Μετά τους αθλητές του Χόλιγουντ που επένδυσαν στην ομάδα Formula 1 της Alpine, στον «χορό» μπήκαν πλέον και διάσημοι αθλητές.
Ήταν τον περασμένο Ιούνιο όταν η μητρική εταιρεία του Renault Group ανακοίνωσε την πώληση του 24% της Alpine. Την επένδυση έκανε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, μαζί με τον συνεργάτη του, Ρομπ ΜακΈλινεϊ και ένα γκρουπ επενδυτών (Otro Capital, RedBird Capital Partners και Maximum Efforts). Έδωσαν 200 εκατομμύρια ευρώ και μπήκαν δυναμικά και στον χώρο της Formula 1, μετά από αυτόν του ποδοσφαίρου, με τη Ρέξαμ.
Πλέον, όμως, η Otro Capital ανακοίνωσε τα ονόματα και άλλων «αστέρων» του αθλητισμού που συνέβαλαν στην αγορά των 200 εκατομμυρίων. Ένα από τα πιο γνωστά είναι αυτό του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και συμπαίκτη του Κώστα Τσιμίκα, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ!
Ο γκόλφερ Ρόρι Μακλρόι, συνένβαλε, επίσης, όπως και ο Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Άντονι Τζόσουα, και ο ποδοσφαιριστής της ιαπωνικής Βίσελ Κόμπε, πλέον, Χουάν Μάτα (παλαιότερα παίκτης της Τσέλσι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας).
Στην αγορά του μεριδίου της Alpine επένδυσαν ακόμη οι άσοι του αμερικανικού φούτμπολ Πάτρικ Μαχόμες και Τράβις Κέλσι, όπως και ο Ρότζερ Έρενμπεργκ, ιδρυτής της Eberg Capital.
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ηγηθώ μιας ομάδας επενδυτών και θα ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Patrick και την ομάδα της Otro Capital σε αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα με την Alpine F1», δήλωσε ο Κέλσι στο F1.com. «Το κοινό μας πάθος για τελειότητα και καινοτομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της συνεργασίας»