Απόψεις

19 Ιουνίου 2018

Ταξιδέψαμε πρόσφατα στο Βουκουρέστι για ένα συνέδριο του ευρωπαϊκού ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest με θέμα την αυτόνομη οδήγηση και την ηλεκτροκίνηση. Οδηγώντας λοιπόν από το αεροδρόμιο «Οτοπένι» προς το κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας “πέσαμε”, λόγω της ώρας, σε μεγάλη...

1 Ιουνίου 2018

Σε μια μάχη, όπως αυτές που συνέβαιναν χιλιάδες χρόνια πριν σώμα με σώμα, κανένας πολεμιστής δεν πήγαινε χωρίς το κράνος και την πανοπλία του. 

1 Ιουνίου 2018

Εφιαλτικά σενάρια για την Αθήνα από επιστήμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Τα επόμενα χρόνια η πόλη των πέντε και περισσότερων εκατομμυρίων κατοίκων θα μεταβληθεί σε… «καμίνι» και θα ψήνεται από συνεχείς και ανυπόφορους καύσωνες, με παρατεταμένη ξηρασία!

1 Ιουνίου 2018

Σχεδόν μιάμιση φορά καλύφθηκαν οι προγραμματισμένες εκδόσεις ομολόγων την Τετάρτη της Ιταλικής Δημοκρατίας.

1 Ιουνίου 2018

Η αρχή του καλοκαιριού, το ξεκίνημα της ανεμελιάς και της εξωστρέφειας μετά τον χειμώνα των υποχρεώσεων. 

Με τι χαρά περιμέναμε αυτόν τον μήνα του χρόνου, από μαθητές ακόμα.

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονταν, σχέδια και διαδρομές έπεφταν στο τραπέζι. 

1 Ιουνίου 2018

Λόγω Ράλι Ακροπολις «ξεφύγαμε» απο τη διαδρομή του φετινού αγώνα και φτάσαμε μέχρι τη Νεράιδα, χωριό άρρηκτα συνδεδεμένο με το Ράλι Ακροπολις του παρελθόντος.
Η Νεράιδα λοιπον βρίσκεται γύρω στα 30 χλμ. από την Καρδίτσα.

1 Ιουνίου 2018

Μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία για τις επερχόμενες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς της Formula 1, που θα ισχύσουν από το 2021. Οι φήμες μιλάνε για νέα μοτέρ, μεγαλύτερες διαστάσεις ελαστικών, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα. Είναι όμως όλα αυτά αρκετά για να ανεβάσουν τη δημοτικότητα της...

11 Μαΐου 2018

Τονωτικές ενέσεις αποτελούν για την εγχώρια αγορά οι κατά μήνα αυξημένες πωλήσεις από την αρχή του χρόνου. Το γεγονός επιτρέπει στους εισαγωγείς να αισιοδοξούν για το σύνολο του έτους.

6 Μαΐου 2018

Εάν διαβάσουμε τις ταξινομήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων για το μήνα Απρίλιο σίγουρα θα χαμογελάσουμε. Η σκληρή γλώσσα των αριθμών «έγραψε» 10.551 μονάδες  και να ένας ακόμα λόγος για πιο πολλά χαμόγελα καθώς ένα χρόνο πριν ο δείκτης είχε σταματήσει στις 8.444 μονάδες. 

30 Απριλίου 2018

Η ανυπομονησία είναι ένα χαρακτηριστικό που διακατέχει εμάς τους Έλληνες. Είμαστε ένας λαός που μπορεί να περάσει τρεις ώρες σε μια καφετέρια, στις καθημερινές όμως διεκπεραιωτικές μας υποχρεώσεις, βιαζόμαστε πάντα. 

30 Απριλίου 2018

Με τον κόφτη να μπαίνει αυτόματα στις συντάξεις από την αρχή του 2019, την μείωση του αφορολόγητου επίσης, τον κ.

29 Απριλίου 2018

Για «ανάμικτα τα συναισθήματα» μπροστά στην ανακοίνωση του σχεδίου νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων, που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κάνει λόγο ο  Πανελλήνιος  Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής. 

29 Απριλίου 2018

Αυτό που έγινε το τελευταίο σαββατοκύριακο στην ανάβαση της Ριτσώνας δεν είχε προηγούμενο. Τόσες συμμετοχές, τόσος κόσμος.

19 Απριλίου 2018

Κάναμε κι εμείς τη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα κι ομολογώ ότι ενθουσιαστήκαμε. Ένα έργο το οποίο έπρεπε να τελειώσει πρώτο.

19 Απριλίου 2018

Και φέτος θα χρεωθούν, κατά την εκκαθάριση των δηλώσεών τους, με επιπλέον φορολογητέο εισόδημα χιλιάδες μισθωτοί εργαζόμενοι, αλλά και διευθυντικά στελέχη και μέτοχοι σε επιχειρήσεις, επειδή χρησιμοποιούν εταιρικά αυτοκίνητα κατά την εκτέλεση της εργασίας τους ή για προσωπική-οικογενειακή χρήση...

16 Απριλίου 2018

Είπαμε να είσαι μαχητικός, να οδηγείς με τσαμπουκά, να εκμεταλλεύεσαι το νεαρό της ηλικίας σου, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις και να σκέφτεσαι πιο ώριμα, να δείχνεις σεβασμό στους αντιπάλους σου.

Ετσι δεν είναι κύριε Μαξ Φερστάπεν;

2 Απριλίου 2018

Με το Volvo XC40 Αυτοκίνητο της Χρονιάς (COTY), έχουμε την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών που αφορούν σε σοβαρούς θεσμούς. Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα είναι το FordFiesta, ενώ το πολύ σημαντικό AutoBest κέρδισε το εξαιρετικό C3 AirCross.

2 Απριλίου 2018

Αυτή είναι μια νέα μόδα/τάση που συναντάμε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως σε Instagram, έπειτα σε Facebook και πολύ λιγότερο στο Twitter. 

1 Απριλίου 2018

Τι να πει κανείς για τη συνεχιζόμενη κατάσταση με τα τροχαία στη χώρα μας; Έλλειψη υποδομών, συνεπούς συντήρησης του οδικού δικτύου, ειδικά στην  επαρχία, εκσυγχρονισμού των διασταυρώσεων, σωστής σήμανσης κλπ. Τα λέμε τα ξαναλέμε, αλλά, όλοι βλέπουμε πως τίποτε δεν αλλάζει.

1 Απριλίου 2018

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Φέτος το Ακρόπολις θα “προλογιστεί” τελικά μέσα από συνέντευξη Τύπου, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Απριλίου. Μια απολύτως φυσιολογική -και επιβεβλημένη- διαδικασία γίνεται “είδηση” μετά την ανεξήγητη περυσινή απουσία της. Ας είναι όμως.