Είστε εδώ

Auto News

Mercedes-AMG: 3D σήμα για όλους

του Σωτήριου Χάλλα

Πριν λίγο καιρό η Mercedes-Benz έκανε διαθέσιμη στους κατόχους των μοντέλων της τη δυνατότητα να αλλάξουν το έμβλημα της εταιρείας στη μάσκα των αυτοκινήτων τους με άλλο που θα ήταν φωτιζόμενο.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το φωτιζόμενο σήμα,  η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει και αυτή τη φορά δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των AMG μοντέλων της φίρμας να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα το οποίο θα προβάλλει σε 3D το νέο σήμα της AMG.

Το νέο σήμα που επελέγη για την AMG δεν είναι τυχαίο αλλά δείχνει τους ακρογωνιαίους λίθους της φίρμας. Στο μισό σήμα απεικονίζεται μια μηλιά η οποία συμβολίζει το Affalterbach της Γερμανίας, το μέρος όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της AMG. Το άλλο μισό δείχνει ένα έκκεντρο, μια βαλβίδα και ένα ελατήριο βαλβίδας τα οποία συμβολίζουν την συναρμολόγηση κινητήρων.

Εκτός από το σήμα της AMG για τους κατόχους των αντίστοιχων μοντέλων η Mercedes-Benz δίνει τη δυνατότητα και στους κατόχους απλών εκδόσεων να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα καινούριο το οποίο θα προβάλλει το αστέρι της Mercedes στην επιφάνεια του δρόμου όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές ώστε να αναβαθμίζουν και αυτοί την αισθητική του αυτοκινήτου τους.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αμπου Ντάμπι

Το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι πρωτομπήκε στο καλεντάρι της Formula 1 το 2009.

Renault

Για όλους μας υπάρχουν κάποιες αξέχαστες στιγμές στη ζωή. Ο αρραβώνας είναι μία από αυτές. Η οδήγηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου της Formula 1 σίγουρα είναι ακόμα μία. Αυτό το ζευγάρι, όμως, κατάφερε να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα.

Toyota Mirai

Η Toyota ακολουθεί με πάθος τις νέες τεχνολογίες που έχουν να κάνουν και με την προστασία του περιβάλλοντος.

Liberty Media

Από τότε που η Liberty Media ανέλαβε τη Formula 1, η εταιρεία εξέφρασε την πρόθεσή της να επεκτείνει τον αριθμό των αγώνων και να προσθέσει περισσότερες πίστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Porsche

Ένα σημαντικό γεγονός καταγράφηκε για την Porsche στις 3 Αυγούστου του 1962, το οποίο μάλλον δεν το γνωρίζετε.

Στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ το χρονόμετρο σταμάτησε στα 8:47.20 για την Porsche 804 στο πλαίσιο των προκριματικών για το Γκραν Πρι Γερμανίας.

Ανάκληση αερόσακων Takata

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εργάζονται για την ανάκληση των οχημάτων που είναι εφοδιασμένα με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς δεν έχει γίνει ακόμα.

3ος Αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας

Τελικά δεν γνωρίζουμε εάν ζούμε μια φαρσοκωμωδία με τους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου ή όχι.

Την ίδια ημερομηνία που στο Βόλο διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου ασφάλτου, στα Μέγαρα διεξάγεται ο 3ος αγώνας του πρωταθλήματος ταχύτητας.

Mercedes-Benz A-Class

Η Mercedes-Benz μας ανοίγει την όρεξή για τη νέα, τέταρτη γενιά της A-Class με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στη Γερμανία το βράδυ της Τετάρτης.

Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε ένα βήμα προς την εκπλήρωση του ονείρου που έχει να τρέξει στις 24 ώρες του Λε Μαν, αφού ολοκλήρωσε μία ημέρα δοκιμών με την Toyota στο Μπαχρέιν.

Νέα ηλεκτρικά μοντέλα από τη Honda

Η Honda σκοπεύει να λανσάρει μια σειρά ηλεκτρικών οχημάτων το 2022 που θα διαθέτουν γρήγορη φόρτιση.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει μια γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων που θα μπορούν να κάνουν 240 χλμ. με μία μόνο φόρτιση διάρκειας 15 λεπτών.