Είστε εδώ

Super Cars

Porsche: Κλειδαρότρυπα στη γραμμή παραγωγής

του Γιώργου Ψαρρά

Πώς θα σας φαινόταν η δυνατότητα να δείτε αποκλειστικές εικόνες από τη γραμμή παραγωγής της Porsche;

Για να απολαύσετε αυτό το προνόμιο όμως θα πρέπει να παραγγείλετε κάποιο supercar της γερμανικής εταιρείας και έπειτα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα "My Porsche" να κάνετε χρήση της νέας υπηρεσίας ονόματι «πίσω από τη σκηνή».

Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό οπτικό υλικό με στιγμιότυπα από την παραγωγή της δικής σας Porsche στο εργοστάσιο του Τσουφενχάουζεν. Εκτός από τις φωτογραφίες παρέχονται επίσης πρόσθετες αποκλειστικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο σας.

Παράλληλα οι πελάτες στις Η.Π.Α μπορούν μέσω της υπηρεσίας "Porsche Track Your Dream" να εντοπίσουν με ακρίβεια που βρίσκεται το αυτοκίνητο τους από το εργοστάσιο στο Τσουφενχάουζεν έως την αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με την Porsche σε δυο σημεία παραγωγής των 911 και 718 έχουν εγκατασταθεί κάμερες, οι οποίες συνδέονται με το λογισμικό παραγωγής, ενώ σύντομα θα προστεθούν ακόμα δυο κάμερες.

Με τον έξυπνο αυτό τρόπο η Porsche κάνει πιο γλυκιά την αναμονή παράδοσης των οχημάτων της, ενώ διευρύνει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους εκλεκτούς της πελάτες. Ποιος άλλωστε δε θα ήθελε να δει ζωντανά την κατασκευή της δικής του Porsche;

H νέα υπηρεσία «πίσω από τη σκηνή» αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις αγορές των Η.Π.Α, της Γερμανίας, της Βρετανίας, του Καναδά, της Ελβετίας και της Ισπανίας. Τους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες αγορές.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2020, να έχουν ρίξει τον μέσο όρο εκπομπών των αυτοκινήτων που πουλάνε σε τιμή μικρότερη ή ίση των 95 γρ./χλμ.

Άραγε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται οι εταιρείες από αυτόν το στόχο;

Η ηλεκτροκίνηση «επί τάπητος»

Με 100 εκατ ευρώ και για 18 μήνες επιδοτεί  η κυβέρνηση την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου.  Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το όφελος ανά μονάδα, εάν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Παρατηρώντας μετά από 32 ολόκληρα χρόνια τη σχεδίαση του Citroen Activa σου είναι δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία του.

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.