Είστε εδώ

Super Cars

Ferrari : Bόλτες με το όνειρο

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Στη θέα τους μένεις ακίνητος, καθώς δεν ξέρεις ποια Ferrari να θαυμάσεις, τη LaFerrari Aperta ή την «κλειστή» LaFerrari, τη GTC4 Lusso, την Portofino, την 812 Superfast ή την 488 GTB, έχοντας δίπλα τις F40 και F50 και την F12tdf.

Ιταλικά κοσμήματα δρόμων που γράφουν τη δική τους ιστορία στο μεγάλο τόμο τη αυτοκίνησης.

Η κάθε Ferrari έχει το πάθος του δημιουργού, του Έντσο Φεράρι που έκανε πράξη τα όνειρά του και να τα χαίρονται αυτοί που μπορούν να αποκτήσουν το όνειρο.

Είναι όλη αυτή η κουλτούρα που υπάρχει πίσω από μια Ferrari, και δεν χρειάζεται να είσαι ο Φέτελ ή ο Ραϊκόνεν για να την απολαύσεις.

Η διαδρομή είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και φυσικά το πρόσωπο στο δεξί κάθισμα, όπως οι φίλοι μας που γύρισαν τις Άλπεις.

Περισσότερες από 100 Ferrari με ιδιοκτήτες των ιταλικών sportscars από 30 χώρες συγκεντρώθηκαν για αυτό το τουρ στις Άλπεις διασχίζοντας μοναδικά τοπία σε Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία ενώ από όπου περνούσαν όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι των περιοχών δεν σταματούσαν να φωτογραφίζουν τις μοναδικές αυτές σιλουέτες με σήμα το μαύρο όρθιο άλογο.

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.