Είστε εδώ

News

ECOΕLASTIKA: Νέος πρόεδρος ο Γιαννουκάκος

Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών, Ecoelastika ΑΕ, εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος, από την Pirelli.

Η ECOELASTIKA Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει ως στόχο τη διαχείριση των μεταχειρισμένων ελαστικών με τρόπο που να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ο κ. Γιαννουκάκος έχει προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Pirelli και έτσι γνωρίζει αρκετά σχετικά με το χώρο των ελαστικών.

Κατά την ανάληψη της θέσης του ο ίδιος δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή απέναντι στους συναδέλφους μου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινό για τον κλάδο των ελαστικών. Είναι σημαντικό για όλους τους κλάδους να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερα για τον κλάδο των ελαστικών που συνδέεται αμιγώς με τα οχήματα και με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι μεγάλη η πρόκληση να συνδεθούν τα ελαστικά των οχημάτων με τόπους παιχνιδιού, μάθησης και ανάπτυξης γενικότερα. Είμαστε εδώ για να το καταφέρουμε!».

Ο κ. Γιαννουκάκος διαδέχεται τον κ. Γιάννο Αγγελίδη.

Σχετικά άρθρα

508 Sport Engineered Concept

Η Peugeot αποκάλυψε το 508 Sport Engineered, ένα πρωτότυπο μέσω του οποίου η μάρκα μας δίνει μια γεύση από το ηλεκτρικό μέλλον των υψηλών επιδόσεων μοντέλων της, το οποίο θα δούμε στην έκθεση της Γενεύη.

Πίστα Βαρκελώνης-3η μέρα δοκιμών

Ολοκληρώθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης  η τρίτη , από τον πρώτο κύκλο των επίσημων δοκιμών τεσσάρων ημερών, με τη Williams επιτέλους να εμφανίζεται με τον Ράσελ στο τιμόνι, συμπληρώνοντας μόνο 23 γύρους, και πολύ πίσω από τους χρόνους, ακόμα και του Χάμιλτον που «γύρισε» με πειραματικά ελαστικά τ

Kia

Όταν τον προηγούμενο μήνα ταξιδέψαμε στη Βαρκελώνη για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Kia ProCeed, μάθαμε ότι η κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να προσδώσει το 2020 στο μικρομεσαίο μοντέλο της και crossover χαρακτήρα.

Citroen

Η Citroen μας είχε προετοιμάσει για τις εκπλήξεις που θα δούμε από αυτή εντός του 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 ετών της, ωστόσο αυτό δεν το περιμέναμε.

Πινακίδες Ιστορικών Αυτοκινήτων

Από την ΕΛΠΑ λάβαμε την εξής επιστολή που έχει να κάνει με τη χρήση των αυτοκινήτων που φέρουν ιστορικές πινακίδες.

Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Προς: τον Κο Υπουργό Μεταφορών Και Υποδομών

Κοιν: Κο Γενικό Γραμματέα Μεταφορών

Πίστα Μεγάρων

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου ανοίγει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ταχύτητας από την πίστα Μεγάρων.

Sky Express

Παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην αεροπορική εταιρία Sky Εxpress αποτελεί ο Γιάννης Πετούλης.

Τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο πρόεδρος της εταιρίας Θόδωρος Κροκίδας.

 

YΠΑ

Από τα στατιστικά της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων τον Ιανουάριο του 2019 προκύπτουν τα παρακάτω ενθαρρυντικά στοιχεία που προμηνύουν ότι και αυτή η χρονιά θα είναι θετική όσον αφορά την αεροπορική και επιβατική κίνηση της χώρας μας:

Opel Combo Life 1.5

Το Opel Combo ψηφίστηκε από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό δημοσιογραφικό οργανισμό Autobest ως το “Best Buy Car in Europe” μαζί με τα αδελφά μοντέλα Citroen Berlingo και Peugeot Rifter, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι αφού συνδυάζει τους πλούσιους χώρους με την υψηλού επιπέδου πρακτικότητα και την α

Skoda Vision iV

Ένα ακόμα σκίτσο του επερχόμενου Vision iV δημοσίευσε η Skoda, αυτή τη φορά όμως από το εσωτερικό.