Η Volkswagen συνεχίζει τη μετατροπή της Αστυπάλαιας σε έξυπνο και αειφόρο νησί

21 Ιουλίου 2021

Αστυπάλαιας

Την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ηλεκτροκίνηση είχαν οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούν από κοινού το ελληνικό κράτος και ο όμιλος Volkswagen, για τη δημιουργία ενός “έξυπνου και αειφόρου” νησιού.

Οι κάτοικοι, λοιπόν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν test drive τρία ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen για διάστημα τριών ημερών. Πρόκειται για τα e-up!, ID.3 και ID.4.

Η ηλεκτρική μετάλλαξη της Αστυπάλαιας ξεκίνησε!

 

Μεγάλο ποσοστό των κατοίκων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με πολλούς από αυτούς να έχουν απορίες τις οποίες εξέφρασαν στους ανθρώπους της Kosmocar, η οποία διοργάνωσε το test drive.

Εκτός από το test drive τις ίδιες μέρες έγινε ακόμα μία ενέργεια για τον εξηλεκτρισμό του νησιού. Παραδόθηκε ένας στόλος ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις εταιρείες ενοικίασης που δραστηριοποιούνται στην Αστυπάλαια. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η ποιότητα του αέρα στην περιοχή, ενώ και οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σε περίπτωση που δεν έχει τύχει να βρεθούν ξανά πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος με μπαταρία.

Εκτός των αυτοκινήτων πλέον στους δρόμους της Αστυπάλαιας θα κυκλοφορούν και δύο νέα ηλεκτρικά scooter SEAT MÓ 125, τα οποία θα χρησιμοποιούν η αστυνομία του νησιού.

Περιμένουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σε αυτή την πολύ ωραία δράση που έχει ξεκινήσει στο νησί των Δωδεκανήσων.

Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 21 Ιουλίου 2021

Ford MACH-E

BP

Υπουργείο Υγείας

Λουξ

Hellenic Petroleum EKO

Hellenic Petroleum

EKO

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ford MACH-E

BP

Υπουργείο Υγείας

Λουξ

Hellenic Petroleum EKO

Hellenic Petroleum

EKO

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Φουλ για βραβείο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Φουλ για βραβείο

Ανάμεσα σε 6 αεροδρόμια σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο, Καζακστάν, Νέα Ζηλανδία, και Φιλιππίνες βρίσκεται και το «Ελ. Βενιζέλος» διεκδικώντας το πολύ σημαντικό βραβείο “Prix Versailles Airports 2021”. Ο Δ.Α.Α συμμετέχει λόγω της της νέας πτέρυγας στο νότιο άκρο του τερματικού...

Διαβάστε Περισσότερα
Κόβει μαχαίρι το τσιγάρο στους εργαζόμενους της η Skoda

Κόβει μαχαίρι το τσιγάρο στους εργαζόμενους της η Skoda

Μια από τις βλαπτικές για την υγεία του ανθρώπου συνήθειες είναι το κάπνισμα, το οποίο ευθύνεται για πολλές ασθένειες. Η Skoda λοιπόν θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων της, αποφάσισε να τους απαγορεύσει εντελώς το κάπνισμα, σε όλους τους χώρους των...

Διαβάστε Περισσότερα
50 χρόνια Kosmocar. Όλη η ιστορία σε ένα πολυτελές λεύκωμα

50 χρόνια Kosmocar. Όλη η ιστορία σε ένα πολυτελές λεύκωμα

Το 1970 ξεκίνησε η παρουσία της Kosmocar στη χώρα μας υπο τον Ιωάννη Μανδύλα, αντιπροσωπεύοντας τα αυτοκίνητα της Volkswagen. Σήμερα, κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar στην οποία ηγούνται οι Βασίλειος Μανδύλας και Λιάνα Μανδύλα, πέρα από τη Volkswagen...

Διαβάστε Περισσότερα