Είστε εδώ

WRC

Ράλι Μόντε Κάρλο , 3ο σκέλος : Μπροστά ο Οζιέ, αλλά η νίκη παίζεται ακόμα

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Με τους Τάνακ-Γιερβόεγια να κερδίζουν και τις 4 Ειδικές Διαδρομές, ολοκληρώθηκε το 3ο σκέλος που όμως δεν επηρέασε σε χρόνους  την εικόνα των δύο πρώτων, που μάχονται για τη νίκη.

Ετσι μετά το τέλος του 3ου σκέλους οι Οζιέ-Ινγκρασιά εξακολουθούν να προηγούνται των Νεβίλ-Γκιλσούλ κατά + 4,3 δευτ.που σημαίνει ότι στο τελευταίο σκέλος αναμένεται σκληρή μάχη για την πρώτη θέση μεταξύ των δύο πληρωμάτων, καθώς οι τρίτοι Λεμπ-Ελενά με διαφορά + 1:58.7, δεν αποτελούν απειλή, υπο κανονικές συνθήκες, για τα δύο πληρώματα που προπορεύονται στη γενική κατάταξη.

Το 4ο και τελευταίο σκέλος ξεκινάει από το Μόντε Κάρλο και τερματίζει στο Μόντε Κάρλο κάνοντας ένα «κύκλο» με 2 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές  συνολικού μήκους 63,98 χλμ. με την τελευταία Ειδική Διαδρομή , η power stage που δίνει επιπλέον βαθμούς στους 5 ταχύτερους να έχει μήκος 13,58 χλμ. 

Oι 8 πρώτοι της γενικής μετά το τέλος του 3ου σκέλους

1.Οζιέ 

2.Νεβιλ + 4,4 

3.Λεμπ + 1:58.7

4.Λάτβαλα + 2:01.0

5.Τάνακ + 2:16.0

6.Μικ : +5:26.8

7.Σουνίνεν + 17:13.6

8. Τίντεμαν + 28:04.4 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

Volkswagen ID.R

Άλλη μια δοκιμή, στο πλαίσιο της εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού ID.R της Volkswagen, ολοκληρώθηκε στη γαλλική πίστα Πολ Ρικάρ.

4o Thessaloniki Auto Festival

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 4ο Auto Festival, τη μεγάλη  γιορτή του αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6-9  Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Mercedes NECAR 1

Για τη νέα Mercedes GLC F-Cell σας έχουμε μιλήσει και εξηγήσει ότι κινείται χρησιμοποιώντας ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 210 ίππων, οι οποίοι πέρα από μπαταρίες τροφοδοτούνται επίσης και από ενεργειακές κυψέλες που χρησιμοποιούν υδρογόνο ως καύσιμο για να παράξουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Ράλι Αργεντινής

Ενόψει του ράλι Αργεντινής, 4ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η ομάδα M-Sport με τα Ford Fiesta WRC συμπλήρωσε δύο μέρες δοκιμών εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητα για τον δύσκολο-χωμάτινο-αγώνα στη Λατινική Αμερική.

Chevrolet Camaro

Τον αριθμό 55 είχε φέτος πάνω της η τούρτα γενεθλίων του διάσημου Ford Μustang, ενώ  πέρα από τους χιλιάδες οπαδούς του, έλαβε ευχές και από έναν ανταγωνιστή, το Chevrolet Camaro.

Williams

Η κατάσταση στη Williams είναι η χειρότερη από το 1977 που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα της Formula 1 και πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να εξετάζουν το ενδεχόμενο πώλησης.