Είστε εδώ

News

Toyota: Ποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα υποστηρίξει;

του Γιώργου Ψαρρά

Για ακόμα μια φορά η Toyota αποδεικνύει με πράξεις τη βαθιά πεποίθηση της ότι η έννοια της κινητικότητας δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα.

Επεκτείνεται στις ίσες ευκαιρίες και στο δικαίωμα του ονείρου για όλους τους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό λοιπόν η Toyota Ευρώπης αποφάσισε να προχωρήσει στη σύναψη τριετούς συμφωνίας υποστήριξης με τους Special Olympics, η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2020.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Special Olympics είναι η μεγαλύτερη αθλητική οργάνωση στον κόσμο για παιδιά και ενήλικες με πνευματική και σωματική αναπηρία, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό στην ομαλή κοινωνική τους ένταξη, ενώ αποτρέπει κάθε είδους αποκλεισμό τους.  Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι κάθε άτομο πρέπει να είναι αποδεκτό και ευπρόσδεκτο, ανεξάρτητα από τις ικανότητες του. Άλλωστε σύνθημα της ιαπωνικής εταιρείας είναι το «ξεκίνα το δικό σου αδύνατο».

Η Toyota θα συνδράμει την επόμενη τριετία στην πραγματοποίηση χιλιάδων αθλητικών διοργανώσεων των Special Olympics σε Ευρώπη-Ευρασία, κάτι που ήδη πράττει σε Ιαπωνία και Η.Π.Α.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι Special Olympics αριθμούν πάνω από 6 εκατομμύρια αθλητές και ενιαίους συνεργάτες σε περισσότερες από 190 χώρες, ενώ ο οργανισμός υποστηρίζεται από πάνω σχεδόν 1 εκατομμύριο προπονητές και εθελοντές.

Σε Ευρώπη-Ευρασία τώρα καλύπτει 58 χώρες και έχει πάνω από 500.000 συμμετέχοντες αθλητές. Η Toyota Ευρώπης καλεί όλους τους εργαζομένους και το δίκτυο αντιπροσώπων της να προσφέρουν εθελοντικά και να υποστηρίξουν τους αθλητές, κάτι που έχει αρχίσει ήδη να γίνεται πράξη…

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Porsche

Τα φώτα στα άδυτα του Τσούφενχαουζεν, λίγο έξω από τη Στουτγάρδη δεν σβήνουν. Οι τεχνικοί και οι μηχανολόγοι μπορούν να εναλλάσσονται στις βάρδιες, αλλά οι υπολογιστές δεν σβήνουν. 

M-Sport

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το τεχνολογικό κέντρο της M-Sport που αποτελεί μια αυτοτελή μονάδα εξέλιξης της όποια ιδέας έχει να κάνει με το motorsport. 

Aπό την αρχική σύλληψη ως ιδέα μέχρι τη σχεδίαση και την παραγωγή. 

Nissan

Tα δύο καινούργια μοντέλα της Nissan, τα Skyline και Dayz απέσπασαν δύο σημαντικά βραβεία για την καριέρα των αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.

Το Nissan Dayz κέρδισε το βραβείο Small Mobility και το Nissan Skyline με την τεχνολογία ProPILOT 2.0, πήρε το βραβείο Best Innovation.

FIA Prize Giving 2019

Στο Λούβρο, στο Παρίσι, την Πόλη του Φωτός, οι πρωταθλητές είχαν το ραντεβού τους. 

Formula 1-Μercedes

Στο Παρίσι, στο gala της FIA, έγινε με κάθε επισημότητα η απονομή των επάθλων στους παγκόσμιους πρωταθλητές για τη χρονιά που μας βρίσκει στη δύση της. 

Formula 1: Λιούις Χάμιλτον

Η Mercedes είναι χωρίς αμφιβολία η κυρίαρχη ομάδα στη Formula 1 από το 2014 που άλλαξαν οι κινητήρες και έγιναν υβριδικοί, οπότε είναι λογικό όλοι οι οδηγοί να θέλουν να βρεθούν στο κόκπιτ των μονοθεσίων της.

Monza rally show

Να πούμε ότι δεν ζηλεύουμε, θα είναι ψέμα, ότι δεν στενοχωριόμαστε, ακόμα μεγαλύτερο ψέμα. 

Fiat 124 Spider

Η Fiat παρουσίασε το 2016 το 124 Spider, ένα roadster το οποίο είναι αδερφάκι του Mazda MX-5, αφού τα δύο μοντέλα αναπτύχθηκαν από κοινού από τις δύο εταιρείες, ενώ και κατά την παραγωγή χρησιμοποιούνται κοινά τμήματα.

Jaguar Mark 2

Έξι δεκαετίες πέρασαν από την πρεμιέρα της Jaguar Mark 2 στο Σαλόνι Earls Court του Λονδίνου το 1959.

Genesis

Η Genesis αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή σε Η.Π.Α., Καναδά, Ρωσία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Μέση Ανατολή, όμως υπάρχει πιθανότητα το επόμενο διάστημα να τη δούμε και στην Ευρώπη.