Είστε εδώ

Auto News

Mercedes-AMG: 3D σήμα για όλους

του Σωτήριου Χάλλα

Πριν λίγο καιρό η Mercedes-Benz έκανε διαθέσιμη στους κατόχους των μοντέλων της τη δυνατότητα να αλλάξουν το έμβλημα της εταιρείας στη μάσκα των αυτοκινήτων τους με άλλο που θα ήταν φωτιζόμενο.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το φωτιζόμενο σήμα,  η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει και αυτή τη φορά δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των AMG μοντέλων της φίρμας να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα το οποίο θα προβάλλει σε 3D το νέο σήμα της AMG.

Το νέο σήμα που επελέγη για την AMG δεν είναι τυχαίο αλλά δείχνει τους ακρογωνιαίους λίθους της φίρμας. Στο μισό σήμα απεικονίζεται μια μηλιά η οποία συμβολίζει το Affalterbach της Γερμανίας, το μέρος όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της AMG. Το άλλο μισό δείχνει ένα έκκεντρο, μια βαλβίδα και ένα ελατήριο βαλβίδας τα οποία συμβολίζουν την συναρμολόγηση κινητήρων.

Εκτός από το σήμα της AMG για τους κατόχους των αντίστοιχων μοντέλων η Mercedes-Benz δίνει τη δυνατότητα και στους κατόχους απλών εκδόσεων να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα καινούριο το οποίο θα προβάλλει το αστέρι της Mercedes στην επιφάνεια του δρόμου όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές ώστε να αναβαθμίζουν και αυτοί την αισθητική του αυτοκινήτου τους.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Renault

Το Renault Zoe είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης στην Ευρώπη και τώρα η γαλλική εταιρεία το ανανέωσε προσφέροντάς του περισσότερη δύναμη και κατά συνέπεια καλύτερες επιδόσεις χωρίς όμως να επηρεαστεί η αυτονομία.

Ford

Στην ταχύτερη εξοικείωση των γυναικών στη Σαουδικής Αραβίας πίσω από το τιμόνι συμβάλει η Ford σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Effat.

Ferrari

Όταν αναφέρεσαι σε κάποιο μοντέλο της Ferrari, το αίμα κυλάει πιο γρήγορα στις φλέβες σου.

Volkswagen Polo 1.0 TSI

Σε μια μελαγχολική πόλη, όπως είναι η χειμερινή και βροχερή Αθήνα, το πορτοκαλί Volkswagen Polo που βλέπετε στις φωτογραφίες δίνει χρώμα.

Citroen

Η Citroen ετοιμάζει τη νέα γενιά της C5 και κάνει κάποιες πολύ φιλόδοξες δηλώσεις, όπως ότι θα επανεφεύρει την κατηγορία των sedan.

Lexus

Αρκετή ώρα θα περάσουν οι επισκέπτες στο περίπτερο της Lexus που θα βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης, καθώς θα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα εκθέματα.

Kia

Πριν λίγες μέρες η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου  Ceed και αποκάλυψε ότι η επίσημη παρουσίαση της τρίτης γενιάς του μικρομεσαίου από τη Νότια Κορέα θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης που θα γίνει τον Μάρτιο.

Volvo ΧC40

Προσθήκη στη γκάμα βενζινοκινητήρων του XC40 πραγματοποίησε η Volvo, ενώ η κίνηση της αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία.

Skoda Karoq

Το Karoq είναι η καινούργια πρόταση της Skoda στα μεσαία SUV. Με την παρουσίαση του Karoq το ιδιαίτερο σχεδιαστικά Υeti παίρνει αναγκαστικά τον δρόμο που οδηγεί στο μουσείο της Skoda.

Η αισθητική του Karoq είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν του Yeti και ακολουθεί τη γραμμή Kodiaq.

Volkswagen Ι.D. Vizzion Concept

Το τέταρτο μέλος στην οικογένεια των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Ι.D. της Volkswagen θα προστεθεί τον ερχόμενο Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, όπου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.