Είστε εδώ

WRC

Ράλι Μόντε Κάρλο 2019 - Δοκιμές : Ο Σουνίνεν επί τω έργω

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Μόλις ολοκληρώθηκε το monza rally show, o Σουνίνεν με τον καινούργιο συνοδηγό του, Μάρκο Σαλμίνεν πέταξαν για τις Άλπεις όπου τους περίμενε το Ford Fiesta WRC, για ένα 2ήμερο δοκιμών εν όψει του ράλι Μόντε Κάρλο, αγώνας με τον οποίον ανοίγει η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2019. 

Οι δοκιμές ήταν σε διαδρομές κοντά στην Γκαπ της Γαλλίας.

Με τις συμμετοχές για το ράλι του Μόντε Κάρλο να «κλείνουν» σε λίγα 24ωρα, η ομάδα του Μάλκολμ Γουίλσον δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την πλήρη σύνθεση της ομάδας. 

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Λεμπ και τη συνεργασία του με την M-Sport,, που όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. 

Ο Λεμπ έχει δηλώσει ότι για το 2019 πέρα του Ντακάρ που διεξάγεται τον πρώτο μήνα του Νέου Έτους, δεν έχει άλλες υποχρεώσεις με την PSA, ενώ το συμβόλαιο του Μπριν, που ήταν επίσημος οδηγός της Citroen Racing το 2018, δεν ισχύει και ο Βρετανός είναι ελεύθερος, όπως και ο Πάντον. 

Ο Γουϊλσον λοιπόν βρίσκεται με στυλό στο χέρι και λύνει ένα δύσκολο σταυρόλεξο που έχει σαν τίτλο “M-Sport 2019”.

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo

Κατά τη διάρκεια των τριημέρων της Formula 1 βλέπουμε τα μονοθέσια να τρέχουν από τις διάφορες κάμερες που είναι τοποθετημένες στην πίστα ενώ υπάρχουν και οι onboard λήψεις που μας μεταφέρουν πιο κοντά στη δράση.

Skoda

Τα οχήματα της Skoda δεν εξυπηρετούσαν μόνο τη μεταφορά επιβατών, αλλά και ασθενών, καθώς πολλά χρόνια πριν η τσέχικη εταιρεία κατασκεύαζε και ασθενοφόρα.

Ηνωμένες Πολιτείες

Μπορεί στη χώρα μας ο καιρός να έχει γίνει ανοιξιάτικος όμως στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν έντονες χιονοπτώσεις οι οποίες είχαν επιπτώσεις και στις μετακινήσεις.

Lotus

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Lotus ετοιμάζει ένα νέο hypercar σε συνεργασία με τη Williams και συγκεκριμένα το τμήμα προηγμένης μηχανικής των Βρετανών (Advanced Engineering).

Bugatti

Τίτλοι τέλους με χαμόγελα και ικανοποίηση πέφτουν στη συνεργασία της Bugatti με την πολυτελή ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Parmigiani Fleurier.

Fiat

Η Fiat μέχρι τώρα είχε μείνει πίσω στην κούρσα προς τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αφού είχε δημιουργήσει μόνο μία ηλεκτρική έκδοση του 500 η οποία με τη χαμηλή της αυτονομία δεν έβαλε ποτέ δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Bentley

Κυριολεκτικά βουτιά στην ιστορία των χωρών του Αραβικού Κόλπου έκανε το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley.

Porsche

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Pirelli

Στην ειδική εκδήλωση της BMW στη χώρα μας με την ονομασία “X Passion” όπου η γερμανική εταιρία είχε παρατάξει όλη τη σειρά των SUV, X1,X2,X3,X4,X5, τα ελαστικά όλων των αυτοκινήτων ήταν Pirelli. 

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Στο πλαίσιο του 19ου συνεδρίου μάρκετινγκ αεροδρομίου Αθηνών, το ΔΑΑ επιβράβευσε τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σημειώνοντας αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά τους από και προς την Α