Είστε εδώ

WRC

Ράλι Μόντε Κάρλο , 3ο σκέλος : Μπροστά ο Οζιέ, αλλά η νίκη παίζεται ακόμα

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Με τους Τάνακ-Γιερβόεγια να κερδίζουν και τις 4 Ειδικές Διαδρομές, ολοκληρώθηκε το 3ο σκέλος που όμως δεν επηρέασε σε χρόνους  την εικόνα των δύο πρώτων, που μάχονται για τη νίκη.

Ετσι μετά το τέλος του 3ου σκέλους οι Οζιέ-Ινγκρασιά εξακολουθούν να προηγούνται των Νεβίλ-Γκιλσούλ κατά + 4,3 δευτ.που σημαίνει ότι στο τελευταίο σκέλος αναμένεται σκληρή μάχη για την πρώτη θέση μεταξύ των δύο πληρωμάτων, καθώς οι τρίτοι Λεμπ-Ελενά με διαφορά + 1:58.7, δεν αποτελούν απειλή, υπο κανονικές συνθήκες, για τα δύο πληρώματα που προπορεύονται στη γενική κατάταξη.

Το 4ο και τελευταίο σκέλος ξεκινάει από το Μόντε Κάρλο και τερματίζει στο Μόντε Κάρλο κάνοντας ένα «κύκλο» με 2 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές  συνολικού μήκους 63,98 χλμ. με την τελευταία Ειδική Διαδρομή , η power stage που δίνει επιπλέον βαθμούς στους 5 ταχύτερους να έχει μήκος 13,58 χλμ. 

Oι 8 πρώτοι της γενικής μετά το τέλος του 3ου σκέλους

1.Οζιέ 

2.Νεβιλ + 4,4 

3.Λεμπ + 1:58.7

4.Λάτβαλα + 2:01.0

5.Τάνακ + 2:16.0

6.Μικ : +5:26.8

7.Σουνίνεν + 17:13.6

8. Τίντεμαν + 28:04.4 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Πίστα Βαρκελώνης - 2η μέρα

Οι κόκκινες βολίδες από το Μαρανέλο ήταν οι ταχύτερες και στη 2η μέρα των επίσημων δοκιμών, αλλά με τον Μονεγάσκο Λεκλέρκ στο κόκπιτ της Ferrari SF90, αντί του Φέτελ. 

Jaguar E-Type

Τα σύγχρονα μοντέλα, όπως η Jaguar E-Type, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, τα οποία μαθαίνουν τις συνήθειες των οδηγών τους όσο αυτοί βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Ράλι Σουηδίας

Η Pirelli είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του jwrc με τα Ford Fiesta R2.

Τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιούν κινητήρα ενός λίτρου τεχνολογίας EcoBoost απόδοσης 200 ίππων. Συνδυάζεται με κιβώτιο της Sadev 5 σχέσεων με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς.

Κιβώτιο ταχυτήτων

Το μέλλον της Formula 1 έχει πάρει το δρόμο της τυποποίησης των τμημάτων.

Χειμερινές δοκιμές

Οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, με το μεσημεριανό διάλειμμα να βρίσκει και πάλι τη Ferrari στην κορυφή με τον Σαρλ Λεκλέρκ πίσω από το τιμόνι.

Από το Λε Μαν στο πικάπ σας

Η Porsche αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά δίσκων βινυλίου στην οποία θα αναλύονται οι 19 νίκες που έχει πετύχει στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής, τις 24 ώρες του Λε Μαν.

SEAT

Ήδη τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας, όπως η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Lamborghini

Από τη στιγμή που όλη η αυτοκινητοβιομηχανία κινείται προς τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, αναπόφευκτα το ίδιο θα συμβεί και με μάρκες που ειδικεύονται στην κατασκευή εξωτικών supercars όπως είναι η Lamborghini.

Subaru

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Subaru στο φετινό 89ο Σαλόνι της Γενεύης δε θα βαρεθούν.

Αυτό διότι η ιαπωνική εταιρεία στην ελβετική πόλη, πέρα από δυο ηλεκτρικά μοντέλα τεχνολογίας e-BOXER, θα παρουσιάσει και το νέο Viziv Adrenaline Concept.

Apple

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες εξοικειώνονται με τις τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου που διαθέτουν αρκετά κινητά μέσω των οποίων αναγνωρίζουν τον κάτοχό τους και ξεκλειδώνουν.