Είστε εδώ

Super Cars

Ferrari: Η παράξενη στρατηγική για να παραμείνει επιθυμητή

του Σωτήριου Χάλλα

Η Ferrari αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρεται να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της και κατά συνέπεια να βελτιώσει τους πίνακες των πωλήσεων που καταγράφει, προκειμένου να συνεχίσουν τα μοντέλα της να είναι το ίδιο επιθυμητά και στο μέλλον.

Αν και αρχικά μπορεί να φαίνεται παράξενο, εν τούτοις η λογική αυτής της πρακτικής αναλύεται πολύ καθαρά από τον επικεφαλής του εμπορικού τμήματος και του τμήματος marketing, Ενρίκο Γκαλιέρα.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος δήλωσε ότι η ιταλική μάρκα στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της μια αίσθηση μοναδικότητας και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένουν κάποιο διάστημα μέχρι να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους. Επιπλέον, είπε ότι η Ferrari πάντα θα παράγει τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο λιγότερο από όση είναι η ζήτηση, καθώς ο στόχος της για να ικανοποιήσει τους μετόχους δεν είναι η αύξηση της παραγωγής, αλλά η επέκταση σε νέες κατηγορίες.

Φέτος οι Ιταλοί διανύουν μια “γεμάτη” χρονιά, στο ξεκίνημα της οποίας είχαν ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν πέντε παρουσιάσεις νέων μοντέλων. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τέσσερα. Πρόκειται για τις F8 Tributo, SF90 Stradale, F8 Tributo Spider και 812 GTS. Μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζουν στο Μαρανέλο να μας δείξουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

Ο Τζίτζι Βιλορέζι πριν από 80 χρόνια (1940) οδηγώντας τη Maserati Tipo 4CL κατακτούσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη νίκη (τέταρτη στη σειρά για τη Maserati)  στον πιο παλιό αγώνα της Ιταλίας, το Τarga Florio στους δρόμους της Σικελίας.

Στην τελική ευθεία για το πράσινο φως βρίσκονται οι αγώνες στη χώρα μας υπό την νέα ΟΜΑΕ.

Τι αλλάζει και τι ισχύει από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ο,τι αφορά τις άδειες διεξαγωγής αγώνων σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΓΓΑ.    

Η πανδημία φρέναρε και ακύρωσε τους όποιους προγραμματισμούς για αποδράσεις εκτός συνόρων.

Η ζωή όμως επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Το 1964 στους κινηματογράφους προβάλλονταν η ταινία “Goldfinger” με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του ΣΟΑΑ για τους αγώνες στη χώρα μας: 

Ένστολη καριέρα κάνει πλέον το Skoda Kodiaq, καθώς πέρασε τις «εξετάσεις» και μπήκε σε σώμα ασφαλείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την τσέχικη εταιρεία συνολικά το 30 Kodiaq υπηρετούν πλέον στην Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία του Δυτικού Σάσσεξ στη Βρετανία.

Η κατακόκκινη Ferrari SF71H με τον αριθμό 7 κοσμεί πλέον την ιδιωτική συλλογή του Κίμι Ραϊκόνεν. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ),  προσθέτοντας και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται έντονα ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2020 θα ξεκινήσει από την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στην πίστα του Σπίλμπεργκ.