Είστε εδώ

New Models

Νέο Skoda Vision IN: Δυναμικό μέσα από τα πρώτα σκίτσα του

του Γιώργου Ψαρρά

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Skoda μας είχε δείξει σκίτσα από το εσωτερικό του Vision IN, ενός νέου συμπαγών διαστάσεων SUV, μήκους περίπου 4,26 μέτρων.

Τη σχετική είδηση μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ. Η τσέχικη εταιρεία επανέρχεται, καθώς και πάλι μέσω σκίτσων μας δίνει μια γεύση από την εξωτερική σχεδίαση του νέου Vision IN.

Το πρώτο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι οι αρκετά δυναμικές του γραμμές, που δημιουργούν μια σπορ αύρα. Στην όψη ξεχωρίζει το μυώδες καπό, τα λεπτά φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων, η μεγάλη μάσκα με τις κάθετες γρίλιες, οι εισαγωγές αέρα στη βάση του προφυλακτήρα και η αλουμινένια ποδιά.

Συνεχίζουμε με το πίσω τμήμα, όπου στην πόρτα του χώρου αποσκευών αναγράφεται το όνομα της Skoda με κεφαλαία γράμματα, ενώ ταυτόχρονα είναι και φωτιζόμενο. Παράλληλα χαμηλότερα συναντάμε μια επίσης φωτιζόμενη λεπτή λωρίδα, η οποία ενώνει τα δυο άκρα. Παρατηρήστε επίσης τον αλουμινένιο διαχύτη και τα τρισδιάστατα Led φωτιστικά σώματα σχήματος “C”.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Vision IN θα κάνει πρεμιέρα σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση “Auto Expo 2020”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί από 5 έως 12 Φεβρουαρίου.

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το νέο Vision IN θα λανσαριστεί στην Ινδία, ενώ είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις της τοπικής αγοράς. Θα είναι δομημένο πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB A0 IN, την οποία θα εγκαινιάσει το νέο Vision IN, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει εντός του 2020.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Το απόγευμα της δεύτερης μέρας των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης επεφύλασσε εκπλήξεις, αφού ήταν η πρώτη φορά φέτος που είχαμε κόκκινη σημαία, κάποιο μονοθέσιο αναγκάστηκε να σταματήσει από βλάβη, ενώ κανείς δεν περίμενε τον οδηγό που βρέθηκε στην πρώτη θέση των χρόνων.

Ο Ηλίας Χρηστέας με τον δικό του τρόπο γράφει για τον «Ειπωρχ» που έφυγε Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου για τη μεγάλη χωρίς επιστροφή διαδρομή.

Σαρανταπέντε χρονιά μετά από την πρώτη παρουσίαση του Golf GTI στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η έκθεση της Γενεύης θα αποκαλύψει σε παγκόσμια πρώτη το 8ης γενιά Golf GTI. 

Σε μια όμορφη εκδήλωση η Cyprus Airways ανακοίνωσε την έναρξη  του νέου απευθείας δρομολογίου της, που συνδέει την Αθήνα με την Πάφο.

Η Mercedes εμφανίστηκε τη δεύτερη μέρα των χειμερινών δοκιμών με ένα νέο σύστημα στο μονοθέσιό της, το οποίο δημιούργησε αμφιβολίες γύρω από τη νομιμότητά του, αλλά και ανησυχία στις άλλες ομάδες σχετικά με την αποτελεσματικότητα.

Είναι δύσκολο να χωρέσεις σε μερικές μόνο παραγράφους 60 χρόνια ιστορίας, επομένως θα δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα γεγονότα γύρω από τη Skoda Octavia.  

Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι επιλογές των ελαστικών για στεγνές συνθήκες πρέπει να γνωστοποιούνται 14 εβδομάδες για μακρινούς αγώνες και 8 εβδομάδες για εντός της Ευρώπης.

Ο Σέρχιο Πέρεθ ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο χρόνο, στο πρωινό σκέλος της δεύτερης μέρας των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης, επαναλαμβάνοντας την καλή επίδοση που έκανε την πρώτη μέρα, όταν είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση μόλις 0.062 δευτερόλεπτα από τον Μπότας.

Η αλήθεια είναι ότι η γκάμα της DS Automobiles χρειάζεται επέκταση, καθώς αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει μόνο δυο μοντέλα, τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback.

Το θηρίο της Aston Martin, η Valkyrie το hypercar με τον ατμοσφαιρικό υβριδικό κινητήρα V12 των 6.5 λίτρων ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο δοκιμών πριν αρχίσει να παραδίδεται στους 150 μόνο τυχερούς αυτού του πλανήτη.

Μόνο τόσοι θα την αποκτήσουν…