Είστε εδώ

New Models

Νέο Seat Leon: Με υπογραφή Ντε Μέο

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Ίσως το νέο μοντέλο της Seat που θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη, θα είναι το τελευταίο μοντέλο της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας υπό του διευθύνοντος συμβούλου Λούκα Ντε Μέο.

Ο λόγος είναι ότι οι φήμες τον θέλουν στην πυραμίδα της Renault.

Θεωρείτε ο καλύτερος μάνατζερ στην Ευρώπη, έχει ιδέες (εδώ έπεισε τους Ιάπωνες να εξάγουν το πρώτης γενιάς Toyota Prius στην Ευρώπη) και αν ξεκαθαρίσει τα πράγματα κυρίως με την εμπλοκή του γαλλικού κράτους στη Renault, σίγουρα θα μεταμορφώσει την εταιρία.

Πάντως αφήνει το στίγμα του αν προσέξτε τη νέα γραφή που θα έχει το logo Leon στο νέο μοντέλο.

Καλλιγραφική γραφή στολίζει πλέον το νέο Leon, ενώ αυτή τη γραφή θα τη δούμε και στα άλλα-νέα-μοντέλα της εταιρείας.

Δείτε εδώ το εσωτερικό του νέου Leon, που μαζί με την αντίστοιχη φωτογραφία του πίσω μέρους είναι οι δύο μόνο φωτογραφίες τις οποίες έχει δώσει στη δημοσιότητα η Seat για το νέο μοντέλο.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Σε όλο τον κόσμο γίνονται συνέχεια καμπάνιες οι οποίες μας ενημερώνουν ώστε όταν χιονίζει να κρατάμε μεγαλύτερες αποστάσεις από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα και να μειώνουμε την ταχύτητα κίνησης, όμως ο οδηγός της SLK που θα δείτε παρακάτω μάλλον δε δίνει σημασία σε τέτοιες “λεπτομέρειες”.

Στους σκορπιούς δεν αρέσουν τα ταξίδια, καθώς ζουν στον ίδιο τόπο μέχρι να πεθάνουν.

Η Ferrari διαχρονικά χρησιμοποιεί team orders για να ελέγξει τις μάχες των οδηγών της μέσα στην πίστα, κάτι το οποίο πρόκειται να κάνει και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο Μπινότο αρχικά είχε κάνει άλλες δηλώσεις.

Για τους επαγγελματίες οδηγούς που θέλουν να αποπνέει το όχημα της εργασίας τους μια σπορ αύρα, μερίμνησε η Renault.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τη Volkswagen να εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας κάποιου sports car, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά με ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Όπως αναμενόταν η γκάμα της DS Automobiles απέκτησε τρίτο μέλος, τη νέα ναυαρχίδα DS 9, η οποία πλαισιώνει πλέον τα δυο SUV, DS 3 Crossback και DS 7 Crossback.

Στην αφρικανική χώρα θέλησαν να δημιουργήσουν ένα pick-up το οποίο θα ήταν πολύ ισχυρότερο από τον μέσο όρο, οπότε σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα να μη βελτιώσουν τον υπάρχοντα κινητήρα, αλλά να τοποθετήσουν έναν άλλο.

Την επόμενη γενιά των πρωταθλητών ράλι σκέπτεται η FIA και σε συνεργασία με τις 144 Ομοσπονδίες-μέλη που βρίσκονται υπο την ομπρέλα της FIA, ανακοίνωσε το πρόγραμμα “rally star”  

Το εννιαθέσιο Mercedes Vito Tourer απέκτησε νέα έκδοση, η οποία ονομάζεται Dark Edition και βασίζεται στη Vito Tourer PRO 110 CDI Extra Long. Σε αυτή ξεχωρίζει το χρώμα OBSIDIAN Black που είναι η μοναδική επιλογή και ο πλούσιος εξοπλισμός.

 Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την αεροπορική και επιβατική κίνηση των αεροδρομίων τον Ιανουάριο του 2020 προκύπτουν τα εξής: