Είστε εδώ

Super Cars

Νέα BMW M5: Ακούστε τη να "πυροβολάει" (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Τα πρώτα βίντεο με τη νέα BMW M5 έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους δείχνοντάς μας την οδηγική απόλαυση που μπορεί να προσφέρει το νέο “θηρίο” των Βαυαρών.

Ένα από αυτά μας επιτρέπει να ακούσουμε τη συμφωνία που δημιυργεί ο V8 κινητήρας του νέου μοντέλου καθώς έχει βγει για μια σύντομη βόλτα στο δημόσιο οδικό δίκτυο. Τώρα, φαίνεται ότι το μικρόφωνο μπορεί να έχει τοποθετηθεί κοντά στην εξάτμιση αντί για το εσωτερικό, αλλά αυτό δεν κάνει τον ήχο λιγότερο συναρπαστικό.

Το βίντεο συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή που αποκαλύπτει τη γνώμη του οδηγού σχετικά με την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά M της BMW. Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, "η M5 ακούγεται σωστή, πιο δυναμική, πιο επιθετική από πριν, με πιο ολοκληρωμένο ήχο και με βαθύτερους τόνους και τρομακτικά σκασίματα".

Σίγουρα θα δούμε σύντομα κάποιο βίντεο που θα συγκρίνει τον ήχο της νέας M5 με αυτόν της Mercedes-AMG E63, η οποία διαθέτει επίσης ένα πολύ δυνατό soundtrack το οποίο βρίσκεται σε συμφωνία με τις εκρηκτικές της επιδόσεις.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Renault Megane R.S. Trophy

Ανεβάζει τον πήχη η Renault παρουσιάζοντας το Megane στην έκδοση R.S. Trophy με κινητήρα 1.800 κ.εκ. απόδοσης 300 ίππων με 420 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen

Nissan Leaf

Από τα άδυτα του αγωνιστικού τμήματος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας πέρασε το ηλεκτροκίνητο Leaf, και «βγήκε» πιο άγριο και πιο επιθετικό. 

McLaren

Η παράδοση της πρώτης από τις μόλις 500 McLaren Senna σίγουρα αποτελεί είδηση, ειδικά όταν διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο εξατομίκευσης.

Toyota Hilux

Στην ετήσια αεροπορική επίδειξη “Flying Legends” που πραγματοποιήθηκε στο βρετανικό αεροδρόμιο του Ντάξφορντ, συμμετείχε το Toyota Hilux.

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.