Είστε εδώ

Mitsubishi: Μεγάλες αλλαγές για το νέο Outlander

του Σωτήριου Χάλλα

Η Mitsubishi από όταν έγινε κομμάτι της συμμαχίας Renault-Nissan έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και η κατηγορία στην οποία θα βασιστεί περισσότερα για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία είναι εκείνη των SUV καθώς από τη μία διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και από την άλλη είναι η πιο “καυτή” κατηγορία αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις.

Ένα μοντέλο που αποτελεί βασικό πυλώνα της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των SUV είναι το Outlander για το οποίο έχουν αρχίσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του.

Το νέο Outlander, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα το 2021 και θα βασίζεται στο Nissan Qashqai. Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Αφ’ ενός με την κοινή χρήση μερών θα μειωθεί το κόστος κατασκευής και αφ’ ετέρου η Mitsubishi θέλει να κάνει πιο μικρό το νέο Outlander προκειμένου να υπάρχει απόσταση με το Eclipse Cross και να μην κόβει πωλήσεις το ένα από το άλλο.

Ένα χρόνο μετά προβλέπεται η κυκλοφορία του Outlander Sport το οποίο θα είναι ακόμα μικρότερο, πλησιάζοντας σε μέγεθος το Nissan Juke. Όσον αφορά τους κινητήρες, θα υπάρξουν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου αλλά προβλέπεται και η ύπαρξη ενός υβριδικού συνόλου.

Στο κοντινό μέλλον της Mitsubishi υπάρχουν και δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με κάποιες πρώτες φήμες να λένε ότι το ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το Outlander Sport ή το Eclipse Cross.

Στην εικόνα βλέπουμε την υπάρχουσα γενιά του Outlander.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Μίμης Γεωργίτσης

Έφυγε ο κύριος Μίμης των αγώνων, ή «Θωρ» όπως ήταν το ψευδώνυμο του όταν βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Από τους πλέον αγαπητούς στο χώρο των αγώνων. Ευγενής, πράος, και πάντα με μεγάλη διάθεση στο να βοηθήσει τους αγωνιζόμενους. 

Μαουρίτσιο Αριβαμπένε

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στη Formula 1, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά όλη την ευθύνη σχετικά με τα λάθη που έχει κάνει η ομάδα τη φετινή σεζόν και την έχουν οδηγήσει στο να είναι δεύτερη τόσο στο πρωτάθλημα κατασκευαστών όσο και σε εκείνο των οδηγών με τον Σεμ

Μαρκ Μαρκέθ

Ο Μαρκ Μαρκέθ σε δηλώσεις του πριν το Γκραν Πρι στην πίστα της Αραγονίας εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών του 2018 λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή στην κατάταξη από τον δεύτερο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

BMW

Μετά την παρουσίαση της Ζ4 Μ40i First Edition, της πιο ισχυρής από τις εκδόσεις του νέου roadster της BMW, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε τώρα ακόμα τρεις εκδόσεις στο πλαίσιο του Pebble Beach Concours d’Elegance.+

Porsche - Hyundai

Τα head-up displays ή εν συντομία HUD είναι στην αγορά πολλά χρόνια όμως μόλις τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους σε πιο προσιτά μοντέλα ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν κάποιες ενδείξεις του πίνακα οργάνων στο παρμπρίζ

Ferrari Monza SP1 και SP2

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Capital Markets Day που διοργανώνει για να ανακοινώσει τα μελλοντικά σχέδιά της η Ferrari παρουσίασε δύο νέα, ιδιαίτερα μοντέλα τα οποία συνδυάζουν σχεδίαση από το παρελθόν με τεχνολογία του σήμερα.

Mercedes

Η Mercedes - AMG παρουσίασε μετά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που βλέπαμε φωτογραφίες teaser το νέο μέλος της οικογένειας της A-Class η οποία είναι η πιο γρήγορη μέχρι στιγμής εκδοχή της, την A35 4MATIC.

Seat Tarraco

Στην Αρένα της Ταραγκόνας ο Λόυκα Ντε Μέο, ο δραστήριος αυτός πρόεδρος της Seat που στην κυριολεξία την έχει αναστήσει, μαζί με το επιτελείο του αποκάλυψαν το νέο Tarraco.

Renault - Nissan - Mitsubishi

Μέχρι τώρα ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρουμε ένα κομμάτι της εμπειρίας που έχουμε με το κινητό μας, στο αυτοκίνητο, είναι σύνδεση του smartphone με το infotainment μέσω Android Auto ή Apple CarPlay.

Porsche Cayenne Turbo

Όταν οι λέξεις ρεκόρ και Porsche Cayenne Turbo βρίσκονται στην ίδια πρόταση τότε περιμένεις να διαβάσεις για ένα νέο επίτευγμα του γερμανικού SUV.