Είστε εδώ

News

Ford: 10 κανόνες προστασίας από την πανδημία

του Γιώργου Ψαρρά

Ίσως έχετε χάσει πλέον το μέτρημα των ήμερων που είστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι λόγω της πανδημίας, ωστόσο η Ford τονίζει ότι είναι μεγάλη ανάγκη να κάνουμε όλοι υπομονή.

Παράλληλα μέσα από ένα κυριολεκτικά παιχνιδιάρικο video, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα αγωνιστικό Fiesta, μας υπενθυμίζει δέκα βασικούς κανόνες για να προστατευτούμε από τον Covid-19.

Πρώτο και βασικότερο μένουμε σπίτι, δεύτερον πλένουμε τακτικά τα χέρια μας, τρίτον δε ξοδεύουμε αλόγιστα το χαρτί υγείας, τέταρτον φτερνιζόμαστε κρατώντας πάντα χαρτομάντηλο και πέμπτος κανόνας κρατάμε αποστάσεις από τους άλλους.

Συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους πέντε κανόνες προστασίας που είναι να ξαναπλύνουμε τα χέρια μας, να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη (π.χ ηλικιωμένους που δε μπορούν λόγω κινδύνου να βγουν έξω για ψώνια), να μη μετακινούμαστε εκτός και αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη και να υπενθυμίζουμε στον εαυτό και στους φίλους μας πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι.

Τέλος, μπορούμε να δοκιμάσουμε και εμείς να φτιάξουμε ένα ανάλογο animation video, το οποίο δημιούργησε η Ford ενώνοντας 700 συνολικά φωτογραφίες. Άλλωστε ελεύθερο χρόνο έχουμε άπλετο…

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Μετά τη γνωστοποίηση ότι η Williams ξεκίνησε διαδικασίες για να πωληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, ο Ραλφ Σουμάχερ δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του τόσο ο Φρανκ Γουίλιαμς, ιδρυτής της ομάδας, όσο και η κόρη του, Κλερ Γουίλιαμς, πρέπει να φύγουν από τη διοίκηση της.

Με νέα αεροπορική οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

Με μία teaser εικόνα η Opel μας δίνει την πρώτη γεύση από το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του Mokka, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εξέλιξής του, καθώς στο τέλος του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Και εκεί που αναμέναμε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση του WRC στο ράλι Φινλανδίας, 6-9 Αυγούστου, η επίσημη ανακοίνωσε ήρθε και δεν αναφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μη διεξαγωγή του.

Και η συνέχεια;

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη σήμερα αποτελεί η ανανέωση που υπέστη ένας σημαντικός της κάτοικος, το Kia Picanto.

Ο Ιούνιος του 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για την Porsche, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ακριβώς 50 χρόνων από την πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία κατέκτησε τη νίκη στον σημαντικότερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

Το πιο φιλικό μέσον μεταφοράς, που συνδυάζει και άθληση, γιορτάζει.

Ο λόγος για το ποδήλατο.

Μάλιστα το ποδήλατο το γιορτάζουν και οι Δήμοι της χώρας έχοντας δημιουργήσει και ποδηλατικές λωρίδες που ισχύουν έως τις 21:00.

To πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, η Cullinan είχε την τύχη να «ποζάρει» για το διάσημο φωτογράφο και εξερευνητή Κόρυ Ρίτσαρντς.

Γνωρίζατε ότι στο Skoda Scala τα πλαστικά του τμήματα ζυγίζουν συνολικά 220 κιλά, εκ των οποίων τα 14 κιλά προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά;

Η Συμμαχία Renault - Nissan και η Daimler, ξεκίνησαν το 2010 μία συνεργασία, με αρχικό σκοπό την ανάπτυξη νέας πλατφόρμας, την οποία για λογαριασμό των δύο πλευρών θα χρησιμοποιούσαν τα Renault Twingo και Smart ForFour.