αναβάτης της Honda κυριάρχησε στην πίστα του Λε Μαν, ενόψει του γαλλικού Γκραν Πρι.

18 Μαΐου 2017
Νίκι Χέιντεν

Ο Νίκι Χέιντεν, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP το 2006, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε, ενώ έκανε ποδήλατο.

7 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Ισπανίας

Όπως όλα έδειχναν από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, το Γκραν Πρι Ισπανίας, που διεξήχθει στην πίστα της Χερέθ, θα αποτελούσε παράσταση για έναν ρόλο.

7 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Ισπανίας, κατατακτήριες δοκιμές

Ο Ντάνι Πεντρόζα έδειξε και στις κατατακτήριες δοκιμές του ισπανικού Γκραν Πρι την ανωτερότητά του σε σχέση με τους υπόλοιπους αναβάτες.

5 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Ισπανίας

Ο Ντάνι Πεντρόζα με την Honda RC213V ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι της Ισπανίας, στην Χερέθ.

Ο μικρόσωμος Ντάνι ήταν ταχύτερος τόσο στο βρεγμένο οδόστρωμα της πίστας κατά την διάρκεια του πρωϊνού σκέλους, όσο και στο στεγνό του απογευματινού.

5 Μαΐου 2017
Γκραν Πρι Ισπανίας, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda σημείωσε τον ταχύτερο γύρο κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους των ελεύθερων δοκιμαστικών του ισπανικού Γκραν Πρι στην πίστα της Χερέθ.