Είστε εδώ

News

ECOΕLASTIKA: Νέος πρόεδρος ο Γιαννουκάκος

Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών, Ecoelastika ΑΕ, εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος, από την Pirelli.

Η ECOELASTIKA Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει ως στόχο τη διαχείριση των μεταχειρισμένων ελαστικών με τρόπο που να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ο κ. Γιαννουκάκος έχει προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Pirelli και έτσι γνωρίζει αρκετά σχετικά με το χώρο των ελαστικών.

Κατά την ανάληψη της θέσης του ο ίδιος δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή απέναντι στους συναδέλφους μου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινό για τον κλάδο των ελαστικών. Είναι σημαντικό για όλους τους κλάδους να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερα για τον κλάδο των ελαστικών που συνδέεται αμιγώς με τα οχήματα και με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι μεγάλη η πρόκληση να συνδεθούν τα ελαστικά των οχημάτων με τόπους παιχνιδιού, μάθησης και ανάπτυξης γενικότερα. Είμαστε εδώ για να το καταφέρουμε!».

Ο κ. Γιαννουκάκος διαδέχεται τον κ. Γιάννο Αγγελίδη.

Σχετικά άρθρα

Υπόθεση Γκον

Η Nissan σκληραίνει τη στάση της απέναντι στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό της, Καρλος Γκον, βάζοντας στο στόχαστρο και την αδερφή του, Κλοντίν Μπισάρα ντε Ολιβέιρα, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της.

Toyota Supra

Μάχη αναμένεται να γίνει για την πρώτη Toyota Supra που θα πουληθεί στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, καθώς θα βγει στο «σφυρί».

Κινητήρες εσωτερικής καύσης

Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν λόγο για αφανισμό των κινητήρων εσωτερικής καύσης μακροπρόθεσμα όμως φαίνεται ότι τα κλασικά μοτέρ βενζίνης και diesel δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη όσον αφορά την εξέλιξή τους.

Volkswagen Sharan

Πιο «απλόχερο» είναι πλέον το Volkswagen Sharan σε ότι αφορά τα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας με τα οποία εξοπλίζεται.

Ford

Η Ford έχει παράδοση στα pick-up (ειδικά στα μεγάλα) αφού, κυρίως στην Αμερική, διαθέτει μια αρκετά πλούσια γκάμα την οποία όπως φαίνεται θέλει να εμπλουτίσει προς το κάτω άκρο της.

Renault

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου γύρω από τις απολαβές του Κάρλος Γκον και τη σύλληψή του από τις ιαπωνικές αρχές οι Nissan και Mitsubishi έσπευσαν να τον απομακρύνουν από τη θέση του CEO.

Nissan Patrol

Σήμερα η Nissan διαθέτει μια αναγνωρισμένη γκάμα από SUV, ωστόσο οι ρίζες της στην εν λόγω κατηγορία εντοπίζονται στο Patrol.

Ήπια υβριδικά

Σύμφωνα με τη Valeo μέχρι το 2026 το 25% των αυτοκινήτων που θα κυκλοφορούν στους δρόμους σε όλον τον κόσμο θα χρησιμοποιούν κάποιο ήπιο υβριδικό σύστημα για την κίνησή τους.

SEAT

Το Arona FR που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία δεν είναι τυχαίο, καθώς ήταν αυτό που οδήγησε τη SEAT σε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής.

Volkswagen

Μετά τα ID, ID CROZZ, ID BUZZ και ID VIZZION η Volkswagen ετοιμάζεται να ανακοινώσει το πέμπτο μέλος της οικογένειας ηλεκτρικών αυτοκινήτων της στην έκθεση της Σανγκάης που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.