Είστε εδώ

News

Montblanc - BMW: Βαλίτσες που κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο

του Σωτήριου Χάλλα

Μπορεί να μοιάζει με υπερβολή όμως η Montblanc δημιούργησε ένα σετ από βαλίτσες και τσάντες σε συνεργασία με την BMW οι οποίες κοστίζουν περισσότερο από ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για τη σειρά Montblanc x BMW Luggage Set η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο συνηθισμένα κομμάτια όπως βαλίτσες αλλά και πιο εξεζητημένα όπως θήκη μεταφοράς κιθάρα και, τσάντα σχεδιασμένη για σερφ.

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του σετ δεν είναι η ποικιλία των κομματιών που περιλαμβάνει αλλά η τιμή του που φτάνει τις 14.900 ευρώ, χρήματα με τα οποία κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Το σετ είναι κατασκευασμένο από κόκκινο διάτρητο δέρμα υψηλής ποιότητας ενώ το ράψιμο γίνεται αποκλειστικά στο χέρι στην περιοχή της Φλωρεντίας, στην Ιταλία. Εκτός από την ποιότητα κατασκευής, ένας ακόμα λόγος που το σετ έχει τόσο υψηλή τιμή είναι η σπανιότητά του αφού θα κατασκευαστούν μόλις 15.

Φυσικά με αυτήν την τιμή και τα χαρακτηριστικά το Montblanc x BMW Luggage Set δεν απευθύνεται στον συνηθισμένο πελάτη. Για την ακρίβεια απευθύνεται στους αγοραστές της ναυαρχίδας της γερμανικής εταιρείας, της Σειράς 8, αφού σύμφωνα με τις δύο εταιρείες οι διάφορες θήκες και βαλίτσες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράνε ιδανικά στο πορτ-παγκάζ του βαυαρικού μοντέλου.

Μπορεί να ξενίζει η τιμή του σετ αλλά η σπανιότητα έχει το τίμημά της.

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.