Είστε εδώ

Αγώνες

19 Οκτωβρίου 2017
Volkswagen Motorsport

Η Volkswagen επιστρέφει στη φημισμένη ανάβαση του Κολοράντο Πάικς Πικ μετά από 30 χρόνια με στόχο να καταρρίψει το ρεκόρ με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα που σημείωσε ο Μίλεν το 2016 με χρόνο 8’ 57’’.118. 

19 Οκτωβρίου 2017
Aνάβαση Καστανιάς

Η τελευταία παράσταση του έργου «πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων 2017» διεξάγεται 21-22 Οκτωβρίου στην Καστανιά στην περιοχή της Κοζάνης και διοργανώνεται από το τοπικό σωματείο.  Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χλμ.

18 Οκτωβρίου 2017
2ου Dirt Games ΑΣΜΑ

Στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου ενόψει του 2ου Dirt Games ΑΣΜΑ που διοργανώνεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) με την πολύτιμη βοήθεια του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (

18 Οκτωβρίου 2017
Γιάννης Περιστεράς

Για ότι κάνεις χρειάζεται και τύχη. Σημαντικός παράγοντας που ο 12χρονος  Γιάννης Περιστεράς  δεν είχε κατά τη διάρκεια της επιλογής του Red Bull MotoGP Rookies Cup για το 2018.

17 Οκτωβρίου 2017
5ο Athens Rally Sprint - Άγιος Μερκούριος

Το 5ο Athens Rally Sprint που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το  Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών στην περιοχή, ορίσθηκε νέα ημερομηνία για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. 

17 Οκτωβρίου 2017
Honda

Η Honda, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είναι στενά συνδεδεμένη με το μαγικό κόσμο των αγώνων, τόσο στα αυτοκίνητα, όσο και στις μοτοσυκλέτες.Από την αρχή σχεδόν της ιστορίας της οι αγώνες ήταν από τα πρωτεύοντα κεφάλαια καθώς ο ιδρυτής της Honda, ΣοϊχίροΧόντα είχε πάθος με την ταχύτητα και τους

17 Οκτωβρίου 2017
Πανελλήνιο πρωτάθλημα regularity ΦΙΛ.Π.Α. 2018

Στο εντευκτήριο της ΦΙΛΠΑ, έγινε η πρώτη συνάντηση των 7 "σωματείων" μελών της Ελληνικής ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α. που ανέλαβαν να διοργανώσουν το "πανελλήνιο πρωτάθλημαregularity ΦΙΛ.Π.Α. 2018".

15 Οκτωβρίου 2017
Ιστορικό Ράλι της Ελλάδας

Στη Λάρισα έπεσε η αυλαία του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος με το Ιστορικό ράλι της Ελλάδος, ένα πολύ-ράλι που προσμετρούσε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και για το αντίστοιχο των ιστορικών  που τελικά δεν προσμέτρησε αφού δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. 

15 Οκτωβρίου 2017
Rally due Valli

Στην περιοχή της Βερόνα εξελίχθηκε η τελευταία παράσταση του έργου «Ιταλικό πρωτάθλημα ράλι» με τον αγώνα των «Δύο Κοιλάδων»(due Valli) με 16 ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές. 

14 Οκτωβρίου 2017
Ιστορικό ράλι της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε το 1ο σκέλος του ιστορικού ράλι της Ελλάδας που διεξάγεται στη Λάρισα με τους Τσολακίδη-Δήμο με το Skoda Fabia R5 (φωτογραφία) να προηγούνται της γενικής κατάταξης, έχοντας κερδίσει και τις 4 ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές του 1ου σκέλους. 

14 Οκτωβρίου 2017
Γιάννης Περιστεράς

Ο 12χρονος Γιάννης Περιστεράς ολοκλήρωσε την αγωνιστική προετοιμασία του στην πίστα των Σερρών εν όψει του παγκόσμιου τελικού Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα διεξαχθεί στην Αλμερία.      

13 Οκτωβρίου 2017
38o ράλι Παλάδιο

Το σωματείο  START LINE ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 38ου Ράλι Παλάδιο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου με επίκεντρο το Λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό του το νυχτερινό δεύτερο σκέλος του.

12 Οκτωβρίου 2017
Φθινοπωρινή Πλοήγηση

Έτσι λένε οι στίχοι του τραγουδιού, έτσι λένε και τα 20 πληρώματα που συμμετείχαν στη Φθινοπωρινή Πλοήγησή που διοργάνωσε η Α.Λ.Α.

11 Οκτωβρίου 2017
Ράλι Μαρόκου

Ο οδηγός από το Κατάρ Αλ Ατίγια με συνοδηγό τον Μπομέλ είναι ο νικητής του ράλι Μαρόκου, της τελευταίας επίσημης δοκιμής πριν την μεγάλη περιπέτεια του Ντακάρ αρχές του νέου χρόνου.

10 Οκτωβρίου 2017
Iστορικό Ράλι της Ελλάδας

Παράσταση τίτλου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι το σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου στη Λάρισα μεταξύ Τσολακίδη-Δήμου με το Skoda Fabia R5 (φωτογραφία) και των Μπαντούνα- Σούκουλη με Mitsubishi Lancer EVO VI.

10 Οκτωβρίου 2017
2ο Dirt Games

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) διοργανώνει το 2ο Dirt Games.

Ένας αγώνας για χωμάτινες φόρμουλες που προσμετρά Dirt Games Challenge.

10 Οκτωβρίου 2017
Only for women - Rebelle Rally

Από την Καλιφόρνια στη Νεβάδα σε διάστημα μιας εβδομάδας μέσω των ερήμων καλύπτοντας 2.000 χλμ. κυρίως σε off-road διαδρομές. 

Αυτό είναι το ράλι αποκλειστικά για γυναίκες, σε δύσκολες διαδρομές με οδήγηση εκτός δρόμου σε μεγάλες αποστάσεις, και πλοήγηση με παραδοσιακούς τρόπους.

10 Οκτωβρίου 2017
Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα-Ράλι Λετονίας

Aυτό είναι το κύπελλο που θα απονεμηθεί στην επίσημη απονομή βραβείων της FIA στους Καγιετάνοβιτς-Μπαράν, ως πρωταθλητές Ευρώπης για το 2017. 

9 Οκτωβρίου 2017
Τατόι-Πρωτάθλημα ταχύτητας

Οι πύλες του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Τατόι, άνοιξαν για να υποδεχτούν τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας  μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. 

9 Οκτωβρίου 2017
Τατόι, πρωτάθλημα Ενιαίου

Ο διπλός αγώνας του Ενιαίου με τα Skoda Fabia στο στρατιωτικό αεροδρόμιο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις καθώς είχε συναγωνισμό, θέαμα, ταχύτητα. 

Ο Νίκος Ζάχος ήταν ο νικητής και στους δύο αγώνες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.