Racing

18 Μαρτίου 2018
Aνάβαση Διονύσου Ενιαίο

Στον πρώτο -διπλό- αγώνα του φετινού Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSI ο Μίλτος Κύρκος ήταν ο νικητής και στα δύο περάσματα, κάνοντας έναν πολύ ωραίο δώρο στον εαυτόν του καθώς γιόρτασε τα 33 του χρόνια (όσα και τα χρόνια του Χριστού).

18 Μαρτίου 2018
Γκραν Πρι Κατάρ

Το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 άρχισε με το Γκραν Πρι του Κατάρ στη φωτισμένη πίστα του Losail.

18 Μαρτίου 2018
Γκραν Πρι Αυστραλίας

Όλα έτοιμα λοιπόν για το φετινό κύκλο των παραστάσεων της Formula 1 με την αυλαία να ανοίγει την Κυριακή 25 Μαρτίου από το Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.  Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τα πολύχρωμα μονοθέσια να φέρουν το σύστημα προστασίας Halo πέριξ του κόκπιτ.

17 Μαρτίου 2018
Γκραν Πρι Κατάρ, κατατακτήριες δοκιμές

Οι κατακτήριες στην πίστα του Losail στο Κατάρ ξεκίνησαν με το Q1 στο οποίο συμμετέχουν οι μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Από αυτή τη διαδικασία οι δύο πιο γρήγοροι οδηγοί είναι και αυτοί που παίρνουν το εισιτήριο για το Q2, εκεί που αναμετρώνται οι πιο δυνατοί συνδυασμοί.

17 Μαρτίου 2018
Ανάβαση Διονύσου

Στη θρυλική διαδρομή των 5.5 χλμ. άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος αναβάσεων με την ανάβαση Διονύσου.

17 Μαρτίου 2018
Βαλεντίνο Ρόσι

Ξεκινάει το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018 και λίγο πριν οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου πάρουν τη θέση τους στο grid για τον πρώτο αγώνα στην πίστα του Losail στο Κατάρ ο πιο διάσημος μεταξύ των αναβατών και έναςς από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία του θεσμού υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

17 Μαρτίου 2018
McLaren

Μία από τις μεγαλύτερες όσον αφορά την ασφάλεια και σίγουρα η πιο ορατή από τις αλλαγές της Formula 1 για το πρωτάθλημα του 2018 είναι η τοποθέτηση του halo πάνω από το κεφάλι των οδηγών.

16 Μαρτίου 2018
Skoda Fabia 1.2 TSI

Για δεύτερη χρονιά διεξάγεται το Ενιαίο με τα Skoda Fabia που φέτος «βιταμινώθηκαν» κατά 15 περίπου ίππους λόγω της νέας μονάδας που έφερε η Kosmocar και διέθεσε στους αγωνιζομένους.  

15 Μαρτίου 2018
Ανάβαση Διονύσου 17-18 Μαρτίου 2018

Όλα είναι έτοιμα για την 1η ανάβαση της χρονιάς, τη θρυλική ανάβαση Διονύσου που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ικανοποιητικός για να «μαζέψει» τους φίλους των αγώνων στη διαδρομή της Αττικής των 5,5 χλμ.

14 Μαρτίου 2018
BMW

Στην πίστα του Losail στο Κατάρ ξεκινάει την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωτάθλημα του MotoGP και το αυτοκίνητο ασφαλείας θα προέρχεται και πάλι από την BMW. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη M5 η οποία για την περίσταση έχει δεχτεί κάποιες αλλαγές.

14 Μαρτίου 2018
Volkswagen

Μπορεί να μη βλέπουμε το όνομα της Volkswagen στη Formula 1 αν και έχουν ακουστεί πολλές φορές φήμες σχετικά με την είσοδό της στο άθλημα οι οποίες, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, στη Foarmula 3 η παρουσία της είναι πολύ έντονη αφού αποτελεί τον έναν από τους δύο προμηθευτές κινητήρων του

13 Μαρτίου 2018
Φερνάντο Αλόνσο

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλόνσο είπε ότι κάποια στιγμή σκεφτόταν να σταματήσει την εμπλοκή του στη Formula 1 στο τέλος της σεζόν του 2017 ώστε να αφιερωθεί αποκλειστικά στην επίτευξη του triple crown.

13 Μαρτίου 2018
Χρήστος Κουντουράκης

Ο Χρήστος Κουντουράκης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο, που την αντιμετώπιζε με δύναμη, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

12 Μαρτίου 2018
Ανάβαση Διονύσου 17-18 Μαρτίου

Παράταση για τη δήλωση συμμετοχής στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, ανάβαση Διονύσου 17-18 Μαρτίου,  δόθηκε έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 13 Μαρτίου.

12 Μαρτίου 2018
Ράλι Μεξικού

Οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος στο ράλι Μεξικού. Έτσι οι αγωνοδίκες παρατηρώντας και ξαναπαρατηρώντας το video με τα στιγμιότυπα από την power stage, την τελευταία Ειδική Διαδρομή του ράλι Μεξικού, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που ο Οζιέ έστριψε το τελευταίο “S” .

12 Μαρτίου 2018
Άιρτον Σέννα

Το όνομα Άιρτον Σένα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουν τον Βραζιλιάνο οδηγό της Formula 1 και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θεωρούν τον καλύτερο οδηγό που πέρασε ποτέ από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

11 Μαρτίου 2018
Ράλι Μεξικού

Τελικά ο αγώνας «ολοκληρώθηκε» στην 14η Ειδική Διαδρομή όταν ο Λεμπ πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη αντιμετώπισε κλατάρισμα στο μπροστινό αριστερό τροχό του Citroen C3 WRC που τον έριξε 5ο.

11 Μαρτίου 2018
Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες δοκιμές στη Βαρκελώνη

Οι δύο 4ήμερες επίσημες δοκιμές όλων των ομάδων που συμμετέχουν φέτος στη Formula 1 πριν από την έναρξη σεζόν ολοκληρώθηκαν στη Βαρκελώνη. 

11 Μαρτίου 2018
Ράλι Μεξικού

Η συμμετοχή των Λεμπ - Ελενά με το Citroen C3 WRC στον 3ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος -πρώτος σε χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές- ανέβασε το ενδιαφέρον στα ύψη. 

7 Μαρτίου 2018
Ελληνικοί αγώνες

Σε ανακοινώσεις προέβη η ΟΜΑΕ σε σχέση με το πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί λόγω των αναβολών των πρώτων αγώνων για το 2018.