Είστε εδώ

WRC

Ράλι Αυστραλίας : Μια βραδιά διαφορετική

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Το ράλι Αυστραλίας πέρασε στην ιστορία ως ο αγώνας που έκρινε τον φετινό τίτλο.

Και στο πλαίσιο αυτό ο promoter του WRC διοργάνωσε βραδιά βραβείων με θέα την εντυπωσιακή γέφυρα “Harbour Bridge”.

250 καλεσμένοι μεταξύ αυτών οδηγοί, συνοδηγοί, αγωνιστικοί διευθυντές, γιόρτασαν το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Και επειδή οι αγώνες είναι στιγμές, για τις στιγμές αυτές δόθηκαν και μια σειρά βραβείων.

Τα βραβεία τα οποία δόθηκαν ήταν τα εξής

WRC Driver of the Year – Ott Tänak

WRC Co-driver of the Year – Martin Järveoja

Michelin Magic Moment – Ott Tänak

ANONIMO Timing Feat Award – Thierry Neuville

Asahi Kasei Spirit of the Season – Elfyn Evans

OneBet Jump of the Year – Thierry Neuville

DJI Quote of the Year – Jari-Matti Latvala

Most Power Stage Points – Sébastien Ogier

Most Stage Wins – Ott Tänak

Wrc.com Social Media Star of the Year – Craig Breen

ProGrade Digital Photograph of the Year – Colin McMaster

Σχετικά άρθρα

Hyundai i20 WRC

Τους προβολείς Laser τους πρωτοχρησιμοποίησε η M-Sport στα Ford Fiesta WRC, με τον Οζιέ να δηλώνει την πολύ άσπρη δέσμη που εκπέμπουν.

Στο φετινό ράλι Μόντε Κάρλο όπως προκύπτει από τις δοκιμές τα Hyundai i20 WRC θα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν την επιλογή της M-Sport.

Alfa Romeo Sauber F1 Team

Η Alfa Romeo στο μαγικό κόσμο των αγώνων το 2019 γυρίζει σελίδα στην ιστορία της καθώς από τη φετινή χρονιά εντάχθηκε στην ομάδα ένας οδηγός, από τους πλέον ταλαντούχους που έχουν περάσει το σκαλί της Formula 1.

Ferrari 360 Modena

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά αυτοκίνητα να καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας ή κάποιας λίμνης με τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων να πρόκειται για λάθος όμως αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Maserati Levante Vulcano

Μια «έκρηξη» στυλ, εξατομίκευσης και δύναμης έρχεται από τη νέα έκδοση ονόματι “Vulcano” της Maserati Levante.

Ράλι Μόντε Κάρλο

Στον πιο ιδιαίτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, το ράλι Μόντε Κάρλο (24-27 Ιανουαρίου), λόγω των καιρικών συνθηκών ο διαρκής πονοκέφαλος πληρωμάτων και αγωνιστικών διευθυντών είναι τα ελαστικά.

Καναδάς

Το να οδηγείς εν μέσω χιονοθύελλας είναι από μόνο του αρκετά επικίνδυνο ακόμα και αν ο δρόμος είναι καθαρισμένος οπότε σε περίπτωση που πρέπει να κινηθείς πάνω σε χιόνι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Tesla Model 3

Η Tesla έλαβε έγκριση τύπου για το πιο πρόσφατο μοντέλο της γκάμας της, το Model 3, το οποίο σημαίνει ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει και επίσημα την πώλησή του στην ευρωπαϊκή αγορά με την έγκριση να δίνεται από την αρμόδια υπηρεσία της Δανίας.

Renault

Στα στέκια της πόλης έχει ήδη αρχίζει να συζητιέται έντονα το Renault Twingo, καθώς ανανεώθηκε σε εμφανισιακό και εξοπλιστικό επίπεδο.

Toyota

Η Toyota παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τη νέα Supra, ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την BMW και μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με τη νέα Z4.