Ηonda: Ανακαλούνται 6.048 CR-V στην Ελλάδα

16 Φεβρουαρίου 2021

Honda

Ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων ξεκινάει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στη χώρα μας. Η εν λόγω ανάκληση αφορά συνολικά 6.048 CR-V, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από το Νοέμβριο του 2001 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2006.

Η ανάκληση των ιαπωνικών crossover θα πραγματοποιηθεί, ώστε να αντικατασταθεί ο κεντρικός διακόπτης των ηλεκτρικών παραθύρων που βρίσκεται από την πλευρά του οδηγού.

Πιο αναλυτικά, η Honda εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται ο κεντρικός διακόπτης των ηλεκτρικών παράθυρων λόγω ακατάλληλης μόνωσης, να παρουσιάσει δυσλειτουργία από εισροή υδάτων στο εσωτερικό του.

 

Suzuki: Ανακαλούνται 3.202 Vitara και SX4 S-Cross στην Ελλάδα

 

Αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει βραχυκύκλωμα ή την υπερθέρμανση του με κίνδυνο ανάφλεξης. Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210-3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 16 Φεβρουαρίου 2021

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Έρχεται ηλεκτρικό SUV της smart με 270 άλογα και 500χλμ. αυτονομία

Έρχεται ηλεκτρικό SUV της smart με 270 άλογα και 500χλμ. αυτονομία

Mercedes και Geely δηλώνουν σχεδόν έτοιμες να παρουσιάσουν ένα concept (το πρώτο της συνεργασίας τους) το οποίο θα είναι ουσιαστικά το επόμενο smart και πρώτο SUV της μάρκας. Η παραγωγή του θα γίνεται στην Κίνα και ενώ το concept car θα μας δώσει μία ιδέα σε λίγους...

Διαβάστε Περισσότερα
Jeep: Οι Τσερόκι δε θέλουν το Cherokee. Τι λέει η εταιρεία;

Jeep: Οι Τσερόκι δε θέλουν το Cherokee. Τι λέει η εταιρεία;

Οι Τσερόκι, μία από τις πιο γνωστές αυτόχθονες φυλές της Αμερικής, πρόσφατα έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση ότι ενοχλούνται από τη χρήση του ονόματος της φυλής τους, ως ονομασία για τα μοντέλα της Jeep. Σε απάντηση αυτής της ανακοίνωσης ο Carlos Tavares, πρόεδρος της...

Διαβάστε Περισσότερα
Κι όμως, ανακαλούνται και Lamborghini για αστοχία υλικού!

Κι όμως, ανακαλούνται και Lamborghini για αστοχία υλικού!

Ακόμα και οι πανάκριβες Lamborghini Aventdor SVJ καμιά φορά πέφτουν «θύματα» αστοχίας υλικού. Πιο συγκεκριμένα, 221 συνολικά μοντέλα παραγωγής από 4 Ιουλίου  του 2018 μέχρι και 15 Ιανουαρίου 2021 ανακαλούνται από την εταιρία για πρόβλημα στα πλαστικά μέρη του μεντεσέ...

Διαβάστε Περισσότερα