Είστε εδώ

WRC

Ράλι Μόντε Κάρλο 2019 - Δοκιμές : Ο Σουνίνεν επί τω έργω

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Μόλις ολοκληρώθηκε το monza rally show, o Σουνίνεν με τον καινούργιο συνοδηγό του, Μάρκο Σαλμίνεν πέταξαν για τις Άλπεις όπου τους περίμενε το Ford Fiesta WRC, για ένα 2ήμερο δοκιμών εν όψει του ράλι Μόντε Κάρλο, αγώνας με τον οποίον ανοίγει η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2019. 

Οι δοκιμές ήταν σε διαδρομές κοντά στην Γκαπ της Γαλλίας.

Με τις συμμετοχές για το ράλι του Μόντε Κάρλο να «κλείνουν» σε λίγα 24ωρα, η ομάδα του Μάλκολμ Γουίλσον δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την πλήρη σύνθεση της ομάδας. 

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Λεμπ και τη συνεργασία του με την M-Sport,, που όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. 

Ο Λεμπ έχει δηλώσει ότι για το 2019 πέρα του Ντακάρ που διεξάγεται τον πρώτο μήνα του Νέου Έτους, δεν έχει άλλες υποχρεώσεις με την PSA, ενώ το συμβόλαιο του Μπριν, που ήταν επίσημος οδηγός της Citroen Racing το 2018, δεν ισχύει και ο Βρετανός είναι ελεύθερος, όπως και ο Πάντον. 

Ο Γουϊλσον λοιπόν βρίσκεται με στυλό στο χέρι και λύνει ένα δύσκολο σταυρόλεξο που έχει σαν τίτλο “M-Sport 2019”.

Σχετικά άρθρα

Hyundai i20 WRC

Τους προβολείς Laser τους πρωτοχρησιμοποίησε η M-Sport στα Ford Fiesta WRC, με τον Οζιέ να δηλώνει την πολύ άσπρη δέσμη που εκπέμπουν.

Στο φετινό ράλι Μόντε Κάρλο όπως προκύπτει από τις δοκιμές τα Hyundai i20 WRC θα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν την επιλογή της M-Sport.

Alfa Romeo Sauber F1 Team

Η Alfa Romeo στο μαγικό κόσμο των αγώνων το 2019 γυρίζει σελίδα στην ιστορία της καθώς από τη φετινή χρονιά εντάχθηκε στην ομάδα ένας οδηγός, από τους πλέον ταλαντούχους που έχουν περάσει το σκαλί της Formula 1.

Ferrari 360 Modena

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά αυτοκίνητα να καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας ή κάποιας λίμνης με τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων να πρόκειται για λάθος όμως αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Maserati Levante Vulcano

Μια «έκρηξη» στυλ, εξατομίκευσης και δύναμης έρχεται από τη νέα έκδοση ονόματι “Vulcano” της Maserati Levante.

Ράλι Μόντε Κάρλο

Στον πιο ιδιαίτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, το ράλι Μόντε Κάρλο (24-27 Ιανουαρίου), λόγω των καιρικών συνθηκών ο διαρκής πονοκέφαλος πληρωμάτων και αγωνιστικών διευθυντών είναι τα ελαστικά.

Καναδάς

Το να οδηγείς εν μέσω χιονοθύελλας είναι από μόνο του αρκετά επικίνδυνο ακόμα και αν ο δρόμος είναι καθαρισμένος οπότε σε περίπτωση που πρέπει να κινηθείς πάνω σε χιόνι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Tesla Model 3

Η Tesla έλαβε έγκριση τύπου για το πιο πρόσφατο μοντέλο της γκάμας της, το Model 3, το οποίο σημαίνει ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει και επίσημα την πώλησή του στην ευρωπαϊκή αγορά με την έγκριση να δίνεται από την αρμόδια υπηρεσία της Δανίας.

Renault

Στα στέκια της πόλης έχει ήδη αρχίζει να συζητιέται έντονα το Renault Twingo, καθώς ανανεώθηκε σε εμφανισιακό και εξοπλιστικό επίπεδο.

Toyota

Η Toyota παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τη νέα Supra, ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την BMW και μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με τη νέα Z4.