Racing

23 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Άσσεν, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Ο Ντανίλο Πετρούτσι με την δορυφορική Ducati της Pramac σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών του Γκραν Πρι του Άσσεν στην Ολλανδία.

23 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν, ελεύθερα δοκιμαστικά (1ο σκέλος)

Το αγωνιστικό τριήμερο του Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν, που διεξάγεται στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπακού, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Red Bull.

23 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Βελγίου/Ιαπωνίας

Η ιταλική εταιρεία ελαστικών και αποκλειστικός προμηθευτής της Formula 1 ανακοίνωσε τις διαθέσιμες γόμες ελαστικών για τα Γκραν Πρι του Βελγίου (25-27 Αυγούστου) και Ιαπωνίας (6-8 Οκτωβρίου), τα οποία θα διεξαχθούν στις πίστες Σπα και Σουζούκα αντίστοιχα.

23 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Ο 8ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Είναι το τρίτο Γκραν Πρί που διεξάγεται εντός των τειχών της πόλης μετά από αυτά του Μονακό και Καναδά.

22 Ιουνίου 2017
Ford M-Sport/ Citroen Racing

Η πληροφορία μας ήρθε από την Ιταλία και δεν είναι επιβεβαιωμένη, καθώς βρισκόμαστε στη μέση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και όλoι κρατούν «κλειστά» τα κιτάπια τους.

22 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Οι κίτρινεςκόκκινες και οι άσπρες γόμες των ελαστικών της Pirelli P Zero για στεγνές συνθήκες, είναι αυτές που θα χρησιμοποιήσουν οι οδηγοί στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν.

22 Ιουνίου 2017
Παναγιώτης Γρηγορίου

Βαρύγδουποι τίτλοι όπως ο παραπάνω δεν αρέσουν στον Παναγιώτη Γρηγορίου, καθώς ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η σεμνότητα.

20 Ιουνίου 2017
Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν έδωσε το παρόν στο μαγικό κόσμο της Formula 1 την περσινή χρονιά και φέτος στις 25 Ιουνίου φιλοξενεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά.

20 Ιουνίου 2017
Ford GT

Σε έναν ακόμη αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής FIA WEC η ομάδα Ford Chip Ganassi Racing ανεβαίνει στο βάθρο, με την αγωνιστική έκδοση του Ford GT.

20 Ιουνίου 2017
FIA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) έδωσε στην δημοσιότητα το αγωνιστικό ημερολόγιο της Formula 1 για την επόμενη σεζόν, το οποίο εμπεριέχει αρκετές αλλαγές.

20 Ιουνίου 2017
Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ

Το φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (30 Ιουνίου-2 Ιουλίου) θα έχει ως τιμώμενο πρόσωπο το μέχρι πριν από λίγο καιρό αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον.

19 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

Το ράλι Κύπρου χαρακτηρίστηκε από την έξοδο των τριών πληρωμάτων στην 6η Ειδική Διαδρομή στην ίδια στροφή. 

19 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

Τα δύο κλαταρισμένα ελαστικά στο 2ο σκέλος ήταν καθοριστικά για τους Τσουλόφτα-Ηλία με το καλοκουρδισμένο Citroen DS3 WRC.

Aπό τη 2η θέση γενικής «έπεσαν» τελικά στην 9η.

19 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» αυτή τη ρήση έχει πει ο Νίκολο Μακιαβέλι και την ακολούθησαν πιστά οι Μελεγκάρι-Μπαρόνε που με την τρίτη θέση που κατέλαβαν στο ράλι Κύπρου στην κατηγορία ERC2, πέρασαν πρώτοι στη βαθμολογία.

19 Ιουνίου 2017
24 Ώρες του Λε Μαν 2017

Ο φετινός αγώνας των 24 Ωρών του Λε Μαν ήταν σίγουρα ο πιο απρόβλεπτος της τελευταίας δεκαετίας.

18 Ιουνίου 2017
24 Ώρες του Λε Μαν 2017

Ο φετινός αγώνας των 24 Ωρών του Λε Μαν ήταν κυριολεκτικά ένας από τους πιο απρόβλεπτους και ανατρεπτικούς στην 85χρονη ιστορία του. 

18 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν θα φύγουν από τη Μεγαλόνησο οι Αλ Ατίγια-Μπομέλ, καθώς κέρδισαν με άνεση οδηγώντας το λευκό Ford Fiesta R5 το ράλι Κύπρου, 4ος γύρος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

18 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου-1ο σκέλος

Το ράλι Κύπρου όσο και να έχει αλλάξει σε χαρακτήρα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Η σκόνη, oι σκληρές Ειδικές Διαδρομές  και η ζέστη είναι ο πονοκέφαλος των πληρωμάτων. 

17 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

Με το Mitsubishi Evo IX της Kirkos Racing House συμμετέχουν οι Ιταλοί Μελεγκάρι-Μπαρόνε στο ράλι Κύπρου.

Είναι ο δεύτερος αγώνας του ιταλικού πληρώματος με το «ελληνικό» Mitsubishi μετά το ράλι Ακρόπολις που επιμελείται η ομάδα του Λεωνίδα και Λάμπρου Κύρκου.

17 Ιουνίου 2017
Ράλι Κύπρου

Ο Πορτογάλος Μαγκαλάες μετά το ράλι Ακρόπολις όπου συμμετείχε για πρώτη φορά με τα χρώματα της εταιρίας ταχυπλόων Seajets, τα ίδια χρώματα θα φιγουράρουν και στο ράλι Κύπρου στις επιφάνειες του Skoda Fabia R5.