Όλα τα άρθρα

19 Φεβρουαρίου 2018
Kartodromo - Αφίδναι

Ήταν μια πραγματική ανοιξιάτικη μέρα στην πίστα kartodromo στην περιοχή των Αφιδνών.

Παρακολουθήσαμε την τελευταία -θεωρητικά- δοκιμή πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου.

19 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας-JWRC

Στο «ενιαίο» με τα Ford Fiesta R2 υπήρχε μια σουηδική μονομαχία μεταξύ Ράντστρομ και Μπέρκβιστ.

Στην αρχή την κούρσα την οδηγούσε ο Μπέργκβιστ, αλλά στη συνέχεια πήρε την πρωτοπορία ο Ράντστρομ για να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τρίτο τον Τάνερτ. 

18 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας-WRC2

Άλλα ήταν τα φαβορί στην κατηγορία WRC2 με τα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5 και άλλος πήρε τη νίκη. 

18 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας

Η τελευταία πράξη του έργου στο χιονισμένο ράλι Σουηδίας δεν έφερε ανακατατάξεις σε ο,τι αφορά τις θέσεις στο βάθρο με τους Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όπως οι προβολείς είναι στραμμένοι στην επίδοση των Μπριν-Μάρτιν που έφεραν το Citroen C3 WRC

18 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας-Power Stage

Οι Λάπι-Φερμ με Toyota Υaris WRC ήταν οι ταχύτεροι στην τελευταία Ειδική Διαδρομή του αγώνα, την power-stage μήκους 9,56 χλμ., που δίνει έξτρα βαθμούς στους πέντε ταχύτερους (5/4/3/2/1).

18 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας-2ο σκέλος

Το αφράτο χιόνι έπαιξε και πάλι το ρόλο του στο 2ο σκέλος του ράλι Σουηδίας με τον Νεβίλ να καρπούται το ότι ξεκινούσε πολύ πίσω στις Ειδικές Διαδρομές έναντι του Οζιέ που ήταν ο δεύτερος οδηγός που ξεκινούσε τις Ειδικές Διαδρομές. 

17 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας – Colin McRae crest

Στην 11η Ειδική Διαδρομή υπάρχει ένα άλμα που είναι αφιερωμένο στον Κόλιν Μακρέι. Εκεί έχουν τοποθετηθεί ενδείξεις με μέτρα ώστε να γνωρίζουν οι θεατές ποιος οδηγός έκανε το μεγαλύτερο άλμα.

17 Φεβρουαρίου 2018
Porsche

Πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι η νέα γενιά της Porsche 911 GT3 θα εγκατέλειπε τον ατμοσφαιρικό της κινητήρα και το χειροκίνητο κιβώτιο για χάρη του τούρμπο και του αυτόματου κιβωτίου προς απογοήτευση των σκληροπυρηνικών οπαδών της μάρκας όμως φαίνεται ότι οι Γερμανοί το ξανασκέφτονται.

17 Φεβρουαρίου 2018
BMW

Το αγωνιστικό τμήμα της BMW τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε αναβρασμό λόγω της πυρετώδους προετοιμασίας του αυτοκινήτου με το οποίο θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) και στο πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

17 Φεβρουαρίου 2018
Kia

Η Kia έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τη νέα γενιά του Ceed και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι εκτός από τα κινητήρια σύνολα βενζίνης και πετρελαίου διαθέσιμο θα είναι και ένα ήπιο υβριδικό το οποίο θα λειτουργεί στα 48 Volts, τεχνολογία που είναι σπάνια σε μοντέλο αυτής της κατηγορίας.

17 Φεβρουαρίου 2018
Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) άλλαξε την ημερομηνία ενός από τους αγώνες προκειμένου να μη συμπίπτει με το πρόγραμμα της Formula 1.

17 Φεβρουαρίου 2018
McLaren MCL33

Σίγουρα το επιτελείο της McLaren είχε αρκετή αγωνία μέχρι να ακούσει τις πρώτες μελωδίες από το νέο κινητήρα του μονοθέσιου MCL33.

17 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας -2ο σκέλος

Ο  Χένινγκ Σόλμπεργκ με το πορτοκαλί Ford Fiesta WRC θα είναι αυτός που θα εισερχεται πρώτος στις Ειδικές Διαδρομές του 2ου σκέλους.

Θα τον ακολουθούν, οι Οζιέ, Εβανς, Μικ, Τάνακ, Λάτβαλα, Λάπι, Σουνίνεν, Όστμπεργκ, Μπριν, Πάντον, Μίκελσεν και Νεβίλ.

17 Φεβρουαρίου 2018
Porsche Cayenne

Σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο βρίσκεται ο νέος «εκθεσιακός χώρος» της Porsche, καθώς έχει στηθεί στις γαλλικές Άλπεις.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα κανονικό κτίριο, αλλά για ένα μεγάλο διαφανές θόλο που ονομάζεται “pop-up store”, μέσα στον οποίο η Porsche έχει τοποθετήσει τη νέα Cayenne.

17 Φεβρουαρίου 2018
Dyson

Η Dyson είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Βρετανία σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρικές σκούπες και προ καιρού είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο σύμφωνα με την αρχική παρουσίαση θα παρουσιαζόταν το 2020 και θα χρησιμοποιούσε μπαταρίες στερεάς κατάστασης (sol

17 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας – 1ο σκέλος

Σε ένα πολύ δύσκολο πρώτο σκέλος του ράλι Σουηδίας με 7 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 140 χλμ. τρία Hyundai i20 WRC βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

17 Φεβρουαρίου 2018
Άρχισαν τα όργανα και μαζί τα προβλήματα

Πριν καλά καλά αρχίσει η αγωνιστική σεζόν για το 2018 η πρώτη αναβολή αγώνα και μάλιστα εντός της Αττικής είναι γεγονός.

Διαβάσετε το Δελτίο Τύπου της Α.Λ.Α. το σωματείο που θα διοργάνωνε τον αγώνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

16 Φεβρουαρίου 2018
Nissan GENERATION N

Η καινοτομία περιέχει μέσα της τη λέξη νέο, έτσι λοιπόν η Nissan γνωρίζει ότι η νέα γενιά ανθρώπων είναι αυτή που μπορεί να πάει μπροστά τον κόσμο μας.

16 Φεβρουαρίου 2018
Hyundai

Η Hyundai έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί τον φτωχό συγγενή εξ ανατολών και διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση στα αυτοκινητιστικά δρώμενα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως επιστέγασμα έρχεται η δημιουργία καθαρά σπορ εκδόσεων για την ήδη υπάρχουσα γκάμα.

16 Φεβρουαρίου 2018
Ράλι Σουηδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ράλι Σουηδίας με το σκέλος της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου να πλησιάζει προς το τέλος ύστερα από 7 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 140 χλμ.