Είστε εδώ

New Models

Volkswagen Golf: "Φρέσκα" νέα από την Τσεχία

του Σωτήριου Χάλλα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο internet οι πιο καθαρές φωτογραφίες του νέου Golf που έχουμε δει μέχρι στιγμής, από μια πηγή που αποτελεί έκπληξη, ένα group φίλων της Volkswagen στο Facebook, από την Τσεχία.

Αν και μέχρι τώρα η γερμανική μάρκα δεν είχε καταφέρει να κρατήσει εντελώς μυστικό ό,τι αφορά τη νέα, όγδοη γενιά του μικρομεσαίου της, σε καμία άλλη διαρροή δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα των αλλαγών που θα φέρει μαζί του το νέο Golf.

Από όσα βλέπουμε η σχεδίαση του νέου Golf αποτελεί εξέλιξη της έβδομης γενιάς του μοντέλου, τουλάχιστον εξωτερικά, πρακτική στην οποία μας έχουν συνηθίσει οι Γερμανοί. Από την άλλη, στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μεγαλύτερες. Μάλιστα, οπτικά δείχνει πιο πλούσιο παρά το γεγονός ότι (δείχνει) να μην είναι κάποια από τις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις. Το ταμπλό είναι στραμμένο προς τον οδηγό, ενώ οι οθόνες καλύπτουν πολύ μεγαλύτερο χώρο και τα πλήκτρα δείχνουν να είναι σημαντικά μειωμένα σε αριθμό.

Με την πρώτη ματιά και με βάση όσα έχουμε δει από προηγούμενες διαρροές, αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ωστόσο για να μάθουμε σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 24 Οκτωβρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του νέου Golf.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

To νέο e-Racer είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό όχημα της Cupra, το οποίο δείχνει το «ρεύμα» που θα επικρατήσει μάλλον στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του μέλλοντος.

Το πρώτο τριήμερο των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης τελείωσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή με τη Mercedes να κάνει τους δύο καλύτερους χρόνους της ημέρας.

Καυτό αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου καθώς είναι προγραμματισμένες οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. της ΟΜΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία που θα ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη είναι 31.

Σίγουρα το σκανδιναβικό ντιζάιν της Volvo είναι διαχρονικό, ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια για μικρές έστω αλλαγές.

Μπορεί να επικρατεί «ησυχία» λόγω της μεσημεριανής παύσης στην πίστα της Βαρκελώνης, όμως όλοι ασχολούνται με το DAS (Dual Axis Steering) της Mercedes, που μεταβάλει τις γωνίες των μπροστινών τροχών και κατά πόσο είναι νόμιμο ή όχι με τη Mercedes να υποστηρίζει ότι είναι νόμιμο, ισχυρίζοντας ότι

Η Maserati είναι μια από τις θρυλικές ιταλικές εταιρίες συνδεδεμένη με τον μαγικό κόσμο των αγώνων. Η Maserati λοιπόν απουσιάζει μεγάλο διάστημα από τους αγώνες παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Στο πλαίσιο αποκάλυψης του νέου Cupra Leon πρεμιέρα έκανε και το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού (TCR) Leon Competiciοn.

Η πρώτη επίσημη περίοδος των δοκιμών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης και όλοι πλέον ασχολούνται με το σύστημα DAS που φέρει η Mercedes στα μονοθέσιά της και αφορά την «τοποθέτηση» των μπροστινών τροχών στην πίστα (

Ευχάριστα είναι τα νέα, αν έχετε παραγγείλει μια από τις μόλις 130 Lotus Evija, καθώς η έναρξη της παραγωγής και των παραδόσεων της θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στις 19 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι χειμερινές δοκιμές της Formula 1 για το 2020, με τις 10 ομάδες να κάνουν πάρα πολλά χιλιόμετρα στην πίστα της Βαρκελώνης προκειμένου να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.