Είστε εδώ

WRC

Hyundai Motorsport: Στο πλαίσιο της υποστήριξης

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Αγώνες ακυρώνονται ή αναβάλλονται. Αναλόγως, τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων υπολειτουργούν, ακολουθώντας τις κυβερνητικές διατάξεις κάθε κράτους. 

Στη Hyundai Motorsport στο Αλζενάου, κοντά στη Φρανκφούρτη, στη τμήμα πελατών με τα i20 R5, αλλά και στα i30 N TCR, Veloster N TCR, για τις πίστες, παρόλο που δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του κορωνοϊού, μεταξύ των εργαζομένων της Hyundai Motorsport,  αποφασίστηκε το προσωπικό να εργαστεί οικειοθελώς από το σπίτι για να προστατεύσει τους εαυτούς τους και τα μέλη των οικογενειών τους. 

Ωστόσο, σε όποια τμήματα είναι δυνατόν, εξακολουθεί η εργασία έστω και με μειωμένο προσωπικό να «κυλάει» ως κανονική, καθώς προσπαθούν να στηρίξουν τους πελάτες μέσα από αυτό το -νεκρό-διάστημα αγώνων, αναλύοντας τις εσωτερικές διαδικασίες και το πώς θα αυξηθεί ακόμα καλύτερα η ποιότητα των παροχών-υπηρεσιών-προς τις ομάδες που έχουν επιλέξει τα μοντέλα της Hyundai. Ώστε όταν ο κορωνοϊός αποτελέσει παρελθόν και η ρόδα των αγώνων αρχίσει να «γυρίζει», το τμήμα να είναι ακόμα πιο έτοιμο στη μάχη με τα χρονόμετρα.    

Σχετικά άρθρα

Αυτή την περίοδο λόγω κορωνοϊού, το WRC βρίσκεται σε «διακοπές» και όλοι αναμένουν την περίοδο που ο θανατηφόρος ιός θα αποτελέσει παρελθόν. Πως περνάνε λοιπόν οι αστέρες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Τον Ζακ Λαφίτ, τον κοντόσωμο Γάλλο πιλότο με τις 6 νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, που οδήγησε για τις ομάδες Iso, Ligier, Williams, από το 1974 έως το 1986,τον θυμάστε;

Αυτή η λευκή 911 Carrera S του 2008 είναι μοναδική. Δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή. Ο λόγος είναι ότι μπροστά υπάρχει ένα μόνο κάθισμα, και αυτό στο κέντρο. 

Σειρά στο αφιέρωμα της Hyundai Motorsport, έχουν οι συνοδηγοί. Ο Γκιλσούλ για τον Νεβίλ, ο Ντελ Μπάριο για τον Σόρδο, ο Γιέγκερ για τον Μίκελσεν, ο Ελενά για τον Λεμπ. 

Η εταιρία Ready to Rock Vehicles (RTRV), γιορτάζει τα 10 χρόνια εξέλιξης σε μοντέλα της Ford, και για το λόγο αυτό 10 ειδικές αριθμημένες εκδόσεις, “10th Anniversary Mustang RTR”, μια για κάθε χρόνο, περιμένουν όσους θέλουν να οδηγούν ένα ξεχωριστό Mustang.

Το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2020 δεν έμελλε να γίνει, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού ανάγκασε τους διοργανωτές να το ακυρώσουν, όμως η Volkswagen δε θέλησε να πάει χαμένη η δουλειά που είχε κάνει για το στήσιμο του περιπτέρου της.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου ήταν προγραμματισμένο το Γκραν Πρι του Βιετνάμ, στο Ανόι. 

Παρακολουθήσαμε τηλεφωνική συνδιάσκεψη του Μάλκολμ Γουίλσον με τον Σιμόνε Καμπεντέλι, του οδηγού που οδηγεί εργοστασιακό Ford Fiesta R5 στο ιταλικό πρωτάθλημα. 
Ήταν μια φοβερή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αλλά θα σταθούμε σε μια ερώτηση ιδιαίτερα έξυπνη. 

Οι Λεκλέρκ, Άλμπον, Ράσελ, Νόρις και Λατίφι ήταν γνωστό ότι θα συμμετάσχουν στον δεύτερο εικονικό αγώνα που διοργανώνει η Formula 1, όμως τώρα στους παραπάνω προστίθενται ο Τζιοβινάτσι και ο Τζένσον Μπάτον.

Μετά από το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, την έκθεση της Νέας Υόρκης, το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood και άλλες αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις που έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, στο δρόμο της αναβολής κινήθηκε και η έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, η οποία επρόκειτο να ανοίξει τις πύλες της το διάσ