Είστε εδώ

News

Attart Off Road Park : Για τους φίλους της 4κίνησης

Στην Κερατέα Αττικής οι φίλοι της 4κίνησης έχουν στη διάθεσή τους τον ανανεωμένο χώρο του κέντρου 4Χ4 το Attart Off Road Park. Πρώτο ραντεβού το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., όπου οι φίλοι της περιπέτειας θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους στην χωμάτινη πίστα και σε διάφορες διαδρομές.  

Επίσης εάν δεν θέλουν να λασπώσουν τα δικά τους αυτοκίνητα, μπορούν να ενοικιάσουν ένα 4Χ4 και να ορμήξουν στην πίστα.

Στην ιστοσελίδα www.attartoffroadpark.gr, ενημερωθείτε για τα προγράμματα, το κόστος και τις διαδρομές.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.