Είστε εδώ

Super Cars

Aston Martin: Η αναβίωση της Lagonda

του Σωτήριου Χάλλα

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει τη δημιουργία ενός νέου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου, υπερπολυτελούς SUV το οποίο δε θα φέρει τα σήματα της βρετανικής μάρκας αλλά της υπο-μάρκας, Lagonda.

Προς το παρόν το νέο μοντέλο το έχουμε δει μόνο σε ψηφιακή μορφή όμως οι Βρετανοί θα παρουσιάσουν το πρωτότυπο Lagonda All-Terrain στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε μια εικόνα σχετικά με το πώς θα είναι η εμφάνιση του τελικού μοντέλου.

Αυτό θα είναι το δεύτερο πρωτότυπο που βλέπουμε. Το πρώτο ήταν το Lagonda Vision το οποίο είχαμε δει ακριβώς πριν ένα χρόνο. Οι άνθρωποι της Aston Martin αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο SUV θα είναι το πρώτο που θα φέρει τα σήματα της μάρκας Lagonda, η οποία είχε πάψει να υφίσταται για πολλά χρόνια.

Προς το παρόν, για να προετοιμάσουν το έδαφος, οι Βρετανοί έδωσαν στη δημοσιότητα μία εικόνα teaser όπου ξεχωρίζει μόνο ένα πλατύ τμήμα από βουρτσισμένο χρώμιο το οποίο έχει τοποθετηθεί εκεί που συνήθως συναντάμε γρίλια. Ακόμα, στο πρωτότυπο, οι πλαϊνοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Οι πωλήσεις του μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020 ή το 2021.

Σχετικά άρθρα

Hyundai

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Hyundai θα επενδύσει 34.65 δις δολάρια για την εξέλιξη και κατασκευή ηλεκτρικών και αυτόνομων αυτοκινήτων σε ορίζοντα 5 χρόνων.

Peugeot - Ηλεκτρικό ποδήλατο

Η Peugeot δραστηριοποιείται εκτός από τον τομέα του αυτοκινήτου και σε εκείνον του ποδηλάτου και τώρα παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, το οποίο εκτός από τα πεντάλ, κινείται και μόνο του με τη χρήση ηλεκτροκινητήρα.

Citroen Racing

Δύο αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, σε Ισπανία και Αυστραλία και ο τίτλος του πρωταθλητή για τη φετινή χρονιά παραμένει ανοικτός.

Skoda Felicia

Στην «ταυτότητα» του Skoda Felicia αναγράφεται ημερομηνία γέννησης 17 Οκτωβρίου του 1994, κάτι που σημαίνει ότι σε δυο μέρες έχει γενέθλια, καθώς και ότι γίνεται 25 ετών.

ΥΠΑ

Στο πρώτο 9μηνο του 2019 οι επιβάτες που κινήθηκαν από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια έφτασαν τα 54.5 εκατ. που αντιστοιχεί σε αύξηση 4,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Αυτή η αύξηση έρχεται και από την αύξηση των πτήσεων που βρίσκεται στο 4.1 %.

Πρωτάθλημα Ιταλίας, Rally due Valli

Οι Γκρουνιόλα-Ομέτο δίνοντας ρεσιτάλ οδήγησης στα bucket του Volkswagen Polo R5 (αντικατέστησαν το Skoda Fabia R5) είναι οι νικητές του προτελευταίου γύρου για το πρωτάθλημα Ιταλίας, κερδίζοντας τις 7 από τις 11 Ειδικές Διαδρομές του ασφάλτινου ράλι Ντούε Βάλι.

SEAT

H ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε.Ε., εισαγωγική των οχημάτων SEAT στη χώρα μας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για ορισμένα μοντέλα Leon και Ateca.

Volkswagen Golf

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο internet οι πιο καθαρές φωτογραφίες του νέου Golf που έχουμε δει μέχρι στιγμής, από μια πηγή που αποτελεί έκπληξη, ένα group φίλων της Volkswagen στο Facebook, από την Τσεχία.

Renault

Η Renault θέλει μέχρι το 2022 να έχει στην γκάμα της τουλάχιστον οχτώ μοντέλα τα οποία να κινούνται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια και το Twingo φαίνεται να είναι από τα πρώτα μοντέλα που θα κάνουν αυτή τη μετάβαση.

FCP4Concumers

Πέρα από τα τοτέμ που αναγράφουν τις τιμές στα πρατήρια υγρών καυσίμων, σύντομα θα δούμε να τοποθετούνται κάποιες νέες εξτρά οθόνες.