Είστε εδώ

News

ECOΕLASTIKA: Νέος πρόεδρος ο Γιαννουκάκος

Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλογικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης μεταχειρισμένων ελαστικών, Ecoelastika ΑΕ, εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος, από την Pirelli.

Η ECOELASTIKA Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει ως στόχο τη διαχείριση των μεταχειρισμένων ελαστικών με τρόπο που να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ο κ. Γιαννουκάκος έχει προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Pirelli και έτσι γνωρίζει αρκετά σχετικά με το χώρο των ελαστικών.

Κατά την ανάληψη της θέσης του ο ίδιος δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή απέναντι στους συναδέλφους μου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινό για τον κλάδο των ελαστικών. Είναι σημαντικό για όλους τους κλάδους να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερα για τον κλάδο των ελαστικών που συνδέεται αμιγώς με τα οχήματα και με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι μεγάλη η πρόκληση να συνδεθούν τα ελαστικά των οχημάτων με τόπους παιχνιδιού, μάθησης και ανάπτυξης γενικότερα. Είμαστε εδώ για να το καταφέρουμε!».

Ο κ. Γιαννουκάκος διαδέχεται τον κ. Γιάννο Αγγελίδη.

Σχετικά άρθρα

Αριβαμπένε

Όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήγε στη Ferrari το 2015 είχε δηλώσει ότι θέλει πάση θυσία να κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο με τη Scuderia όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

JLR

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κερδίζουν κάθε μέρα και πιο πολύ έδαφος όμως μέχρι στιγμής η μόνη εταιρεία που παράγει συμβατικά αυτοκίνητα αλλά έχει ανακοινώσει ότι θα στραφεί αποκλειστικά στην παραγωγή ηλεκτρικών είναι η Smart ωστόσο κάτι ανάλογο εξετάζουν και οι άνθρωποι της Jaguar.

CMR

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα μονοθέσια να πηγαίνουν με ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ώρα και θεωρούμε ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορούν να προσφέρουν αυτοί οι κινητήρες είναι περίπου στα 350 χλμ./ώρα.

Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλι

Τι σερί έχει αυτό το δίδυμο Πάολο Αντρεούτσι –Άννα Αντρεούσι με το εργοστασιακό Peugeot 208 T16 R5.

Κατέκτησαν το Ιταλικό πρωτάθλημα ράλι για 11η συνεχή χρονιά.

Renault Captur 1.5 dCi

Κόντρα στις διαρκείς εξελίξεις γύρω από τους πετρελαιοκινητήρες, εμείς για ακόμα μια φορά επιλέγουμε να μετακινηθούμε με το Renault Captur, αλλά όχι στη βενζινοκίνητη έκδοση του.

Mercedes

Η Mercedes παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού την πρώτη από τις δύο εκδόσεις της A-Class που θα φέρουν τα σήματα της AMG όμως εκτός από τη hatchback εκδοχή του μοντέλου αντίστοιχη έκδοση θα υπάρξει και για την coupe εκδοχή του μοντέλου, τη CLA.

Rali 2 Valli

Η τελευταία παράσταση του έργου ιταλικό πρωτάθλημα ράλι, διεξήχθη στην Ιταλία, στην περιοχή της Βερόνας. Τρεις ήταν οι μνηστήρες του τίτλου.  Ο Σκάντολα  με 57,5 βαθμούς, έναντι 57,3 του Αντρεούτσι και 52,4 του Καμπεντέλι.

Βάτσλαφ Κλέμεντ

Η φετινή 16η μέρα του Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Skoda, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη γέννηση ενός εκ των δυο ιδρυτών της.

Γκραν Πρι των ΗΠΑ, στο Τέξας

Στην υπερσύγχρονη πίστα του Ώστιν στο Τέξας διεξάγεται ο 2ος από τους 5 τελικούς του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Polestar

Τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο θα αποκτήσει η Polestar, η αυτόνομη εταιρεία της Volvo που θα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων.