Είστε εδώ

Mitsubishi: Μεγάλες αλλαγές για το νέο Outlander

του Σωτήριου Χάλλα

Η Mitsubishi από όταν έγινε κομμάτι της συμμαχίας Renault-Nissan έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και η κατηγορία στην οποία θα βασιστεί περισσότερα για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία είναι εκείνη των SUV καθώς από τη μία διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και από την άλλη είναι η πιο “καυτή” κατηγορία αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις.

Ένα μοντέλο που αποτελεί βασικό πυλώνα της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των SUV είναι το Outlander για το οποίο έχουν αρχίσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του.

Το νέο Outlander, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα το 2021 και θα βασίζεται στο Nissan Qashqai. Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Αφ’ ενός με την κοινή χρήση μερών θα μειωθεί το κόστος κατασκευής και αφ’ ετέρου η Mitsubishi θέλει να κάνει πιο μικρό το νέο Outlander προκειμένου να υπάρχει απόσταση με το Eclipse Cross και να μην κόβει πωλήσεις το ένα από το άλλο.

Ένα χρόνο μετά προβλέπεται η κυκλοφορία του Outlander Sport το οποίο θα είναι ακόμα μικρότερο, πλησιάζοντας σε μέγεθος το Nissan Juke. Όσον αφορά τους κινητήρες, θα υπάρξουν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου αλλά προβλέπεται και η ύπαρξη ενός υβριδικού συνόλου.

Στο κοντινό μέλλον της Mitsubishi υπάρχουν και δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με κάποιες πρώτες φήμες να λένε ότι το ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το Outlander Sport ή το Eclipse Cross.

Στην εικόνα βλέπουμε την υπάρχουσα γενιά του Outlander.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.