Απόψεις

8 Ιουλίου 2019

Ο λόγος για τη φήμη του Ράλι Ακρόπολις. Μέσω των social media λοιπόν μας ήρθε ένα video από τον εθνικό μας αγώνα της χρυσής εποχής, με πλάνα από βρετανικό συνεργείο. 

26 Ιουνίου 2019

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), υπ’ αριθμ.

4 Ιουνίου 2019

Κυριακή απόγευμα, μέρα χαλάρωσης και αποφασίζουμε να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στο αρχείο μας, καθώς το ντουλάπι με τα περιοδικά έχει κυριολεκτικά ξεχειλίσει.

4 Ιουνίου 2019

Η Κωνσταντινούπολη – παρά το γεγονός ότι με την Τουρκία σε πολιτικό επίπεδο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις – είναι ιδανικός προορισμός για ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι.Τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά και το σπουδαιότερο από πλευράς κόστους συμφέρει.

4 Ιουνίου 2019

Στην καρδιά του καλοκαιριού και στις πρώτες άδειες των εργαζόμενων ανθρώπων, διεξάγονται στις 7 Ιουλίου οι εθνικές εκλογές. Το timing θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, λίγο πριν ή λίγο μετά.

3 Ιουνίου 2019

Να και κάτι καλό για τους πολίτες αυτής της χώρας. Λόγω εκλογών, στους σταθμούς διοδίων ανά την επικράτεια, η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα, (6-8 Ιουλίου) αλλά το πλέον σημαντικό είναι ότι παγώνει η αύξηση που είχε δρομολογηθεί από 1ης Ιουλίου στην Αττική οδό.

3 Ιουνίου 2019

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που στο τέλος του 2000 ο πήχης στην αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων είχε αγγίξει τις 290.255 μονάδες.

Είναι η χρονιά με τις περισσότερες ταξινομήσεις στην ιστορία του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

3 Ιουνίου 2019

Από την 1η Ιουλίου το κόμιστρο των διοδίων της Αττικής οδού αυξάνει κατά 20 λεπτά στα αυτοκίνητα.

Όμως πριν «κλείσει» το πρώτο 6μηνο από την αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό, έρχεται και η δεύτερη. Από 1ης Ιανουαρίου 2020 άλλα 30 λεπτά θα επιβαρύνουν τον χρήστη.

24 Μαΐου 2019

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έγινε η επίσημη πρώτη της Mazda στη χώρα μας.

9 Απριλίου 2019

Ακόμα και για τα μεταλλικά «κοστούμια» των αυτοκινήτων κάθε εποχή κυριαρχεί κάποια μόδα, την οποία, όπως φαίνεται, ακολουθούν αρκετοί κατασκευαστές. 

9 Απριλίου 2019

Πολλές φορές ανοίγω το ημερολόγιο μου για να σιγουρευτώ ότι δεν κάνω λάθος και ότι είμαστε στο 2019 κι όχι στο 1979.

Και όμως αυτό που βλέπω όταν πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες με γυρίζει χρόνια πίσω.Οι άνθρωποι ακόμη χρησιμοποιούν χαρτί, στυλό, μολύβι και γόμα. Έλεος!!!

2 Απριλίου 2019

Σε ένα από τα προηγούμενα τεύχη του  Motori Mag είχαμε επισημάνει κι εμείς από την πλευρά μας το πόσο πίσω είμαστε τελικά στην ηλεκτροκίνηση και είχαμε αναφέρει το πράδειγμα της Ρώμης κατά το πρόσφατο ταξίδι μας εκεί.

2 Απριλίου 2019

Ακόμα και για τα μεταλλικά «κοστούμια» των αυτοκινήτων κάθε εποχή κυριαρχεί κάποια μόδα, την οποία, όπως φαίνεται, ακολουθούν αρκετοί κατασκευαστές.

1 Απριλίου 2019

Η συζήτηση είχε πολύ ενδιαφέρον μεταξύ φίλων καθώς η θεματολογία είχε από πολιτικά (εκλογές βλέπετε έρχονται) αθλητικά με την είσοδο του Παναθηναϊκού στους 8 του EuroLeague και τον αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την ίδια διοργάνωση, ταξιδιωτικά (Πάσχα γαρ), ενώ δεν θα ήταν έκπληξη εάν δεν...

1 Απριλίου 2019

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, οι κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων βγήκαν στην επιφάνεια. Ήταν που ήταν οι Ελληνικοί δρόμοι σε άσχημη κατάσταση θυμίζοντας οι περισσότεροι βομβαρδισμένο τοπίο, τώρα έγιναν ακόμα χειρότεροι. 

1 Απριλίου 2019

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και τα οδικά μηχανήματα έχουν πάρει φωτιά.

Δρόμοι σκάβονται, λακκούβες «κλείνονται», πεζοδρόμια φτιάχνονται, και νέοι ασφαλτοτάπητες ρίχνονται.

Όλα αυτά για τον «σταυρό». 

18 Μαρτίου 2019

Ανάμικτα συναισθήματα μας άφησε το Ράλι Σπριντ Κορίνθου, το πρώτο ράλι της χρονιάς, το οποίο παρακολουθήσαμε από κοντά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα αν οι αγώνες γίνονται τελικά για τα σωματεία που τους διοργανώνουν ή για τους αγωνιζομένους. 

22 Φεβρουαρίου 2019

Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις των πολιτικών ηγετών με ένα site που το κύριο αντικείμενο του είναι το αυτοκίνητο.

Σας απαντώ ΚΑΜΙΑ αλλά και ΠΟΛΛΕΣ

22 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης που προσπαθεί να ατενίσει το μέλλον ξέπνοη από δυνάμεις και αντοχές των πολιτών της. Είναι πραγματικά να βάζει τα κλάμματα κανείς περπατώντας στους άδειους δρόμους της πόλης. Της πρωτεύουσας.

22 Φεβρουαρίου 2019

Πριν από μερικές μέρες επισκεφθήκαμε τη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου Kia ProCeed, για το οποίο θα διαβάστε τις εντυπώσεις μας στην κατηγορία test drive του motori.gr