BLINK CHARGING HELLAS: Νέο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε έξι περιοχές της Αττικής

Ιαν 25 2021

Η Blink Charging Hellas, σε συνεργασία με την Globalsat και την Praktiker Hellas, προσφέρει στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σευπηρεσίες φόρτισης υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας. Στα,έξι καταστήματα του δικτύουτης Praktiker στην Αττική, οι οδηγοί, μπορούν εύκολα να φορτίσουν το ηλεκτροκίνητο όχημά τους.

Η Blink Charging Hellas, η Praktiker Hellas και η Globalsat, κορυφαίες εταιρείες στονκλάδοτης ηλεκτροκίνησης, του DIY & Home Improvement,της διανομής προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, αντίστοιχα, προχωρούν σε αυτή τη συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Έτσι, ηBlinkChargingHellas αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των σταθμών φόρτισης που τοποθετήθηκαν σταέξι καταστήματα της Praktiker στο Νομό Αττικής και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

•           Praktiker Παλλήνης,

•           Praktiker Ελληνικού,

•           Praktiker Μάνδρας,

•           Praktiker Μεταμόρφωσης,

•           Praktiker Αγίας Βαρβάρας και

•           Praktiker Ταύρου.

Όλα τα σημεία διαθέτουν από ένα (1) σταθμό φόρτισης AC 2Χ22 (με δύο θέσεις φόρτισης), με εξαίρεση τοPraktiker Ταύρου όπου τοποθετήθηκαν δύο (2) σταθμοί AC 2×22 (με συνολικά 4 θέσεις φόρτισης), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. Οι σταθμοί φόρτισης της Blink είναι δημόσιας χρήσης με ελεύθερη πρόσβαση, προς όλους τους επισκέπτεςτων καταστημάτων της Praktiker Hellas, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

H Praktiker Hellas επενδύει στην ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Hσυνεργασία με τηνBlinkChargingHellas, βασίζεται στη δημιουργίασταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στασημεία όπου ηεταιρία διαθέτει καταστήματα, στηρίζοντας μ΄ αυτό τον τρόπο την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εκσυγχρονισμό της χώρας,ώστε η ηλεκτροκίνηση να ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η Globalsat έχει εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης, με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της και να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της BlinkChargingHellas, της εταιρίας που οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

BLINK CHARGING HELLAS δήλωση για συνεργασία:

Ο κος Γιάννης Παπατσίρος, υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου της Blink Charging Hellas δήλωσε: «Η Blink Charging Hellas συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της δυναμικά έχοντας στο πλευρό της σημαντικούς συνεργάτες και μεγάλους Ομίλους. Βασικός μας στόχος από την αρχή της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο υποδομών φόρτισης που θα εξυπηρετεί πρώτα από όλα τους οδηγούς και θα τους παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και τη σιγουριά ότι δεν θα μείνουν ποτέ στον δρόμο. Ήδη μέχρι σήμερα απαριθμούμε περισσότερα από 140 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα με ρεκόρ εγκατάστασης τους τελευταίους 2 μήνες. Το δίκτυο μας θα συνεχίσει να πυκνώνει και να αναπτύσσεται με την υποστήριξη τόσο της Globalsat ως εμπορικός αντιπρόσωπος πλέοντηςBlink στην Ελλάδα και φυσικά μέσω της συνεργασίας με τηνPraktikerHellas,όπου ο τελικός καταναλωτής-χρήστης θα μπορεί να φορτίσει το ηλεκτρικό του όχημα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αγορές του στα συγκεκριμένα καταστήματα.»

PRAKTIKER HELLAS δήλωση για συνεργασία:

Ο κος Ιωάννης Μποζοβίτης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τις δύο κορυφαίες εταιρείεςBlinkChargingHellas και Globalsat και τις ευχαριστούμε θερμά για την αμοιβαία εμπιστοσύνη.Η ηλεκτροκίνηση είναι εξαιρετικά ωφέλιμη και στην Praktiker Hellas μέριμνά μας πάντοτε είναι να παίρνουμε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον με οικολογικό αποτύπωμα, αλλά και να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες εξελίξεις με αμεσότητα.Έτσι, από την αρχή αγκαλιάσαμε το συγκεκριμένο εγχείρημα, δίνοντας μ’αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους οδηγούς της Αττικής να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο σε 6 διαφορετικά σημεία. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, υποστηρίζοντας έμπρακτα όσους επιλέγουν αυτού του είδους τα οχήματα. Τέλος, η καινοτομία αυτή έρχεται να προστεθεί στην τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και λύσεων που παρέχουμε εδώ και 30 χρόνια ως εταιρία.»

GLOBALSAT δήλωση για συνεργασία:

Ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat δήλωσε σχετικά: «Tα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ, δεκάδες μοντέλα διατίθενται στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα επιδοτούνται κιόλας από το κράτος. Tο επόμενο χρονικό διάστημα οιιδιωτικές εταιρείες και οι Δήμοι ανά την Ελλάδα θα εγκαταστήσουν χιλιάδες σημεία φόρτισης. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά αυτή και να ενισχύσουμε το δίκτυο της Blink Charging Hellas,ως εμπορικός αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα ενισχύοντας ενεργά την αγορά της ηλεκτροκίνησης. Η συνεργασία μας με την Praktiker Hellas, σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδό μας στην αγοράκαι μας συνδέει με το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που πρωτοστατεί σε καινοτόμες πρωτοβουλίες με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του.»

Mοιραστείτε αυτό το άρθρο...
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Δημοσιεύτηκε στις: 25 Ιαν 2021

Ford of Greece

EKO

0 Σχόλια

Ford of Greece

EKO

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Μετά την Αστυπάλαια (VW) «πρασινίζει» και δεύτερο ελληνικό νησί, από την Citroen.

Μετά την Αστυπάλαια (VW) «πρασινίζει» και δεύτερο ελληνικό νησί, από την Citroen.

Φαίνεται πως η Αστυπάλαια και το μεγάλο έργο της VW για ένα πλήρως αυτόνομο και πράσινο νησί, ήταν απλά η αρχή. Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά πλέον στον παγκόσμιο χάρτη της αυτοκίνησης, καθώς και δεύτερο νησί του Αιγαίου πρόκειται να γίνει επίκεντρο πράσινης ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

“Εξοικονομώ-Αυτονομώ”, πότε ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στις 9 Δεκεμβρίου και από την περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο νέο “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”, του  οποίου  λόγω των μέτρων για τον Covid 19 η έναρξη αναβλήθηκε για 10 ημέρες, ενώ για τον ίδιο λόγο μετατέθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων ...

Διαβάστε Περισσότερα

Εurelectric και αποθήκευση ενέργειας

Οι σαφείς κανόνες, το σταθερό μακροπρόθεσμο πλαίσιο και η κατάλληλη τιμολόγηση αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη υποδομών αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε μεγάλη κλίμακα, σύμφωνα με την  Eurelectric, τον ευρωπαϊκό φορέα των εταιριών ηλεκτρισμού. Το...

Διαβάστε Περισσότερα