Απόψεις

17 Μαΐου 2019

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και τα οδικά μηχανήματα έχουν πάρει φωτιά.

Δρόμοι σκάβονται, λακκούβες «κλείνονται», πεζοδρόμια φτιάχνονται, και νέοι ασφαλτοτάπητες ρίχνονται.

Όλα αυτά για τον «σταυρό». 

9 Απριλίου 2019

Ακόμα και για τα μεταλλικά «κοστούμια» των αυτοκινήτων κάθε εποχή κυριαρχεί κάποια μόδα, την οποία, όπως φαίνεται, ακολουθούν αρκετοί κατασκευαστές. 

9 Απριλίου 2019

Πολλές φορές ανοίγω το ημερολόγιο μου για να σιγουρευτώ ότι δεν κάνω λάθος και ότι είμαστε στο 2019 κι όχι στο 1979.

Και όμως αυτό που βλέπω όταν πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες με γυρίζει χρόνια πίσω.Οι άνθρωποι ακόμη χρησιμοποιούν χαρτί, στυλό, μολύβι και γόμα. Έλεος!!!

2 Απριλίου 2019

Σε ένα από τα προηγούμενα τεύχη του  Motori Mag είχαμε επισημάνει κι εμείς από την πλευρά μας το πόσο πίσω είμαστε τελικά στην ηλεκτροκίνηση και είχαμε αναφέρει το πράδειγμα της Ρώμης κατά το πρόσφατο ταξίδι μας εκεί.

2 Απριλίου 2019

Ακόμα και για τα μεταλλικά «κοστούμια» των αυτοκινήτων κάθε εποχή κυριαρχεί κάποια μόδα, την οποία, όπως φαίνεται, ακολουθούν αρκετοί κατασκευαστές.

1 Απριλίου 2019

Η συζήτηση είχε πολύ ενδιαφέρον μεταξύ φίλων καθώς η θεματολογία είχε από πολιτικά (εκλογές βλέπετε έρχονται) αθλητικά με την είσοδο του Παναθηναϊκού στους 8 του EuroLeague και τον αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την ίδια διοργάνωση, ταξιδιωτικά (Πάσχα γαρ), ενώ δεν θα ήταν έκπληξη εάν δεν...

1 Απριλίου 2019

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, οι κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων βγήκαν στην επιφάνεια. Ήταν που ήταν οι Ελληνικοί δρόμοι σε άσχημη κατάσταση θυμίζοντας οι περισσότεροι βομβαρδισμένο τοπίο, τώρα έγιναν ακόμα χειρότεροι. 

18 Μαρτίου 2019

Ανάμικτα συναισθήματα μας άφησε το Ράλι Σπριντ Κορίνθου, το πρώτο ράλι της χρονιάς, το οποίο παρακολουθήσαμε από κοντά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα αν οι αγώνες γίνονται τελικά για τα σωματεία που τους διοργανώνουν ή για τους αγωνιζομένους. 

22 Φεβρουαρίου 2019

Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις των πολιτικών ηγετών με ένα site που το κύριο αντικείμενο του είναι το αυτοκίνητο.

Σας απαντώ ΚΑΜΙΑ αλλά και ΠΟΛΛΕΣ

22 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης που προσπαθεί να ατενίσει το μέλλον ξέπνοη από δυνάμεις και αντοχές των πολιτών της. Είναι πραγματικά να βάζει τα κλάμματα κανείς περπατώντας στους άδειους δρόμους της πόλης. Της πρωτεύουσας.

22 Φεβρουαρίου 2019

Πριν από μερικές μέρες επισκεφθήκαμε τη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου Kia ProCeed, για το οποίο θα διαβάστε τις εντυπώσεις μας στην κατηγορία test drive του motori.gr

21 Φεβρουαρίου 2019

Είναι τρομακτικά τα νούμερα των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας. Και πίσω από αυτά βρίσκονται άνθρωποι, που είτε έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματιστεί.

1 Φεβρουαρίου 2019

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Volkswagen όλο και περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν αυτοκίνητα με κινητήρες diesel. Tην ίδια στιγμή στη χώρα μας γράφεται από μερικά “παπαγαλάκια” ότι το diesel πεθαίνει. 

21 Ιανουαρίου 2019

Από το καλοκαίρι στον χειμώνα και από τον χειμώνα στο καλοκαίρι. Κάπως έτσι ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών μετακυλίει τις ημερομηνίες αλλαγής ελαστικών.

12 Ιανουαρίου 2019

Κάπως έτσι «κτίζεται το μέλλον». Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή. Ή θα προστατεύσουμε το περιβάλλον ή θα ..ζήσουμε. Η περίπτωση της αυτοκινητοβιομηχανίας θυμίζει λίγο-πολύ τις ανεμογεννήτριες.

12 Ιανουαρίου 2019

Διαβάζω στον Τύπο ότι στην Ελλάδα το 2018 πουλήθηκαν περισσότερα από 100 χιλιάδες αυτοκίνητα. Στη Φινλανδία, λέει, οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων εμφάνισαν αύξηση μεγαλύτερη του 32%. Το Εθνικό Σχέδιο για την ενέργεια δίνει κίνητρα για αγορές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. 

12 Ιανουαρίου 2019

Ο Άγγελος είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια, ενώ ο κύριος Νίκος δε γνωρίζει πως να μπαίνει στο διαδίκτυο. Τι κοινό υπάρχει μεταξύ τους; Η αγάπη τους για το αυτοκίνητο. 

11 Ιανουαρίου 2019

Η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, έφερε και πάλι στην επιφάνεια τις κακοτεχνίες των περισσότερων ελληνικών δρόμων, γεμίζοντας λακκούβες και παγίδες τις επιφάνειες. 

31 Δεκεμβρίου 2018

Το 2018 μας αποχαιρετά, μας αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα και καλωσορίζουμε το 2019.

27 Δεκεμβρίου 2018

Πώς να είναι άραγε η ιαπωνική φυλακή; High Tech φαντάζομαι… Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, οι αγορές είναι αμείλικτες, τα Δ.Σ. αδυσώπητα, οι «μέτοχοι» έτοιμοι πάντα να βγάλουν τα σπαθιά και να σε τεμαχίσουν!