Είστε εδώ

WRC

Ράλι Ουαλίας: Πρόκληση για τον νικητή του BRC

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Τελικά για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Ένα πρόσφατο παράδειγμα το ράλι της Ουαλίας,  είναι ότι η οργάνωση του αγώνα μαζί με τη Hyundai Motorsport Customer Racing, ετοιμάζει κάτι πολύ «δυνατό» που έχει σχέση με τον αγώνα, (29 Οκτωβρίου-1η Νοεμβρίου), προτελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Διοργανώνει λοιπόν το BRC Road to Wales, όπου μπορούν να λάβουν μέρος όποια πληρώματα ακολουθήσουν το βρετανικό πρωτάθλημα ράλι.

Αρχές Οκτωβρίου 4 πληρώματα που θα έχουν επιλεγεί από την οργάνωση θα ακολουθήσουν ένα ειδικό σεμινάριο, όπου εκτός από οδήγηση, περιλαμβάνει ασκήσεις γυμναστικής και δεξιοτήτων και αναλύσεις σε βίντεο των οδηγικών ικανοτήτων τους.

Για το νικητήριο πλήρωμα, από τα τέσσερα του τελικού, το βραβείο θα είναι η συμμετοχή στον αγώνα της Ουαλίας με Hyundai i20 R5 με πλήρη εργοστασιακή συμμετοχή.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το νέο και πολλά υποσχόμενο πλήρωμα, που τους δίνεται η ευκαιρία να αναμετρηθεί με τα άλλα πληρώματα της κατηγορίας R5 στα γλιστερά δάση της Ουαλίας.

Από τέτοιες διοργανώσεις ξεπηδούν οι αυριανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Το North American International Auto Show (NAIAS), η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου που ήταν προγραμματισμένη τον Ιούνιο στη Μέκκα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, στο Ντιτρόιτ, αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού. 

Με τον κορωνοϊκό να θερίζει στην Ιταλία, ο ένας αγώνας μετά τον άλλον, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται.

Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα. Το αυτοκίνητο που οδηγούμε καθημερινά, να στολίζει σε κλίμακα ένα μέρος του σπιτιού μας.

Ο Αντρέα Αντάμο είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport. Αυτή την περίοδο το τμήμα υπολειτουργεί καθώς όλοι οι αγώνες έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για ανάκριση στον ισχυρό άνδρα της Hyundai Motorsport. 

Lamborghini Urus

Η Ιταλία πλήττεται σφοδρά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων  από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστον να πούλησε στα τέλη του 2016 τη Formula 1 στη Liberty Media, όμως είχε βρεθεί στο τιμόνι του αθλήματος σχεδόν για σαράντα χρόνια, οπότε η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν ξεπεράσει τις 100.000, ο κρατικός μηχανισμός χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να είναι διαθέσιμη, με την Toyota να είναι από τις εταιρείες που αποφάσισαν να συνδράμουν, με μία σειρά από ενέργειες.

Η καμπίνα του Volkswagen Atlas Cross Sport (το Atlas με coupe γραμμή οροφής και μικρότερο μήκος) μπορεί να μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο με τον οδηγό και τους επιβάτες του να απολαμβάνουν «κρυστάλλινους» ήχους.

Μια ανείπωτη τραγωδία βιώνει η πατρίδα της Ferrari, καθώς η λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία μοιάζει δυστυχώς ατελείωτη.