Απόψεις

30 Μαρτίου 2020

Η πανδημία είναι μια οικουμενική τραγωδία. Κι αν πολλοί αναρωτηθούν σε τι διαφέρει ο Covid-19 και γιατί μας τρομάζει περισσότερο από τους ιούς της γρίπης που σκοτώνουν 300.000-600.000, υπάρχει απάντηση. 

19 Μαρτίου 2020

Και προπάντων διατηρούμε την ψυχραιμία μας καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που να αλλάξει την καθημερινότητά μας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα.

20 Φεβρουαρίου 2020

Αλήθεια, τι θα γίνει με τους Έλληνες οδηγούς; Δεν υπάρχει μέρα που να μην κλείσει κάποιο ρεύμα του Κηφισού από χαζές καραμπόλες και συγκρούσεις μικρές ή μεγαλύτερες, που, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν και τραυματισμούς.

6 Φεβρουαρίου 2020

Σας έχει τύχει ποτέ να βρείτε το αυτοκίνητο σας ελαφρά ή βαριά τρακαρισμένο στο σημείο όπου το είχατε σταθμεύσει; Αν ναι, τότε γνωρίζετε ποια είναι τα δυσάρεστα συναισθήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο, σε ισχυρές μάλιστα δόσεις. 

6 Φεβρουαρίου 2020

Σε τούτο το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας γίνεται μία διεξοδική ανάλυση των παραγόντων που καθιστούν το περιβάλλον στο οποίο ενυπάρχει η χώρα, ιδιαίτερα εύφλεκτο.

6 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλο το ενδιαφέρον, η περιέργεια και η προσμονή. Οι Αθηναίοι αναμένουν τα αποκαλυπτήρια της, για τέταρτη ή πέμπτη φορά, αναμορφωμένης πλατείας Ομονοίας.

5 Φεβρουαρίου 2020

Τον «Ειπωρχ» δεν τον γνωρίζαμε ιδιαίτερα.

5 Φεβρουαρίου 2020

Μια ομάδα συμβούλων αναλαμβάνουν κάθε ημέρα να ενημερώνουν τους υπουργούς τους για τα τρέχοντα θέματα.  Είναι λογικό οι υπουργοί να μην μπορούν να τα ξέρουν όλα αν δεν έχουν τις «ομάδες πληροφόρησης».

5 Φεβρουαρίου 2020

Δεν έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος μιας σκληρής ρήξης, μιας άτακτης αποχώρησης των Βρετανών από την ΕΕ, έως το τέλος του έτους.

5 Φεβρουαρίου 2020

Στις 15 Μαρτίου ανοίγει από την Αυστραλία η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Τι θα γίνει όμως με τον κορονοϊό καθώς η Formula 1 αποτελείται από ένα τεράστιο γκρουπ ανθρώπων από όλον τον κόσμο που την ακολουθεί.

5 Φεβρουαρίου 2020

Είναι τρομερό το πώς ο κορωνοϊός άλλαξε την καθημερινότητά μας.

Και το κυριότερο ουδείς γνωρίζει πώς θα είναι η επόμενη μέρα.

Πόσο θα τραβήξει η υπόθεση αυτή, αλλά και τι επιπτώσεις θα φέρει στην οικονομία.

1 Φεβρουαρίου 2020

Η συζήτηση γίνεται στο πάρκινγκ ενός super market μεταξύ δύο κυρίων και σε αρκετή απόσταση.

12 Ιανουαρίου 2020

Ραγδαίες, όπως όλα δείχνουν,  θα είναι οι αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέγουμε στο εξής τα αυτοκίνητά μας.

12 Ιανουαρίου 2020

Πρόκειται για διανοητική και ψυχαναγκαστική διαταραχή, με τους πάσχοντες να αισθάνονται μια ισχυρή ανάγκη να μετράνε διαρκώς τις ενέργειες ή τα αντικείμενα στο  χώρο τους.

12 Ιανουαρίου 2020

Σε δεύτερο χρόνο θα φανεί τι κερδίσαμε ή ενδεχομένως τι χάσαμε από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η πατρίδα έχασε.

10 Ιανουαρίου 2020

Η τελευταία κακοκαιρία έφερε στην επιφάνεια ακόμα πιο έντονες τις κακοτεχνίες των Ελληνικών δρόμων.

Γέμισαν λακκούβες οι δρόμοι, και «περιμένουν» πως και πώς να «αγκαλιάσουν» τα ελαστικά και να ελαφρύνουν για μερικά ευρώ την τσέπη σας.

7 Ιανουαρίου 2020

Ο κορονοϊός χτύπησε την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και η 90η έκθεση της Γενεύης ακυρώθηκε. 

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 2 Μαρτίου ήταν η εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Τρίτη και Τετάρτη 3-4 Μαρτίου οι δύο press daysκαι 5-15 το διάστημα για τους επισκέπτες. 

5 Ιανουαρίου 2020

Τα νούμερα είναι πρωτοφανή. Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο Bloombergη μετοχή της Teslaσημείωσε άνοδο 379% και 10.000% στα δικαιώματα.
Μυθικά τα κέρδη.

31 Δεκεμβρίου 2019

Με αισιοδοξία υποδέχονται το νέο έτος οι παράγοντες της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτων, έχοντας ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου καταγράψει ένα +10%, περίπου, στο σύνολο των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών σε ετήσια βάση.

31 Δεκεμβρίου 2019

Μπαίνοντας σε ένα από τα γνωστά στέκια της «γειτονιάς», στην Πλατεία Μαβίλη δηλαδή, νόμιζα ότι ήρθα αντιμέτωπος με ένα ξένο περιβάλλον.