Είστε εδώ

WRC

WRC-ράλι Μεξικού : Ο Έβανς στο shakedown

Στα 5.1 χλμ του shakedown oΙ Εβανς-Μάρτιν μα το Toyota Yaris WRC ήταν οι ταχύτεροι σταματώντας τα χρονόμετρα στο 3:41.8 με τους Νεβίλ-Γκιλσούλ( Hyundai i20 WRC)δεύτερους με χρόνο 3:42.4 με τους Οζιέ-Ινγκρασιά (Toyota Yaris WRC) να συμπληρώνουν την πρώτη 3αδα με χρόνο 3:42.5.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2019 Τάνακ-Γιαρβόεγια (Toyota Yaris WRC) σημείωσαν χρόνο 3:43.0, ίδιο με τους Ροβάνπερα-Χαλτούνεν (Toyota Yaris WRC) με τους Σόρδο-Ντελ Μπάριο με το τρίτο Hyundai i20 WRC να γράφουν 3:44.4με τους Σουνίνεν-Λέχτινεν (Ford Fiesta WRC) 3:45.2 και τους Λάπι-Φερμ 3:46.0

Όμως το shakedown μπορεί να δίνει κάποια μηνύματα, αλλά πρόκειται για μια δοκιμή που δεν προσμετρά στο συνολικό χρόνο του αγώνα. 

Έτσι από την Παρασκευή θα δούμε το τι θα γίνει στα βουνά του Μεξικού που μέχρι και την Κυριακή θα πάρουν «φωτιά» τα χρονόμετρα. 

Σχετικά άρθρα

Πολλοί ιδιοκτήτες κλασικών μοντέλων επιλέγουν να κάνουν τροποποιήσεις στα αυτοκίνητά τους, με πιο συνήθη σκοπό την αύξηση της ισχύος, δραστηριότητα η οποία θα συνεχιστεί παρά τον ερχομό των ηλεκτρικών.

Στη μάχη καταπολέμησης του κορωνοϊού (covid-19) έχουν ριχτεί αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν αναλάβει την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού, ενώ η Mercedes δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το North American International Auto Show (NAIAS), η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου που ήταν προγραμματισμένη τον Ιούνιο στη Μέκκα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, στο Ντιτρόιτ, αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού. 

Με τον κορωνοϊκό να θερίζει στην Ιταλία, ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται.

Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούμε καθημερινά, να στολίζει σε κλίμακα ένα μέρος του σπιτιού μας.

Ο Αντρέα Αντάμο είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport. Αυτή την περίοδο το τμήμα υπολειτουργεί καθώς όλοι οι αγώνες έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για ανάκριση στον ισχυρό άνδρα της Hyundai Motorsport. 

Lamborghini Urus

Η Ιταλία πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων  από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστον να πούλησε στα τέλη του 2016 τη Formula 1 στη Liberty Media, όμως είχε βρεθεί στο τιμόνι του αθλήματος σχεδόν για σαράντα χρόνια, οπότε η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν ξεπεράσει τις 100.000, ο κρατικός μηχανισμός χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να είναι διαθέσιμη, με την Toyota να είναι από τις εταιρείες που αποφάσισαν να συνδράμουν, με μία σειρά από ενέργειες.