Είστε εδώ

WRC

WRC - ράλι Σουηδίας: ΟΈβανς μπροστά

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του «κουτσουρεμένου» ράλι Σουηδίας με τις 4 μόνο Ειδικές Διαδρομές , που όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία χιόνι δεν «υπάρχει», παρά το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν ελαστικά με καρφιά. 

Μετά λοιπόν το πρώτο σκέλος οι Έβανς-Μπάριτ προηγούνται με το Toyota Yaris WRC, έχοντας κερδίσει δυο Ειδικές Διαδρομές κατά 8.5 δευτ. των Τάνακ-Γιατβόεγια με το Hyundai i20 WRC που ήταν ταχύτεροι στις άλλες δυο Ειδικές Διαδρομές και 14.3 των Ροβάνπερα-Χαλτούνεν με το άλλο Toyota Yaris WRC.

Στη. 4η θέση οι Οζιέ-Ινγκρασια με το τρίτο Toyota Yaris WRC + 17.8 δευτ. 

Στα +20.29 ακολουθούν οι Λάπι-Φερμ με Ford Fiesta WRC και μια θέση πιο κάτω οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Hyundai i20 WRC +23.6.

Στα R5 προηγείται ο Όστμπεργκ με Citroen C3 

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το 2ο σκέλος με άλλες 4 Ειδικές Διαδρομές.

Σχετικά άρθρα

H αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, η Cupra, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της εγκαινίασε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πάνω από 2.4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην Bugatti Chiron.

Στο Μόναχο, στην καρδιά της Βαυαρίας ταξιδέψαμε με το βραβευμένο νέο Opel Corsa.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η Toyota βλέπει ότι τα επόμενα χρόνια ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα της θα αυξήσει τις ανάγκες για παραγωγή μπαταριών.

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των σωματείων-μελών της ΟΜΑΕ που ψήφισαν για το νέο Δ.Σ., ο Μάριος Ηλιόπουλος έλαβε τiς περισσότερους ψήφους με τον Νικόλα Παυλίδη δεύτερο και την Κατερίνα Φατούρου τρίτη. Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει τη οδό των εκλογών ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε στη Λ.

Το 2019 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της Ferrari, δήλωνε αισιόδοξος όμως φέτος ο Ιταλός εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την ταχύτητα της SF1000 σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Mercedes W10 ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μονοθέσιο, αφού με αυτό η γερμανική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Χάμιλτον εκείνο των οδηγών, οπότε είναι λογικό οι υπόλοιπες ομάδες να αντιγράψουν κάποια στοιχεία, όμως η Racing Point το παράκανε.

Σχεδόν ίσο χρόνο αναμονής με το γέμισμα του ρεζερβουάρ ενός συμβατικού αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης, κατάφερε να πετύχει η Porsche για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα όταν πρέπει να φορτίσουν.

Το ματ χρώμα κάποτε ήταν πολύ της μόδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ιδιοκτήτες που κάλυπταν με ματ μεμβράνες όλο το αμάξωμα. Όμως το γκρι ματ της Mercedes που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι εργοστασιακό χρώμα.