Απόψεις

8 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχουν κάποιοι καλοπροαίρετοι που υποβαθμίζουν την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα-Αυτοκίνηση 2018- που γίνεται αυτές τις ημέρες (9-18 Νοεμβρίου) στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό.

6 Νοεμβρίου 2018

Το ότι η ΑΛΑ Κορίνθου διοργάνωσε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με ελλιπή ενημέρωση είναι θέμα που εμπίπτει στις αρμοδιότητες της ΟΜΑΕ. Ας ασχοληθεί αυτή. 

6 Νοεμβρίου 2018

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμη το φαίνεσθαι κυριαρχούσε της λογικής στη χώρα -όχι ότι ξεπεράστηκε, πλήρως, στις μέρες μας, αλλά λέμε τώρα…-, στέλεχος εισαγωγικής εταιρίας αυτοκινήτων μας περιέγραφε πως ένας οικογενειάρχης έμπαινε στην αντιπροσωπεία με σκοπό να αγοράσει ένα πολυχρηστικό και...

6 Νοεμβρίου 2018

Ενδεχομένως να γνωρίζετε ορισμένα σημεία στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα για διάφορους λόγους, ωστόσο μόνο όταν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό υπάρχει κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών. 

6 Νοεμβρίου 2018

Αν έλεγα τι μου θυμίζει η Αθήνα σήμερα,δεν θα δίσταζα να πω ότι αποτελεί πλέον έναν ευρωπαϊκό προορισμό κάθε στιγμή του χρόνου με κάθε αφορμή κι αιτία.

29 Οκτωβρίου 2018

Το ράλι Ισπανίας δεν έβγαλε το φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι και πάμε λοιπόν για ένα καυτό φινάλε του πρωταθλήματος.

Η τελευταία φετινή παράσταση θα παιχτεί μεταξύ 15-18 Νοεμβρίου στο χωμάτινο σανίδι της Αυστραλίας.

10 Οκτωβρίου 2018

Ο κυκλώνας του πρώτου φθινοπωρινού μήνα άφησε τα σημάδια του και στην αγορά αυτοκινήτου.

2 Οκτωβρίου 2018

Ώρα 23:15 το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μόλις έχουμε ακολουθήσει την κατεύθυνση της πινακίδας που αναγράφει αφίξεις.

2 Οκτωβρίου 2018

Είχαμε και κυκλώνα, ε το να αράξεις στο σπίτι ήταν το ιδανικό!

1 Οκτωβρίου 2018

Μεταξύ 25 και 28 Οκτωβρίου διεξάγεται στην Ισπανία ο προτελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, που το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει και τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Τρεις είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν το τρόπαιο. 

1 Οκτωβρίου 2018

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου οι προβολείς στο εκθεσιακό κέντρο των Βερσαλλιών έσβησαν και το 120ο Mondial De L’ Automobile πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά ως προς το μέλλον των διεθνών εκθέσεων. 

30 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles διεξάγεται από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στην Πόλη του Φωτός που φέτος γιορτάζει τα 120 χρόνια. Μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις που διεξάγεται κάθε δυο χρόνια, εναλλάξ με αυτήν της Φρανκφούρτης.

29 Σεπτεμβρίου 2018

Σαν ιστορία παλιά που με τον χρόνο διατηρούνται αναλλοίωτα τα κύρια στοιχεία της. Η «μικρή Κορώνα» -αυτό σημαίνει στα Λατινικά- έρχεται σε νέα έκδοση, «καταπίνοντας» κυριολεκτικά, πια, το Auris, αφού τοποθετείται ξανά ως hatchback, πέρα από τη sedan που γνωρίζαμε στην τελευταία εκδοχή της.

12 Σεπτεμβρίου 2018

«Πέταξε» ο Αύγουστος, όσον αφορά τις ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών στη χώρα μας, ανεβάζοντας το σύνολο στο 8μηνο κατά 23,9% σύμφωνα με την επεξεργασία των πρωτογενών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ από τον Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

11 Σεπτεμβρίου 2018

Ήταν μια συνηθισμένη Παρασκευή όταν επιλέξαμε και μεταβούμε στο κέντρο της πρωτεύουσας με το μετρό για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της εξεύρεσης θέσης στάθμευσης.

22 Αυγούστου 2018

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε επισκέπτες – τουρίστες αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους  το φετινό καλοκαίρι στην  Κρήτη.

21 Αυγούστου 2018

Ήταν ένα φθινοπωρινό πρωινό της 11 Σεπτεμβρίου του 2001, και με καλή δημοσιογραφική παρέα περπατούσαμε στην αχανή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

21 Αυγούστου 2018

Και τι δεν έχει γραφεί κατά της Uber, μέχρι σήμερα. Λίβελοι για φοροδιαφυγή, για συγκέντρωση πλούτου στα χέρια λίγων, για «δήθεν συνεργατική οικονομία», για «πειρατικά» και άλλα τέτοια. Οι αλλαγές στον «πολιτισμένο κόσμο» μετατρέπουν συχνά την κοινή γνώμη σε …ταλιμπάν.

21 Αυγούστου 2018

Τελικά τι θέλει η Formula 1; Πού θα οδηγήσει αυτή η απουσία προσωπικοτήτων που σιγά σιγά εμπεδώνεται στην κορυφαία διοργάνωση του παγκόσμιου motorsport; Μήπως δρομολογούνται έτσι οι καταστάσεις ώστε με τους πιτσιρικάδες στις πρωταγωνίστριες το ενδιαφέρον να αρχίζει να εστιάζεται αποκλειστικά...

15 Αυγούστου 2018

«Η Tesla στην Ελλάδα» φώναζαν όλοι και ετοιμάστηκαν να πάνε να κάνουν αίτηση για εργασία… Άλλοι, ονειρεύτηκαν ότι θα ταξιδέψουν στον πλανήτη Άρη με τα προγράμματα της SpaceX.  Πόσο εύκολα μπορεί να «τσιμπήσει» κάποιος, πόση ντόπα κρύβουν συχνά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… Είμαι...